Review | Gosh Frosted Gold nagellak - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Review | Gosh Frosted Gold nagellak


Ik en nagellak hebben een soort haat-liefde verhouding. Als ik het eenmaal weer eens op doe, vind ik het hartstikke leuk en neem ik me voor om nooit meer te nagelbijten en voor altijd nagellak op te houden. Dat neem ik me dan voor, maar ik doe het nooit. En nagellak op afgebeten nagels vind ik niet mooi.
Bovendien neem ik eigenlijk ook nooit de tijd om rustig nagellak op te doen: van mij moet nagellak eigenlijk in één laagje dekkend zijn, snel opgedroogd en het moet ook nog eens lang blijven zitten. Je hoort het al: ik ben veeleisend. Op stage kreeg ik een leuk welkomspakketje van GOSH waar ook deze nagellak in zat: de Glittery Matt Finish in de kleur 02 Frosted gold. Alleen in de verpakking al vind ik hem er erg tof uitzien: i love glitters! Benieuwd of deze nagellak van GOSH aan al mijn eisen voldoet? Lees snel verder wat ik er van vind!


Ik was erg benieuwd naar dit kleurtje. In het potje lijkt hij een beetje goudachtig, maar op mijn nagels valt hij een stuk minder goud uit, soms lijkt hij bijna zilver! Het kwastje lakt heel fijn: hij is lekker breed en glijdt gemakkelijk over je nagels heen. De textuur is een beetje korrelachtig: dat komt door alle glittertjes die er in zitten, maar het brengt niet vervelend aan.

En zo ziet het eruit op mijn nagels. Echt, eerlijk waar: ik hou van deze nagellak! Op de foto hierboven heb ik twee laagjes opgedaan, maar eigenlijk dekte hij al perfect in één laagje. Dat komt niet vaak voor bij lakjes met glitters, meestal moet je wel drie lagen aanbrengen voordat je nagels volledig zijn bedekt. Voor de zekerheid lakte ik mijn nagels met twee laagjes, in de hoop dat het langer zou blijven zitten. En dat deed het zeker! De nagellak bleef drie dagen perfect op mijn nagels zitten, zonder dat het afbrokkelde.

Dus: in één laagje volledig dekkend? Check! Snel droog? Check! Blijft lang zitten? Check, check, dubbelcheck! Het enige nadeel vind ik dat je onwijs lang bezig bent om de nagellak weer van je nagels af te krijgen, het lijkt wel muurvast te zitten! Maar dat toont alleen maar aan dat hij echt lang blijft zitten.

Deze nagellak is een absolute aanrader! Hij kost €7,29 - misschien een beetje aan de dure kant, maar hij gaat ontzettend lang mee omdat je niet elke dag je nagels opnieuw hoeft te lakken. Hij is ook te koop in de kleuren 01 Frosted Silver en 03 Frosted Purple en verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

Wat vind jij van deze nagellak van GOSH? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

32 opmerkingen:

 1. Wat een bijzonder maar prachtig lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool kleurtje! Ik vind gouden glitters misschien iets te heftig, maar voor een feestje is dit heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ga ik halen, super mooie kleur. Leuk voor rond de feestdagen etc

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tot nu toe vind ik de nagellak van Gosh echt de beste nagellak die er is! Ik heb ook een glitter kleur en een zwarte en ze blijven zo lang zitten :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem10.9.13

  Heel mooi lakje :)!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. It is sooo pretty!! haha
  Liefs, Paula

  www.ifiwarg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een pretty glitters <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze lak echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er gaaf uit zeg! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb hem al een paar keer zien staan en telkens wil ik hem mee nemen, maar de prijs houdt me toch weer tegen steeds, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze is echt heel mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een fijne review :) wel vind ik de lakjes van Gosh altijd wat duur zoals je al zegt..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ook zo'n soort lakje, maar deze vind ik veel mooier, haha! :) Deze dekt ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bij Kruidvat kun je nu alle nagellak voor 1+1 gratis halen, dus dan heb je er 2 voor 7,29 en dat valt reuze mee! :) Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw ziet er echt prachtig uit! Gosh is altijd een super merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk kleurtje! Ik heb ook zoiets van Essie dacht ik, die was er vorig jaar met kerst. Maar deze is wel wat meer budget proof.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een gaaf kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem10.9.13

  Deze ziet er mooi uit zeg! Gaaf effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een super mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nagellak met zo'n finish vind ik zo gaaf!

  Ik ga eventjes kijken naar die zilveren, dat is meer mijn smaak dan goed ;)  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hele mooie nagellak. Dat probleem met het eraf halen herken in. Hatelijk!

  Liefs Loïs
  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele mooie nagellak. Dat probleem met het eraf halen herken in. Hatelijk!

  Liefs Loïs
  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gaaf ^^ Ik heb de zilveren.

  BeantwoordenVerwijderen