Outfit | Destroyed jeans & the perfect black bag - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Destroyed jeans & the perfect black bag


Ik weet dat er een heleboel vrouwen zijn die gek zijn op tassen en wel tientallen verschillende exemplaren in hun bezit hebben. Nu ben ik niet zo'n vrouw, ik heb op dit moment slechts 3 tassen die ik gebruik. Eén daarvan was volledig versleten en dus was het de hoogste tijd voor vervanging! Al langere tijd was ik op zoek naar dé perfecte zwarte tas, maar elke keer als ik er één zag, stond het prijskaartje me nogal tegen. Totdat ik bij Sans-Online mocht shoppen en een prachtige zwarte tas met de "wauw-factor" tegenkwam - en dat voor een heel fijn prijsje!


Sans-Online is zonder twijfel één van mijn favoriete webshops en regelmatig klik ik weer een aantal leuke items naar huis. Ze verkopen online kleding van merken zoals Only, Vero Moda en VILA - winkels waar ik ook in real life graag ga shoppen. En helemaal als er volop sale is, kijk ik graag rond bij Sans-Online. 

En hier is-tie dan: mijn nieuwe zwarte tas!  De tas is van het merk Pieces en is een onwijs stevig model. Het is een ideaal formaat voor een middagje shoppen of voor school, aangezien ik nooit grote schoolboeken hoef mee te nemen. De tas scoorde ik in de sale en kost nu nog maar €29,99.

Ook zocht ik nog een mooie broek uit, zoals je ziet is het een destroyed jeans. Je moet ervan houden, mijn moeder vindt het verschrikkelijk en zou hem het liefst direct in de vuilnisbak mikken, maar ik vind hem leuk! Het maakt je outfit direct een stuk stoerder en nonchalanter. Bovendien sluit hij erg goed aan en is dit één van de eerste broeken waarbij ik geen riem hoef te dragen. Deze broek was ook in de sale en kostte nu nog maar €15,-! Koopje natuurlijk voor zo'n fijne broek! :)


Aangezien ik nog steeds last heb van een lichte verkoudheid en een griepje, trok ik eerst nog maar even mijn jas aan tijdens het maken van de outfitfoto's. Ik vind 'm nog steeds zo leuk! Jammer genoeg is hij niet mega warm, omdat er maar één knoop in het midden zit. Ik ga proberen er nog een knoop aan te maken, geen idee hoe - maar het lukt me vast wel. Ik combineerde de jeans met een zwart-wit gestreept shirtje van Vero Moda en een blazer van ONLY, die ik laatst ook in de sale scoorde voor slechts €10,00. En aan mijn voeten schitteren natuurlijk mijn nieuwe H&M laarsjes!

Wat vind jij van deze outfit? :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

36 opmerkingen:

 1. Anoniem19.1.14

  Leuke outfit! Vind je tas erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik zoek ook nog zo'n gestreepte top.. En veel succes met je je jas te veranderen, ik hoop dat je geen gaten maakt ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze outfit is zo leuk! Mooie tas ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat zie je er mooi uit! En de outfit en je nieuwe tas is erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi, ik draag graag altijd graag streepjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk gecombineerd! En je rode jas, wauwie<3 XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfit! Mooie tas heb je gekocht:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfit! Mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe broek is dat! Leuke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige combi, dit staat je ontzettend mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit! Je rode jas staat echt prachtig bij zwart en wit ;)
  Mooie ketting ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem19.1.14

  Mooie handtas!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem19.1.14

  Hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De broek is superleuk! <3 toffe tas ook erbij. Beterschap Nicole met je griepje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben gek op streepjes! Ik vind je tas ook heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele leuke outfit, ik vind je jas ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi gecombineerd! Die jas past zo te zien echt bij alles :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leukkk! Ik vind je broek en jas erg tof! En eigenlijk de rest ook haha, staat super leuk bij elkaar :)

  PS: doe jij al mee met mijn winactie?
  http://michelleslillavarld.blogspot.nl/2014/01/winactie-jewelryznl.html

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel classy deze outfit. Staat je nice.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind je jas echt supermooi! Volgens mij heb ik die broek ook overigens!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke tas heb je gekocht Nicole. Ik kan nooit genoeg krijgen van tasjes haha.
  En die rode jas.. echt een plaatje hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, echt een hele mooie outfit! Die jeans staat je goed. Erg leuk gecombineerd ook. X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem19.1.14

  Hele leuke outfit! Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke outfit! En wat zit je haar mooi op de foto's, just the litte details :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een toffe broek, en ik blijf een grote fan van je rode jas! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke outfit Nicole !! <3

  Mijn zwart destroyed jeans inspiratie:
  http://www.fashioo.nl/look/284-Zwart-en-wit-look-destroyed-zwart-jeans-en-blazer.html

  BeantwoordenVerwijderen