Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine


Ook ik doe lekker mee met de "Chubby stick rage". Ik ben sowieso dol op lipsticks, maar de inmiddels welbekende chubby sticks zijn de laatste tijd toch wel favoriet bij mij. Toen ik hoorde dat Miss Sporty óók met haar eigen chubby sticks komt, maakte mijn hart even een sprongetje. Want hoe cute zijn deze vrolijk gekleurde chubby sticks? Eens kijken of deze low-budget Instant Lip Colour & Shine chubbysticks wat zijn.In totaal zijn er zes nieuwe kleurtjes: van links naar rechts: Pink Pobsicle, Playful  Beige, Candy Plum, Bubble Pop en Plum Twist. Zowel zachte en lichte kleuren als felle en opvallende kleuren: lekker variërend! De chubby sticks schijnen glanzend te zijn, wat vaak betekent dat ze niet optimaal dekkend zijn, maar wél een heel mooi effect geven. Ik ben benieuwd!


Een groot voordeel van de chubby sticks: de zijn twistable! Daardoor gaan ze lekker lang mee, zoals je ziet kun je ook met deze sticks van Miss Sporty wel even vooruit.


De swatches laten zien dat alle kleurtjes niet even dekkend zijn. Maar aangezien ze dat ook niet beloven te doen en ik het effect mooi vind, vind ik dat ook helemaal niet erg. De sticks zijn wat dunner dan de chubby sticks van bijvoorbeeld Rimmel of NYC, maar daardoor kun je de kleur nóg beter aanbrengen op je lippen.


PINK POBSICLE

Pink Pobsicle is echt zo'n prinsessenkleurtje: héél lichtroze met subtiele glittertjes. Niet direct mijn favoriete kleurtje en helaas valt hij ook niet erg op op mijn lippen.

PLAYFUL BEIGE

Playful Beige valt ook niet erg op, maar vind ik wel direct een stuk mooier dan Pink Pobsicle. Het doet me een beetje denken aan een nude lipgloss, alleen is deze minder plakkerig én blijft hij langer zitten. Pluspuntje!

CANDY PLUM

Van licht en subtiel naar een stuk feller en opvallender! Deze paarse Candy Plum is echt een eyecatcher. Geeft een mooie glans af en is semi-dekkend.

BUBBLE POP

Inmiddels weten jullie vast wel dat ik dol ben op fuchsia lipstick. Helemaal in de wintermaanden ben ik fan van dit kleurtje! Ook Bubble Pop maakt me blij: wát en mooi kleurtje met een mooie glans.


DELIPCIOUS

Grappig om te zien dat DeLIPcious meteen een stuk matter lijkt dan de andere lipsticks. Deze kleur heeft dan ook de beste dekking van alle zes de kleuren. Het is een prachtige, koele, rode kleur waar ik echt dol op mijn. Dit wordt zeker een favorietje voor in de zomer!PLUM TWIST

In de verpakking lijkt Plum Twist wel een bruine kleur, maar gelukkig valt hij op mijn lippen niet zo uit. Hij dekt jammer genoeg nét niet helemaal lekker, waardoor het effect een beetje waterig is. Wel vind ik het een mooi kleurtje!


Ik ben erg tevreden over deze Miss Sporty chubby sticks! Over de één wat meer dan de ander, maar vooral van de kleurtjes Bubble Pop en DeLIPcious word ik erg blij. Doordat de sticks gelukkig niet overdreven romig zijn, blijven ze nog best lang zitten. Een hele maaltijd zullen ze niet overleven, maar gelukkig zijn de sticks zo handig in gebruik dat je je lippen gemakkelijk kunt bijwerken.
En voor dat lage prijsje kun je deze sticks écht niet laten liggen!

Je vindt de Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine sticks bij Etos voor €2,99 per stuk.

Wat vind jij fijner: de chubby sticks of een gewone lipstick? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

35 opmerkingen:

 1. Wauw, wat zijn ze leuk! :) Ik vind delipcious een prachtig resultaat hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DeLIPcious ziet er echt mooi uit! Fijne review:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind plum twist heel erg gaaf! Ik ben benieuwd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zulke lippotloden! Playful beige en Plus twist zien er goed uit. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking vind ik vooral erg cute, dat hebben ze goed gedaan bij Miss Sporty. Zelf zou ik Plum Twist nog wel willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heeft Miss Sporty goed gedaan! Ik vind met name de onderste (wat fellere) kleurtjes erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauwie, vooral die felle kleurtjes zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die felle kleurtjes zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem18.4.14

  Leuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem18.4.14

  Candy Plum vind ik je erg mooi staan! Veel keuze en mooie tinten hebben ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, ze zien er goed uit! De felle kleurtjes zijn ook écht fel, supergoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Delipcious is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijken me echt fijn in gebruik. Mooie kleurtjes, en je nagels zien er mooi uit. Laat me raden, liquid sand lakje van Miss Sporty? Haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Candy Plum ziet er erg mooi uit, de andere vind ik wel een beetje tegenvallen, maar ach voor die prijs is dat nu geen ramp!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk die verschillende kleuren en dat voor zo'n lage prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahh, tof prijsje :-) Ik vind een aantal kleuren helaas niet zo goed gepigmenteerd. Maar, gelukkig een aantal wel! Begrijpelijk dat je ze na een maaltijd moet bijstiften.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh wat een leukerds! En fijne prijs! Mooie review lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb eigenlijk nog nooit Chubby Sticks gebruikt! Voor dit kleine prijsje kan ik ze best eens proberen want ze zien er wel fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Plum twist ziet er op het eerste zicht bruin uit, maar het is de mooiste kleur van allemaal imo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jammer dat de lichtroze kleur niet goed te zien was, deze leek me namelijk het aller leukste. Candy Plum ziet er ook heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een onwijs mooie kleuren, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw er zitten wel een paar mooie tussen zeg!! Ik vind de playful beige en de bubble pop erg mooi! Duidelijke review ook!

  Liefs Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vrolijke kleuren en voor een mooie prijs!
  Ik vind die 'plum twist' niet echt heel donker
  terwijl ik dacht dat het wel was! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ze zien er goed uit! Ik vind het zelf fijn om "echte" lipsticks af te wisselen met chubby sticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. bubble pop en delipcious zijn erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Sommige kleurtjes spreken mij wel heel erg aan....

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw, wat een mooie kleurtjes zeg, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De kleurtjes zien er echt leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk!! K'ga gelijk ff kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen