Outfit | Casual & Comfy

Hoe leuk ik het ook vind om de meest extreme outfits bij elkaar te zoeken, mijn favoriete outfit blijft een simpele jeans, laarsjes en een fijn vest: lekker casual & comfy dus! Als ik gewoon naar school moet, of een dagje ga winkelen, dan zoek ik een simpele outfit bij elkaar die lekker zit én er ook nog een beetje leuk uit ziet. Vandaag dus niet een hele spannende outfit, maar toch vond ik het leuk om hem aan jullie te laten zien!
Als eerste: mijn nieuwe spijkerbroek! Zoals jullie misschien wel weten, ben ik nogal klein: meer dan 1 meter 60 is het niet en dus is het vaak best lastig om een goede spijkerbroek te vinden. Aangezien ik geen maatje 34 heb, zijn vrijwel alle spijkerbroeken voor mij te lang. En mócht ik dan eindelijk een keer een spijkerbroek vinden met een korte lengtemaat, dan kom ik daar met geen mogelijkheid in.
Het is dus altijd een hele opgave als ik weer een nieuwe spijkerbroek wil. Maar, het is me weer eens gelukt en dit keer durfde ik het zelfs aan om een broek online te bestellen! Sinds ik sport, houd ik mijn maten bij en dus wist ik nu goed wat de omtrek van mijn taille en heupen was.


Wat blijkt? Ik heb eigenlijk één of soms zelfs twee maten kleiner nodig dan ik altijd droeg. Ik dacht altijd dat ik qua broekmaat maat 30 had, maar niets bleek minder waar. Daarom durfde ik het aan om nu eens maat 29 te bestellen en guess what: die zat perfect!

De spijkerbroek komt bij OTTO vandaan en ze hebben nog veel meer leuke spijkerbroeken van merken zoals Vero Moda, Only en Pieces: hele fijne spijkerbroeken voor een hele betaalbare prijs. 40 euro voor een spijkerbroek is écht mijn max en deze kostte slechts €27, dat is nog ver binnen de grenzen dus!

Ik ben zo blij met deze nieuwe spijkerbroek, hij sluit ontzettend goed aan bij mijn taille en het is de eerste spijkerbroek sinds tijden waar ik geen riem voor nodig heb, yay! Ik combineerde de spijkerbroek met een witte blouse van Primark, een heerlijk comfy vest die ook bij Otto.nl vandaan komt, mijn Tartan sjaal van de Primark die ik echt ontzettend vaak heb gedragen deze winter, mijn zwarte laarsjes van H&M en de tas van Pieces die ik elke dag mee sjouw.

Wat vind jij van deze outfit? En van welk merk komt jouw favoriete spijkerbroek?

51 opmerkingen:

 1. Wat een mooie outfit, die sjaal is erg leuk! Je ziet er weer prachtig uit meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw staat je super goed! Mooi met je sjaal en prachtige tas <3 Super outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit - ik hou van je sjaal en handtas! Heel leuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit, vind je tas erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke outfit, ik hou van je sjaal!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige outfit! Helemaal mijn ding:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lovely outfit :) so gorgeous

  http://prettypurple92.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je heel goed! En wat fijn dat je door het sporten een maatje kleiner aan kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super toffe outfit, staat je goed!
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die sjaal is erg leuk. spijkerbroeken kunnen altijd, ik draag ze ook sinds enkele maanden weer, maar blijf liever voor een ander soort broek gaan eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke outfit heb je aan! Je rode lippen maken het dan ook echt af.
  Voor mij is het ook altijd een hele opgave om een spijkerbroek te vinden haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijne outfit! De sjaal en rode lippen maken het af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige outfit! Staat je heel mooi, vooral het rood staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke outfit, ik draag naar college ook altijd van die lekkere simpele comfy outfits.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie outfit, je laarsjes zijn echt ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Casual & Comfy, perfecte titel én ik vind deze outfit ook echt bij je passen als persoon. Dat is leuk om te zien! De sjaal vind ik er ook leuk bij gecombineerd :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi die spijkerbroek, staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke outfit! De sjaal is heel erg mooi en de spijkerbroek staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie spijkerbroek! Fijn dat ie zo goed zit. :) Echt een hele leuke outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie outfit! Ik hou ook wel van comfy outfits, gewoon een lekker vest :) Spijkerbroek zijn bij mij ook een probleem, ik ben ook niet de grootste...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele toffe outfit, zou 'm zo aandoen! Ik heb ook altijd problemen met broeken. Laatst ben ik wel geslaagd bij Pull & Bear, misschien een idee om daar ook een keertje te kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ahh ja die broek staat je echt prachtig! Goeie vondst zeg! x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die broek is echt mooi inderdaad, en je sjaal is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een heerlijke comfy outfit! En die rode lipstick staat je ook zo goed :D
  Ik koop mijn broeken altijd bij Zara :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De spijkerbroek staat je práchtig, super leuk gecombineerd ook met de laarsjes en de tartan sjaal! De perfecte spijkerbroek vinden is sowieso een moeilijke opgave als je klein(er) bent (ik ken je verhaal..), of de pijpen zijn véél te lang of het model klopt van geen kant. X

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind je sjaal heel erg leuk! Ik heb een favoriete spijkerbroek van de H&M maar helaas is die net gescheurd..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Staat je goed! Ik ben ook niet zo lang (1.65) en ik koop mijn broeken (bijna) altijd bij Primark en die zijn voor mij de perfecte lengte! En ze kosten natuurlijk geen drol haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk je sjaal!! Ik ben echt helemaal fan van de tartan-print deze winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke outfit, en die rode sjaal staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. die rode sjaal is prachtig! Hele leuke casual outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooie outfit! Ik vind die laarsjes zo tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gave outfit! Je laarsjes en sjaal zijn enorm mooi!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind het een mooie outfit! En heb geen spijkerbroeken meer, moet dringend weer eentje halen (ik ben er uit gegroeid :( )

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Leuke outfit.. Lekker simpel en comfy, daar hou ik van. En die sjaal is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wauw, de spijkerbroek staat je heel goed! Alsof 'ie voor jou is gemaakt! Erg leuke outfit trouwens, zou het zó zelf dragen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een goede outfit! Ik vind je sjaal super en je laarsjes ook! Mooi gecombineerd met je tas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Erg leuke outfit. Basic, maar die sjaal maakt het wel helemaal af. Mooie spijkerbroek ook, hij zit je als gegoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een ontzettend leuke outfit! Ook iets wat ik wel elke dag zou kunnen dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat een ontzettend leuke outfit! Ook iets wat ik wel elke dag zou kunnen dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen