De laatste wintermode scoren met korting!

Hoe gek ik ook ben op de zomer, ik ben een grote fan van winterkleding. Ik vind het heerlijk om te combineren en allerlei laagjes over elkaar te dragen. Zodra de tijdschriften met de nieuwe wintermode uitkomen, kan ik ook niet wachten om die door te bladeren op zoek naar nieuwe inspiratie. In dit artikel lat ik je een paar van de nieuwste wintertrends zien én geef ik je een handige tip hoe je op een hele low-budget manier er toch fashionable uit kan zien!

De winterjas
Als de temperatuur omlaag gaat, zul je natuurlijk meer lagen kleding over elkaar gaan dragen. En ook de winterjas is dan niet te missen! Wat we dit seizoen veel zien, zijn de lange trenchcoats. Daar was ik normaal nooit zo'n fan van, omdat ik vond dat ik daar te klein voor was. Maar nu ik er tóch één heb aangeschaft ben ik verkocht; ik vind zo'n model jas ideaal! Als je nog op zoek bent naar een lekkere warme winterjas, is het natuurlijk altijd fijn als je die goedkoop aan kunt schaffen. Het bedrag dat je neerlegt voor een goede winterjas, is voordat je het weet al meer dan €100,-! Gebruik daarom vooral deze deze Zalando kortingscode om een aan te schaffen met 10 euro korting!
 Mijn zwart-witte rokje kan dus ook nog prima deze winter!
Kleuren
Er is dit seizoen niet één toonaangevende kleur. Wat je heel erg veel ziet, zijn blauwtinten in combinatie met wit, maar ook de zwart-wit combinaties zijn weer helemaal terug en om dat laatste sta ik te juichen! Hoewel ik ook wel van een tikkeltje kleur houd, is mijn kledingkast voor het overgrote deel zwart, wit en grijs. Deze kleuren kunnen altijd!
Ik had het niet voor de winter verwacht, maar ook roze, paars, rood en pasteltinten zie je veel terug op de catwalks deze winter.
 
Ruitjes
Ruitjes zijn dit winterseizoen weer helemaal in. Blousjes, broeken, jasjes en schoenen: overal zie je ruiten terug. Vooral de geruite broeken vind ik erg gaaf! Ook voor deze trend geldt: kijk voordat je iets koopt of je korting kan krijgen op de site van Vouchercloud.

Masculiene inspiratie
Vind jij het stiekem heel leuk om kleding van je vriendje te dragen en hebben jullie bijna ruzie om zijn heerlijke oversized trui? Don’t worry, dit seizoen zie je veel items terug die duidelijk op mannenkleding zijn geïnspireerd, zoals oversized of double-breasted jassen. 

Welke trend vind jij het leukst deze winter?

22 opmerkingen:

 1. Ik ben echt verliefd op je jas. Degelijke winterjassen zijn altijd zo ongelooflijk duur. Gelukkig kan ik nog op wat sponsoring van de mama rekenen als het over een jas gaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer super uit meis!

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had vorig jaar voor het eerst zo'n jas gekocht en ook ik ben verkocht. Ik vind hem heerlijk zitten en ook dit jaar gaat hij gewoon nog even een seizoen mee. :) Leuk rokje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke jas! Ik denk ook altijd zon langere jas is niks voor mij, ben namelijk ook erg klein! Maar misschien dat ik het nu dan toch ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh, ik ben echt verliefd op je outfit van de laatste foto! Je jas is ook mooi :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je vest erg leuk! Oversized zit zooo fijn! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben gek op van die dikke truien enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik 'moet' nog een winterjas kopen, ga dus even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je rokje is echt supermooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede tips en stiekem moest ik wel lachen om die masculiene inspiratie, ik houd wel van oversized maar ik beelde mezelf even in in de kleren van mijn vriend en kwam tot de conclusie dat ik er belachelijk uit zou zien.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik heb de laatste tijd al flink gewinkeld voor winterkleding, dus voor mij is het niet meer nodig, maar het is altijd handig om te weten/hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je vest op die laatste foto echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een supermooie jas! Ik krijg net trouwens de voorlichtingskrant van de CHE met de post, met een grote foto van jou op de voorkant, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen