Mijn favorieten van dit moment

Een artikel met favorieten vind ik altijd één van de leukste artikelen om te lezen bij andere bloggers. Gek genoeg maak ik er zelf bijna nooit één, mijn laatste favorieten artikel is alweer maanden geleden! De hoogste tijd dus om weer eens een nieuw artikel te maken met mijn favorieten van het moment! Make-uproducten, kleding, sieraden, eten en muziek - alles komt voorbij!Make-up
Allereerst laat ik je een paar van mijn favoriete make-upproducten van het moment zien. De mascara die ik op dit moment veel gebruik, is de Twist Up The Volume Mascara van Bourjois. Op mijn nagels schittert de laatste tijd verdacht vaak een nagellak van BE Creative, een heel mooi, lichtroze kleurtje! Mijn favoriete foundation is de nieuwste So Clear foundation van Miss Sporty (klik hier voor de review). Deze foundation is mega licht en daardoor perfect voor mijn huid!
Op mijn ogen gebruik ik tegenwoordig bijna elke dag een super mooie oogschaduw van The Body Shop, een mono in de kleur 205 Color Crush: een geweldige bruine kleur met een mooie shimmer. Deze breng ik aan in mijn arcadeboog, simply love it! 
 Mijn favoriete lipstick van het moment is er één van E.L.F. in de kleur #7708 Charming. Een prachtig oudroze kleurtje die perfect bij dit seizoen past!Tv-programma
Zat ik vroeger gerust úren voor de TV, nu is het al zeldzaam als ik één keer in de week TV kijk. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het verschrikkelijk om duizenden TV-programma's te volgen die je dan weer per se moet kijken. Voor slechts één programma maak ik een uitzondering en dat is Wie is de Mol? Ik ben echt een Wie is de Mol?-fan en heb nog net geen kalender boven m'n bed hangen waar ik op afstreep wanneer de volgende aflevering is. Het programma zit gewoon zó goed in elkaar en het is onwijs spannend. Jammer genoeg ben ik echt te slecht voor woorden in het raden wie de Mol is. Elke aflevering vliegt mijn Mol er weer uit en daarom heb ik besloten om gewoon lekker geen Mol meer te kiezen. (Stiekem denk ik nog steeds dat Owen de mol is, ook al ligt hij eruit) Nog meer Mol fanaten aanwezig hier? :)

Muziek
Als ik eenmaal weer een favoriet liedje heb, luister ik hem echt dag in, dag uit en dan twee weken lang. Daarna ben ik het liedje helemaal zat en kies ik weer een nieuwe uit! Op dit moment is dat "Say something I'm giving up on you", oorspronkelijk door Christina Aguilera en A Great Big World, maar de variant die ik het liefst luister is de cover van dit liedje door Victoria Justice en Max Schneider. Zeker het luisteren waard! :)

Eten
Je kunt beter vragen welk voedsel niet tot mijn favorieten behoort, ik eet echt alles wat los en vast zit. Maar de uitschieters van het moment zijn toch wel avocado - heerlijk door een salade of op brood en ook de Lays ovenchips doet het goed op het moment.

Sport
Niet gedacht dat sporten ooit tussen mijn favorieten zou staan, maar sinds vorige week maandag heb ik een abonnement bij de sportschool. Ik zit er een jaar aan vast, dus nu ben ik met geen mogelijkheid meer weg te houden van de sportschool. Ik sport bij Basic Fit, een abonnement is daar super goedkoop en er worden hele leuke virtuele groepslessen aangeboden. Mijn twee favoriete groepslessen zijn Sh'bam, een soort zumba maar dan met meer hiphop invloeden en Abs Attack, een kwartier lang je buikspieren afbeulen. Vorige week deed ik ook Body Combat, maar aangezien ik daarna twee dagen in bed heb gelegen omdat ik geen spier meer kon bewegen, denk ik dat dat niet echt voor herhaling vatbaar is.


Kleding
Mijn favoriete kledingstuk van het moment is mijn nieuwe spijkerbroek van C&A. Deze is van een speciale collectie, namelijk voor mensen die klein zijn en laat ik nu net tot die doelgroep behoren! Het is één van de eerste broeken sinds tijden die niet alleen bij mijn buik maar ook bij mijn benen perfect zit én niet te lang is.Sieraden
Zonder sieraden voel ik me extreem kaal. Je zult me dus ook niet snel zonder sieraden de deur uit zien gaan. Het liefst draag ik mijn statement ketting van Primark, die ik voor slechts €5 kocht. Hij past echt overal bij en ik vind 'm gewoon super leuk! Nieuwe favorieten zijn mijn leuke driehoekringetjes van HEMA, 3 voor €1,50 in de sale.


Blog
Ik weet dat ik deze blog al eens eerder heb genoemd, maar het blijft echt één van mijn favoriete blogs - en op het moment toch zeker mijn meest favoriete blog. Het is de blog Makecupcake. Achter deze blog zit de 18-jarige Frauke en eigenlijk is ze de Vlaamse versie van Coco Gold: zij blogt namelijk ook over alles wat met low-budget te maken heeft! Ze schrijft ontzettend leuk en van haar verhalen word je spontaan vrolijk. Bovendien geeft ze ook hele handige tips over een low-budget levensstijl en dat vind ik natuurlijk altijd leuk om te lezen!App
Sinds een maand of zes heb ik een Windows Phone. Het nieuwste van het nieuwste, werkt onwijs handig, en nog meer van die verkooppraatjes werden me wijs gemaakt toen ik het ding kocht. Leuk en aardig, maar alle leuke apps bestaan nog niet voor Windows Phone. ZO GEMEEN! Vorige week kwam ik erachter dat er ook ein-de-lijk Instagram was uitgevonden voor Windows Phone (applausje alsjeblieft) en dus kon ik eindelijk weer Instagrammen! :)
Je kunt me volgen via @cocogoldnl.

40 opmerkingen:

 1. Yay, zo leuk dat je weer kunt Instagrammen! Leuke blog overigens, van dat Vlaamse meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk artikel! Ik ben gek op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik probeer Wie is de mol dit keer voor het eerst te volgen, maar het blijkt nu al lastig. Aflevering één heb ik netjes gekeken. Aflevering twee keek ik terug terwijl nummer drie bezig was en die derde moet ik nu dus nog zien. Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was altijd erg fan van wie is de mol? Maar ik heb nog nooit de goede mol geraden ;). Maar ik vind het dit jaar nog erg tegen vallen. Alle kandidaten zijn alleen maar bezig met mollen in plaats van geld verdienen. Zo is het raden van de mol haast onmogelijk. Vind ik echt zonde van zo'n goed programma. Maar goed ik blijf natuurlijk gewoon kijken ;).

  Ik ga ook eens een kijkje op die blog nemen! Ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een Windows Phone en ik vond het ook altijd zó ontzettend jammer dat er geen Instagram was. Ik was dan ook dolgelukkig toen mijn vriend me vorige week vertelde dat dat nu wel kan! Ik ben je gelijk gaan volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, dat liedje is echt mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Ik ben ook gek van 'Wie is de mol?' ik zit zit er ook altijd naast, mijn mol ligt er ook elke keer uit hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's! Leuke song. Ik volg het blog dat je in je post noemt ;-)
  Ze laat budgetvriendelijke spullen zien en heeft het druk met leren voor haar studie. Woont ook nog niet zo lang samen.
  Handige phone ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die ringen vind ik ontzettend leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie favorieten! Jaa wie is de mol is leuk :)
  Madecupcake is inderdaad een hele toffe blog. maar jij ook hoor Nicole ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk artikel! Die spijkerbroek van de C&A ziet er heel fijn uit, staat je mooi! Toevallig behoren makecupcake en jouw blog tot mijn favoriete blogs, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke post! Ik vind dat nummer van victoria justice ook zoooo mooi :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk artikel :) Spijtig genoeg verkopen ze in België het merk Miss Sporty niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had een reactie geplaatst die was bedoeld voor de leuke blog die je in deze post hebt gelinkt! Opnieuw dan maar: leuke post en leuk idee om allerlei favorieten te plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat mijn blog hiertussen staat! Superlief :) Vroeg me al af waar al die bezoekers vandaan kwamen haha. Ik vind jouw blog ook mega leuk, ga je volgen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jezus ik vind Victoria Justice zo mooi.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk, ik sport ook bij BF! Maar heb de virtuele groepslessen nog niet geprobeerd, vind dat best eng met allemaal onbekende mensen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke favorieten! Ik ben nu dat nummer aan het luisteren en so far so good!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. DIe broek voor kleine mensen moet ik ook maar eens gaan passen :p  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuk om te zien! :) Die ringen van de Hema vind ik echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Virtuele groepslessen klinkt interessant, wil je daar eens iets over schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Max Schneider en Victoria Justice maken echt geweldige filmpjes/medleys samen! En ja, naast dat ik een grote GTST-fan ben, vind ik Wie is de Mol? ook een geweldig programma! Het is zo mooi gefilmd allemaal en de opzet is inderdaad heel goed.

  Leuk artikel!

  Liefs Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke favorieten heb je! Instagram is inderdaad erg leuk, die spijkerbroek staat je inderdaad erg mooi. Het is ook zo lastig om dé perfecte spijkerbroek te kopen he! Ik kan bij de H&M altijd het beste slagen met broeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke favorieten! De ringetjes van de Hema zijn zo leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke favorieten, de oogschaduw van TBS lijkt me heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuk artikel! Ik vind de ringen zo leuk! Ik heb ook even twee paar oorbellen gescoord bij de Hema in de sale! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuk favorieten lijstje! Die broek staat je echt prachtig! De ringen zijn echt leuk, ik heb een onwijze zwak voor driehoeken! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke favorieten! De spijkerbroek staat je erg goed! De Twist up volume mascara lijkt mij ook erg prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk artikel en leuke blog! Bedankt voor je reactie, ik ben je gaan volgen!
  Liefs Ypie,

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuke favorieten, en je bent niet de enige WIDM addict haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wat een leuk artikel!
  EN omg, ik hou van WIDM haha!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Thanks voor de blog tip van makeupcake! Kende ik nog niet. Ik ben ook echt verslaafd aan WIDM. Beste programma EVER!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Leuk artikel! Ik ben ook helemaal gek op WIDM, love it!

  BeantwoordenVerwijderen