Event | Fred de la Bretonière Bloggersevent - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Event | Fred de la Bretonière BloggerseventWelke vrouw houdt er nu niet van schoenen? Ik ben er in ieder geval dol op en ik denk ook niet dat ik er ooit genoeg van zal hebben! Toen ik de uitnodiging kreeg voor het VIP Bloggersevent van Fred de la Bretonière, ging mijn hartje sneller kloppen. Vorig jaar was ik bij de presentatie was van de nieuwe collectie van Fred de la Bretonière en maakte ik voor het eerst kennis met Fred's super leuke schoenen. Ik werd samen met een aantal andere bloggers uitgenodigd voor een rondleiding op het hoofdkantoor en een meet & greet met Fred himself, wauw! Gisteravond was het dan eindelijk zover: samen met Janne stapte ik in de trein richting Den Bosch voor een heel leuk avondje.Bij station Den Bosch stonden de speciale Fred Mini Coopers al klaar om ons naar het hoofdkantoor in Waalwijk te brengen. We trokken dan ook veel bekijks en mensen vroegen zich vast af wat al die kwebbelende dames toch bij de auto's te zoeken hadden. Na een klein kwartiertje kwamen we aan bij het hoofdkantoor. Hier werden we hartelijk ontvangen met een lekker drankje in de super leuke ingerichte lounge. Zie je die vierkante leren poefs? Die wil ik! Daarna kregen we een rondleiding door het hoofdkantoor wat echt ontzettend leuk was.


Ik had echt geen idee hoe het er achter de schermen aan toe zou gaan bij zo'n groot schoenenmerk. Er werken echt veel meer mensen en er zijn veel meer soorten afdelingen dan ik had verwacht! Het leukste vond ik toch wel de ontwerpafdeling, waar alle schetsen en ideeën hingen. Ze waren daar nu al bezig met de schoenen voor de zomer van 2015, bijna niet te geloven toch? Ook mochten we alvast een kijkje nemen bij de nieuwe wintercollectie van 2014 die vanaf juli in de winkels ligt. Hier kwam ik echt een heleboel leuke schoenen tegen, vooral alle zwarte schoenen vielen goed in de smaak. Ik kan alvast gaan sparen denk ik, hihi! Mijn favoriete paar schoenen zie je trouwens hieronder op de foto. Stoere donkerbruine boots, ik vind ze leuk!


Daarna werden we verwend met heerlijke tomatensoep met kaneel (wonderbaarlijke combinatie maar o-zo-lekker!) en een hotdog, mjammie! Ondertussen vertelde Fred nog meer over zijn collectie en over hoe hij zo ver is gekomen. Heel leuk en vooral inspirerend om te horen! Na het eten was het tijd voor toch wel het hoogtepunt van de avond: in de Mini Coopers werden we weer naar Den Bosch gebracht en afgezet bij de Fred de la Bretonière winkel waar ons een hele leuke verrassing stond te wachten. We mochten namelijk een paar schoenen of een tas uitzoeken! Je snapt vast wel dat dat een "Aaaah-momentje" opleverde. Helaas kon ik zo snel niets vinden, dus kreeg ik een waardebon mee waar ik alsnog iets mee kan uitzoeken. Dat mooie paar schoenen (ik gok dat het Shabbies worden) hebben jullie dus nog tegoed :)

Ik wil PuurPR bedanken en het team van Fred voor deze super leuke en onwijs goed georganiseerde avond. Ik voelde me echt een VIP :)


En natuurlijk moest ik nog even op de foto met mijn "Fashion-twin" Janne. We bleken bijna dezelfde jas te hebben, haha!

Kende jij de schoenen van Fred de la Bretonière al?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

34 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verslag! Het zijn hele fijne schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw super leuk, zo jammer dat ik er niet bij kon zijn! Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien! Het lijkt mij echt leuk om te weten wat er ''achter de schermen'' bij een bedrijf allemaal gebeurd:) Wat leuk ook dat je schoenen uit mocht kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er leuk uit zeg! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw geweldig, zag er heel tof uit :). Leuk dat je een meet & greet had! Ben benieuwd naar de schoenen die je uiteindelijk uit zal kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's heb je gemaakt en het klinkt als een super, super leuk event

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Klinkt als een superfijn event

  BeantwoordenVerwijderen
 8. tof zeg! en die laarsjes zien er ook al zo mooi uit :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat tof om te zien hoe het ontwerpproces gaat! En ook nog wat mogen uitzoeken... wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt onwijs tof, ziet er super leuk uit en natuurlijk heel tof dat je de man himself hebt ontmoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super leuk uit!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat gaaf om daar een keer te kijken zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk verslagje, ziet er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk verslag en mooie foto's!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk verslag Nicole, gaaf om te zien! Je favoriete schoen is ook mijn favorietje hihi. Leuke foto op het laatste, twins!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw te gek dat je er naartoe bent gegaan en mooie foto's heb je gemaakt! Heerlijk verslag om naar te kijken en super leuk de fashiontwins picture <3 Jullie staan er stralend op. Benieuwd naar je toekomstige shabbies ! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een te gekke event, leuk verslag en mooie fotos !

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat maak je toch prachtige foto's! Ik zag ook al foto's voorbij komen op Instagram en het ziet eruit als een super leuk event!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een onwijs tof event zeg! En tomatensoep met kaneel, ben benieuwd naar de smaak! En de laarsjes die jouw favoriet zijn, zijn echt heel tof zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat gaaf! Dat lijkt me echt leuk om mee te maken! En dat je dan ook nog iets mag uitzoeken is natuurlijk helemaal een kers op de taart hihi

  Liefs!
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat lijkt me een leuke event zijn geweest, echt leuk dat jullie iets mochten uitzoeken van de collectie! Hele mooie foto's heb je gemaakt Nicole, en leuke foto van jou en Janne. Fashion twins haha. Ik had jullie wel willen tegenkomen op het station in Den Bosch. Ik was er namelijk gisteren ook haha!

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat super leuk dat je daar bij mocht zijn :). Ziet er heel erg mooi en verzorgd uit. Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super leuk verslag! Je hebt mooie foto's genomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuk, mooie foto's! Wat gaaf dat jullie iets uit mochten zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ach, lijkt me héél gezellig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super gaaf event en die rode jas die je aan hebt staat je heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. WAUW, wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ik vond het gezellig je weer gezien te hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh die schooner zijn allemaal zo mooi en zitten echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die bruine bikerlaarsjes zijn héél gaaf zeg! Het ziet eruit als een tof event, en die rode jassen staan jullie leuk. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat super! Dat lijkt me een dag om nooit te vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen