Quick tip | Morgenavond alle make-up 1+1 gratis bij Kruidvat!


Even een heel kort artikeltje tussendoor! Want deze aanbieding móét ik wel met jullie delen! Ik kijk altijd uit naar de koopavond van Kruidvat ergens in de maand November waarin alle make-up 1+1 gratis is. Niks geen voorwaarden of addertjes onder het gras, werkelijk op álle make-up geldt dat het 1+1 gratis is.
En morgenavond is het weer zover! De koopavond begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Als je gebruik wilt maken van deze actie, moet je wel een bon meenemen die staat afgebeeld op deze folder. Ik ren morgenavond na mijn stage direct naar Kruidvat om een flinke voorraad in te slaan. Let wel op: je mag maximaal 10 producten per klant meenemen.
Op mijn wishlist staan sowieso de BB-cream van Garnier, een mooie lichtroze lipstick van Catrice, een nude oogschaduwpalette en een goede concealer.
Wil je weten welke producten er zeker niet kunnen ontbreken in jouw stash deze winter? Lees dan mijn 2 artikelen over musthave low-budget beautyproducten: klik hier voor deel 1 en klik hier voor deel 2.

Als jij gebruik gaat maken van deze actie, welke producten ga jij dan scoren?

18 opmerkingen:

 1. Ik wil er zeker gebruik van maken, ik wist alleen niet dat het voor 'savonds geldt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, jammer! Die avond kan ik helaas niet naar de Kruidvat :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb die folder helemaal niet ontvangen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga morgenavond zeker even naar de kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een actie! België heeft hem uiteraard weer niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de tip! Misschien dat ik morgen eens ga kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh fijn is die actie he! Ik heb toevallig ook een blogje over deze actie ingepland staan. Ik ren morgen ook door naar Kruidvat hoor uit werk :D joehoooeee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat Kruidvat bij ons aan het verbouwen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat ze deze actie in België niet hebben, mijn kamer zit maar 5 minuutjes bij de Kruidvat vandaan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben bang dat, als ik er kom, alles al is uitverkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag vanmiddag het foldertje al op de tafel liggen, ik ga er ook zeker even kijken! Altijd handig zo'n actie! :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OEH MAAR IK KAN NIET !
  balen...
  Maar heb ander leuk feestje mijn vriend en ik houden het al 5 maandjes uit! haha
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nagellak! ik koop altijd heel veel nagellak ;)

  BeantwoordenVerwijderen