Nieuw op Coco Gold | Budgetfood & Hotspots pagina!


De opvallende lezer heeft het misschien al opgemerkt. Sinds gisteren is mijn blog twee nieuwe pagina's rijker: een Budgetfood pagina en een Hotspots pagina.
Ik had dit idee al langer in mijn hoofd en nu besloot ik het toch maar eens uit te gaan voeren. Op de eerste pagina vind je alle budgetfood receptjes terug die ik ooit op mijn blog heb geplaatst. Het is heel simpel: je klikt gewoon op de afbeelding en je wordt direct doorgestuurd naar het artikel met het recept. Dus als je een keer geen inspiratie hebt voor je avondeten of gewoon zin heb in een lekkere (en goedkope!) snack, kijk dan op deze Budgetfood pagina!

Op de Hotspots pagina vind je de leukste hotspots die ik heb bezocht. Als ik er een artikel over heb geschreven, kun je - net als bij de Budgetfood pagina - heel gemakkelijk op de afbeelding klikken om meer te weten te komen over de hotspot.

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en hopelijk hebben jullie er wat aan!

29 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit! Vooral die budgetfood pagina is als student natuurlijk altijd handig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk en overzichtelijk gedaan zo met die tumbnails. Moet ik misschien ook maar eens doen voor mijn hotspots :) Ik vind je budgetrubriek ook altijd leuk om te lezen. Zeker als student.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan zo :)! Vooral de hotspots pagina vind ik erg leuk,
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gedaan! Die hotspot pagina ga ik binnenkort eens uitgebreid bekijken. :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is zo handig zeg, heel erg leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee om van die aparte pagina's daarvoor te maken! Heel handig en leuk. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Slim bedacht! De pagina's zien er heel mooi en overzichtelijk uit, handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat leuk zeg! Heel handig en slim gedaan.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk! Zo'n overzichtspagina is altijd handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat handig! De pagina's zien er prachtig uit :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat handig! Ziet er mooi uit. Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk gedaan zeg! En erg handig ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een tof idee!
  Ik ga je blog volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een ontzettend leuk idee! Ziet er echt heel tof uit allemaal! Handig om zo'n overzichtje voor je volgers te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk deze pagina's, een echte aanvulling!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat superleuk gedaan, echt een heel mooi en duidelijk overzicht zo! Vooral de budgetfood pagina vind ik erg leuk en handig, denk dat ik die vaak even zal aanklikken als ik een leuk recept zoek, vooral als ik over een tijdje zelf ga studeren :)

  BeantwoordenVerwijderen