Outfit | Black & White blazer - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Black & White blazer


Je kunt gerust zeggen dat ik heuse een jasjesverslaving heb. Mijn twee kledingkasten (ja, ik heb er twee...) puilen uit en dat komt voornamelijk door alle jasjes en blazers die er in hangen. Zwart, wit, rood, roze, grijs, je kunt het zo gek niet bedenken of hij komt voor in mijn kast. Maar een mooie blazer met een tof printje, nee, die had ik nog niet! Op Fasha, een heel handig platform waar je prijzen kunt vergelijken uit een heleboel webshops, bestelde ik uiteindelijk deze prachtige zwart witte blazer van Vero Moda!


Via Fasha.nl kun je heel gemakkelijk naar iets specifieks zoeken. Zo was ik dus op zoek naar een mooie blazer. Via het kopje "Dames" kun je vervolgens weer op "Jassen" klikken en zo krijg je een heel overzicht aan mooie jasjes en blazers. Je kunt het nog specifieker maken door op kleur, maat of sale te zoeken.
Uiteindelijk kwam ik op deze mooie blazer van Vero Moda terecht, die ik voor €29,95 aanschafte via Sans-Online. Fasha geeft namelijk direct de webshop aan waar je het item het goedkoopst aan kunt schaffen. Je hoeft dus niet eerst 20 winkels af te struinen op zoek naar de goedkoopste blazer. Binnen een paar klikken heb jij je perfecte kledingstuk al gevonden.


Ik ben echt ontzettend blij met deze blazer! Het is echt zo'n eyecatcher en het model vind ik heel erg mooi. Ik heb hem al vaak gedragen en ik weet zeker dat dit één van mijn nieuwe favoriete winteritems in mijn kledingkast is! Je vindt de blazer hier.

Wat vind jij van zo'n blazer met print? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

36 opmerkingen:

 1. Wauw, deze blazer met print vind ik heel mooi! Het printje is gaaf. Je hebt het mooi gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah leuke foto's! En die jasjes en blazer verslaving is zeer herkenbaar. Misschien moeten we daarvoor een speciale club oprichten, maar afkicken zou ik niet willen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Mooi gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zelf ook dol op jasjes! Wat een mooie foto's heb je gemaakt en het jasje staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi jasje, ook leuk om te combineren! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Mooi jasje ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooi jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie blazer en leuke schoenen, staat je weer super leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super gave blazer zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke outfit!
  Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is erg leuk! En wat zit je haar mooi! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg gave blazer! Zelf heb ik ook een behoorlijke jasjes en blazers collectie in mijn kast hangen en inderdaad het gaat van simpel zwart naar knalroze en blauw. Het is gewoon zo makkelijk om even snel een jasje aan te trekken en ze maken je outfit helemaal af :)!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou ook van blazers, altijd handig om ze in je kast te hebben. Volgens mij staan veel kleuren jou goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. dat is echt een mooie blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die blazer staat je zo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind hem echt onwijs mooi!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind hem heel leuk! Vrolijk door het printje, maar toch wel weer chique door de kleuren! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw ik vind hem echt heel mooi!

  Kus,
  Veronique | My Pretty Way Of Life

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind hem echt gaaf! Mooi printje erop :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind het echt een super leuke blazer, je had hem ook aan tijdens de open dag toch? :) Ik ben zelf ook gek op jasjes en blazers en ik heb ook een hele kast vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem4.11.13

  Hij is echt heeeel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wauw wat een mooie blazer, hele mooie print en heel leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hele leuke outfit! EN wat een handige website joh!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Anoniem8.11.13

  Superleuke blazer! Ook erg leuk gecombineerd. Ik vind de groene broek ook mooi, lekker herfstige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen