Event | Persdag SimplyPR & MissPublicity / WE PR - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Event | Persdag SimplyPR & MissPublicity / WE PR


Ergens halverwege april is het weer zover: de persdagen van de PR-bureaus waarbij de nieuwe collecties kleding, cosmetica en overige producten worden getoond. Al die nieuwtjes zijn voor bloggers natuurlijk super leuk en interessant, dus als het ook maar even kan, zorg ik dat er ik bij ben! Gisteren sprong ik na mijn tentamen Engels (die overigens goed ging, yay!) meteen op mijn fiets naar het station. Op naar Amsterdam!Samen met AnneDagmar en Tedje spraken we af bij SimplyPR, waar de middag begon. SimplyPR is het PR-bureau waar ik vorig jaar een half jaar stage heb gelopen. Zó leuk maar stiekem ook wel een beetje gek om zo'n persdag nu weer ineens als blogger mee te maken. Het was super gezellig om mijn lieve ex-collega's weer te zien én weer bij te kletsen met een heleboel andere gezellige bloggers: want ja, daar zijn de persdagen natuurlijk ook uitermate geschikt voor!
Al met al zijn we wel dik 2 uur bij SimplyPR geweest en naast het kletsen (en de lekkere hapjes!) hebben we natuurlijk ook nog even alle nieuwe lanceringen bekeken.


We begonnen bij AVEDA: een merk waarvan haar producten voor meer dan 90% bestaat uit organische ingrediënten. Heel verantwoord dus! :-) Het merk is niet bepaald low-budget, wat ik echt onwijs jammer vind, want ik ben dol op AVEDA's producten! Vooral de producten van de Stress Fix lijn vind ik heerlijk: die maken je echt relaxed en je kunt hiermee helemaal tot rust komen!


En ook Alpro vind ik altijd een leuk merk. Ik lust namelijk geen melk, maar de sojadrinks van Alpro vind ik heerlijk! De Hazelnoot en Amandelmelk zijn mijn favoriet, ook heerlijk bij je banaan-ei pannenkoekjes trouwens! Alpro heeft sinds een tijdje ook Almond Unsweetend: amandelmelk zonder suiker en ook geen suikervervangers. Dat is altijd goed natuurlijk!


Cuisinart is een merk die onder andere blenders, grills en barbecues in haar assortiment heeft. Het merk komt nu met een nieuwe sapcentrifuge waar je heerlijke sapjes mee kunt maken! Wij proefden dit lekkere groene sapje: mango met spinazie, komkommer en appel: zó lekker! Nu wil ik ook echt zo'n centrifuge, haha!En natuurlijk was daar ook BaByliss, waar ik tijdens mijn stage de PR voor deed. De Curl Secret blijf ik geweldig vinden, je kunt er zoveel verschillende kapsels mee maken in een handomdraai! Hier wordt Dagmar's haar super mooi gekruld met de Curl Secret. Ze had echt een prachtige bos krullen binnen nog geen tien minuten!


Natuurlijk namen we ook nog even een kijkje aan de "Fashion kant". Ik word altijd zo hebberig van al die leuke kleding, gave schoenen en geweldige tassen.


L.K. Bennett: een chique merk waar je aardig wat geld voor neer legt. Zelf zou ik het niet zo snel dragen, maar deze print vond ik dan weer wél heel erg tof!


Oehh, deze carrotcake was zo lekker!


Die bruine Chelsea boots van L.K. Bennett: I want!


Anne betrapt met een minicupcake, hihi!

Cooee is één van de nieuwste aanwinsten bij SimplyPR. Het merk komt uit Scandinavië en wordt nu ook steeds bekender in Amerika en is nu Nederland aan het veroveren. Ik ben echt dol op deze sieraden! Strak, een beetje industrialistisch en gemaakt van super mooi materiaal.
Als je ze ziet, zou je verwachten dat ze heel zwaar zijn, maar eigenlijk zijn ze juist extreem licht! Deze sieraden zijn ook perfect voor vrouwen met wat smallere polsen. Ik zag hier heel veel arm candy voorbij komen waar mijn hartje sneller van ging kloppen!

Daarna ging ik samen met Anne en Marieke door naar het Lifestyle Lab van Miss Publicity en WE PR. Deze twee PR-bureaus zijn sinds kort samengevoegd en concentreren zich vooral op food- en lifestylemerken, ook een paar fashion- en beautymerken.

Het thema Lifestyle Lab vond ik ontzettend leuk verzonnen! Er was een pand afgehuurd op de Prinsengracht die helemaal was omgetoverd tot een laboratorium. Hóe leuk!Deze popcorn trok natuurlijk meteen de aandacht, want hoe awesome is dit?! Het schijnt al in een paar Pathé bioscopen te hangen, maar ik heb ze helaas nog niet gespot. Je kunt een bakje vullen met allerlei verschillende smaken popcorn, echt ontzettend leuk verzonnen. En wat een keus! ......


