Budgetbeauty | Nieuwe HEMA Long Lasting Nailpolish

Sinds ik heb ontdekt dat nagellak op mijn nagels ervoor zorgt dat ik niet meer nagels bijt, kun je wel zeggen dat ik een kleine verslaving heb ontwikkeld voor nagellak. Mijn hele leven was ik een nagelbijter, maar toen ik steeds vaker nagellak ging dragen en merkte dat ik dan niet meer ging nagelbijten - gewoonweg om dat ik het zonde vond - gingen mijn nagels steeds sneller groeien, werden ze sterker en mooier. Ik probeer nu eigenlijk altijd nagellak op te hebben, want ik merk gewoon dat mijn nagels daardoor écht mooier worden. Meestal draag ik roze of rode nagellak, maar mijn lievelingskleur mintgroen schittert ook regelmatig op mijn nagels. Toen ik laatst bij het HEMA event was, werden ook de nieuwe nagellakjes gepresenteerd waar ik direct enthousiast over werd. Want wauw: hoe mooi zijn deze kleurtjes? Tijd om te testen!

HEMA Long Lasting Nailpolish - 842
Dit is meteen mijn favoriete kleurtje van de twee! Ik ben dol op mintgroen, maar het nadeel van nagellakjes in deze kleur is dat je vaak wel drie laagjes aan moet brengen voordat hij goed dekt. En hoeveel ik ook van nagellak houd, dat vind ik gewoon teveel moeite. Ik wil maximaal twee laagjes aanbrengen en dan moet hij gewoon perfect dekken. En ja: dat doet dit prachtige kleurtje! De nagellak heeft een heel fijn kwastje, waardoor je met een paar bewegingen je hele nagel hebt gelakt. De nagellak heb ik op dit moment al drie dagen op mijn nagels zitten en pas nu begint hij een beetje af te bladderen. Dat is een record, want meestal is bij mij al na twee dagen niets meer over van mijn eerst zo mooi gelakte nagels. 

HEMA Long Lasting Nailpolish - 839
Ook dit kleurtje vind ik heel erg leuk! Je ziet het op de foto's niet heel goed, maar in de lak zitten hele subtiele glittertjes wat een leuk effect geeft op je nagels. Persoonlijk ben ik niet zo van deze donkere kleuren en zou dan ook eerder kiezen voor de eerste mintgroene kleur, maar als je het leuk vindt om eens een ander kleurtje dan normaal te dragen, kan ik deze nagellak zeker aanraden.
Wel had ik het idee dat deze lak minder snel droogt dan de 839. Er kwamen namelijk vrij snel barstjes in de lak terwijl de mintgroene nagellak ruim twee dagen mooi glad op mijn nagels bleef zitten. 

De nieuwe Long Lasting Nailpolishes in de kleuren 839 en 842 zijn vanaf nu verkrijgbaar bij HEMA en kosten €2,50 per stuk. Wat mij betreft een prima prijs voor de kwaliteit van de nagellak!

Heb jij al wel eens nagellak van HEMA geprobeerd?

45 opmerkingen:

 1. Ohh super fijn dat ze met twee laagjes dekken. De kleurtjes zijn echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie kleur. Handig dat het helpt tegen nagelbijten :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren voor het voorjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleurtjes! Je kunt ze ook vast heel leuk combineren met een signature nail :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lakjes! Ik heb de tweede, ik kreeg hem mee op het event omdat het precies de kleur was van de asbedel van papa. Elke keer draag ik dat lakje met een betekenis <3 Die mint groene is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lakjes! Ik vind ze allebei een heel fijn, mooi kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige lakjes, deze zijn erg mooi voor in de lente!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt wel goed - vooral het mintgroene kleurtje dan :D Ik ga het eens checken! Koop eigenlijk nooit make-up of nagellak bij Hema haha, don't know why ... moet ik eens doen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd van mintgroen, helemaal in nagellak. Wel weer jammer dat hij pas dekt na drie laagjes, dat is voor mij ook een turn-off

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleurtjes! Het eerste lakje is mijn favoriet! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kleuren zeg! Heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze allebei heel leuk, maar vind de tweede toch net iets leuker, ik weet neit waarom. Wat knallender denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind beide kleurtjes erg mooi! Leuk ook om ze te combineren en bijvoorbeeld alleen de ringvinger in de lichte kleur te lakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie blauwe kleurtjes, die eerste foto is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke kleurtjes! Leuk voor het voorjaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De kleurtjes zijn zó pretty en blijven ook heel goed zitten vind ik! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben op exact dezelfde manier gestopt met nagelbijten en sindsdien zit er elke keer nagellak in m'n winkelmandje - oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleuren en leuke post! Gave blog heb je, keep posted!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw wat een mooie kleuren! Lekker zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. O mijn god ze zijn allebei even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie kleurtjes allebei! Lekker vrolijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een mooie kleurtjes! Lekker vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele leuke en vrolijke kleurtjes! Vooral die turquoise vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk tenenkleurtje -wat een stom woord, hihi- voor in de zomer! Flipflops aan en gaan! Heel erg leuk (: Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oeh, wat een frisse & vrolijke kleurtjes! Ik hou hier van :)!

  BeantwoordenVerwijderen