Alle make-up 30% korting bij Etos + mini shoplog - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Alle make-up 30% korting bij Etos + mini shoplog



Feest bij Etos afgelopen week én ook deze week! Op alle - ja, je leest het goed: écht alle - make-up geldt de 30% kortingsactie. Hoe fijn is dat?! Ook al heb ik eigenlijk niets nodig qua make-up, als er zo'n heerlijke aanbieding is zoals nu bij Etos, kán ik het niet laten om even binnen te gluren. En ja, je snapt dan vast wel dat ik niet met lege handen de winkel uitloop.

Miss Sporty is één van mijn favoriete low-budget make-upmerken en dit merk wordt (helaas) alleen verkocht bij Etos. En dan nog is het maar de vraag of je het merk bij jouw Etos vindt, want bij mij in de stad wordt het niet verkocht bij Etos. Huilen dus! Afgelopen zaterdag was ik in Utrecht en toen ik daar "toevallig" langs de Etos liep, móést ik wel even binnen kijken. En ja hoor, een gigantisch Miss Sporty schap! Happy me!



Ik ging meteen af op mijn favoriete foundation: de Miss Sporty So Fine Skin Matching foundation. Ik gebruik natuurlijk ook wel eens andere foundation, maar deze is gewoon zó perfect voor mijn huid. Dus ja, why change a winning team, right? Ik kocht de foundation in de lichtste kleur: 020 Soft Nude, eindelijk een écht lichte kleur die ook erg goed bij mijn lichte huidskleur past. Normaal kost deze foundation €3,99 en nu nog maar €2,80. Echt een koopje dus en een aanrader voor meiden met een lichte huid, die houden van een fijne, vloeibare en semi-dekkende foundation.


Ook snuffelde ik nog even bij de nagellakjes. Op de blog van Tedje had ik al het Crush on You nagellakje van Miss Sporty voorbij zien komen: een prachtig lakje met liquid sand, waar ik echt dol op ben! Ik vond de kleur zó mooi, dat ik hem ook dolgraag wilde hebben. Binnenkort natuurlijk meer hierover op mijn blog!
Dit lakje kost normaal €1,99 en nu nog maar €1,39. Is trouwens verkrijgbaar in meerdere kleuren, ik heb de kleur 063.

Ik was al langere tijd op zoek naar hét perfecte lichtroze kleurtje nagellak. Aangezien ik de Miss Sporty nagellakjes echt geweldig vind en daar een prachtige lichtroze kleur vond, hoefde ik niet lang te twijfelen. Die ging met mij mee! Het is de Lasting Colour Nagellak in de kleur 480. Kost normaal €2,49 en nu €1,75.


Over de highlighter van Etos eigen merk heb ik al veel goeds gelezen op andere blogs. Een mooie, witte/zilveren highlighter had ik nog niet, en met de lente op komst, vond ik dit een goeie aankoop. Want wat is er nu mooier dan een prachtige shine op je wangen? De highlighter kost normaal €2,99 en nu €2,09. Hierover lees je deze week meer op mijn blog!


En tot slot kocht ik - hoe kan het ook anders - een lipstick. Een jaar of 2 geleden kocht ik een knalrode lipstick van Etos en dat is de beste rode lipstick die ik óóit heb gehad. Ik was dus benieuwd of de andere kleuren van deze lipsticks me ook goed zouden bevallen. Ik ging voor een mooi oudroze kleurtje, die een beetje naar koraal neigt (kleur 124). Zonder korting betaal je €2,94 voor deze lipstick en nu hoefde ik er nog maar €2,06 voor te betalen!

Als je nog gebruik wilt maken van de 30% kortingsactie bij Etos, heb je geluk gehad! Deze hele week geldt de kortingsactie namelijk nog.

Wat vind jij van mijn nieuwe make-upjes? En ga je zelf nog wat scoren tijdens deze actie? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

  1. Ahhh wat leuk! Fijn dat je je favoriete foundation nóg goedkoper hebt kunnen scoren :). Ik mis Miss Sporty hier echt in België, dat wordt niet meer verkocht (voor zover ik weet) terwijl ze eigenlijk echt leuke budget spulletjes hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog! Ik ben best benieuwd naar de lakjes en de lipstick :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke aankoopjes.Dat rode lakje lijkt mij ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankoopjes! Ik moet zeggen dat ik al heel lang niet meer 'geshopt' heb bij Etos en Kruidvat, haha! Ik ben benieuwd naar die highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw leuk zeg! Ik ga vandaag weer stage lopen bij Etos dus ga snel kijken of ik nog wat leuks kan scoren, thanks voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hou van korting :D helaas ben ik echt helemaal blut en kan ik niks meer kopen haha, anders had ik wel wat gehaald!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja dit zijn echt mooie kortingen...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een leuke aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke aankoopjes heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben erg benieuwd naar de highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuk allemaal, ik ga ook voor de nagellakjes deze week.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke tip! Die foundation lijkt me erg fijn, en de lipstick is mooi. Dat liquid sand lakje vind ik ook heel mooi, wil er graag ook nog zo een :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ooh de Crush on you is zoooo mooi! Daar ga je geen spijt van krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke aankoopjes! Die lipstick lijkt me zo leuk, ik ben benieuwd naar een review
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben benieuwd naar de highlighter! Verder leuke aankopen..

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem15.3.14

    Miss Sporty wordt bij ons ook bij de DA verkocht!

    BeantwoordenVerwijderen