GUHL is één van de beautymerken van WE PR. De haarolie van dit merk is al lange tijd favoriet bij mij. De producten zijn niet direct low-budget, maar ook zeker niet duur. Voor een flinke fles haarolie betaal je nog geen €10, prima prijsje wat mij betreft!


Limoncello... zó lekker! Geen idee mer waar of wanneer ik dit voor het eerst proefde, maar het is echt heerlijk. Een heel lekker fris, alcoholisch drankje die perfect is voor in de zomer.


En ook Amarula vind ik zo'n lekker drankje! Doet me een beetje denken aan Baileys en dit vind ik juist weer zo'n Winters drankje!

Lovechock! Hier had ik al wel eens van gehoord. Echt heerlijke chocola en zo puur van smaak, mjammie!Nóg meer chocolade, hmmmm! Er was zelfs een chocoladefondue. Daar maak je ons natuurlijk erg blij mee!


Kennen jullie de wijnen van Gallo al? Vorig jaar probeerde ik de zoete, witte versie uit die echt heel erg lekker is! Je kon deze wijn ook al terugvinden in mijn favoriete drankjes voor de zomer. Gewoon verkrijgbaar bij onder andere Jumbo en Hoogvliet en je betaalt iets meer dan €5 voor een fles.


En dat waren de 2 persdagen alweer. Daarna ging ik snel weer terug naar Ede omdat ik daar had afgesproken met een aantal studenten die ook de Internationale minor volgen. Officieel begint het programma aanstaande maandag, maar de buitenlandse studenten die het programma ook volgen zijn al in Nederland. En het is zó'n leuke groep! Echt, het is zo interessant om met zoveel verschillende culturen bij elkaar te zijn en verhalen en ervaringen uit te wisselen, ik vind dat geweldig! Zo hebben we de internationale studenten gisteren kennis laten maken met de oerhollandse frikandel. En lekker dat ze het vonden!
Mijn "studie buddy" heet Belle en komt uit Indonesië. Ze is echt ontzettend leuk en ook met alle andere internationale studenten (uit onder andere Turkije, Ethiopië, Syrië en Hongarije) is het erg gezellig.

Zulk soort "drukke" dagen vind ik stiekem altijd best wel leuk. Ik kwam gisteren avond met zoveel energie thuis, omdat ik weer een heleboel leuke en nieuwe ervaringen had opgedaan. Beter kan natuurlijk niet! :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Zag er echt een heel erg leuk event uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel erg leuk uit! Die smaakjes popcorn heb ik al wel een paar keer bij de Pathe zien hangen maar het lijkt me zo vreemd, kaaspopcorn bijvoorbeeld haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een sùper leuke foto's! Zo te zien was het een erg leuk event :) Die verschillende smaken popcorn lijken mij ook erg apart haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag er ontzettend gezellig uit; lekkere foodies allemaal trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem11.4.14

  Dat zag er echt een hele leuke dag uit! Jouw foto's zien er trouwens super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er allemaal heel leuk uit! Ik was ook bij Simply PR;)

  x Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er uit als een leuk event! Wat leuk die popcorn automaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke foto's heb je er gemaakt! Ik zie een hele leuke tas ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De persdagen zien er leuk uit! Geslaagd zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien! Vind het echt jammer dat ik gisteren niet naar de persmomenten kon.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat tof zeg! druk zijn met leuke dingen is altijd leuk :) en die chocolade fondue, yummmm.
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je een mooie foto's gemaakt! Ziet er allemaal erg gezellig uit. Ik geloof graag dat je een enorme energie boost krijg van zulke dagen. En vast ook een goede inspiratie boost voor je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat heb je mooie foto's gemaakt ze zien er super uit! goed weekend meis x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi verslag heb je ervan gemaakt en het was super leuk je weer te zien en te spreken <3 Je foto's zijn echt heel leuk geworden. Echt een geslaagde dag en wat gaaf van de verschillende smaken popcorn! Wow, delicious! Hopelijk tot gauw, lieefs Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, lijkt me allemaal super gezellig! Mooie sfeerfoto's heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet eruit als een erg geslaagde dag! Leuke foto's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. tof die foto's met die glazen wijn!
  ziet er uit als een heerlijke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk verslagje, ziet er uit als een gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er allemaal jaloersmakend uit. Vooral die popcorn. Nom nom nom.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem11.4.14

  Ziet er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er heel leuk uit. Je heb hele leuke (en veeeel) foto's gemaakt. Wat leuk dat je een Indonesische studie buddy hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een kleurrijke foto's! Alles ziet er zo leuk en gezellig uit! Die popcorn is echt tof! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nu wil ik Limoncello ook wel eens proberen, heb het nog nooit gezien maar door het kleurtje ziet er al lekker uit hehe! Leuk hoe ze de wijnglazen in stolpen hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat ziet dit er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jeeetje ziet er heel leuk uit allemaal. Super schattig ook die mini carrot cake en cupcakes (: Wat gek ook die smaken voor popcorn, ik ben altijd zo vertrouwd met zoute popcorn, haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuk verslag! Ziet er echt heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oeeh, ziet er allebei superleuk & gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen