New webshop | Eightyfourcollection + kortingscode! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New webshop | Eightyfourcollection + kortingscode!
Nederland is weer een nieuwe sieradenwebshop rijker! Ik heb het over de webshop Eightyfour Collection. Sinds eind juli zijn ze officieel live en ik ben fan! Ze hebben sieraden die net wat specialer zijn, je komt ze zeker niet tegen in elke random sieradenwinkel. Ik kreeg een mailtje of ik het leuk vond om sieraden te ontvangen van Eightyfour Collection. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!
Al een aantal weken geleden kreeg ik een armbandje en kettinkje opgestuurd uit de webshop. Het armbandje vind ik erg leuk: hij is neongeel en heeft een klein, schattig hangertje eraan. Het kettinkje is niet echt mijn ding, omdat ik niet van doodshoofden houd. Maar er zijn vast meiden die dat wel heel erg leuk vinden. Het aanbod is heel breed, ze hebben wat chiquere sieraden die leuk zijn als je bijvoorbeeld een gala hebt, maar ook wat stoerdere en opvallende sieraden. Voor ieder wat wils!

En het leuke is dat ik jullie een kortingscode mag aanbieden waarmee je 10% korting krijgt op de gehele collectie! De sieraden zijn al lekker low-budget, maar met deze kortingscode wordt het nog aantrekkelijker om je winkelmandje vol te gooien. Als je gebruik wilt maken van deze korting: de code is COCOGOLD84. En nog een tip: er is ook veel sale in de webshop. Het gele armbandje die ik ook heb, kost nu nog maar €4,17! Klik hier om naar de sale te gaan.

Kende jij de webshop Eightyfour Collection al? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

25 opmerkingen:

 1. Deze kende ik nog niet! Super leuk :) ik ga eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er zeker leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items hebben ze en wat een leuke webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende de webshop al wel en ze hebben inderdaad hele leuke sieraden ( vooral armbanden )! Die armbanden komen overigens van het merk BIBA, die verkopen ze in meerdere winkels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, ik vind die ketting echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, ik vind die ketting echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit! Vooral dat (neon)gele armbandje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er leuk uit! Vooral dat (neon)gele armbandje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben deze site al eens eerder tegen gekomen op een blog. Echt een ontzettend leuke webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende de webshop nog niet, maar echt heel leuk!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze shop kende ik nog niet, maar het ziet er mooi uit! Wat leuk dat je iets van ze opgestuurd kreeg! Ik ga meteen even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke webshop inderdaad, en wat is je lay out mooi geworden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke webshop :) ze hadden mij ook benaderd en ik heb toen al gelijk een kijkje genomen. Leuke sieraden heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het armbandje vind ik erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke sieraden, de webshop is ook trouwens erg leuk, Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk, kende het nog niet. En heb je je lay-out veranderd? Ziet er goed uit!

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke webshop, ik kende 'm nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen