Miss Sporty Perfect Colour lipsticks - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Miss Sporty Perfect Colour lipsticks

Watermeloenliefhebbers opgelet! Eén van mijn favoriete merken Miss Sporty komt met nieuwe lipsticks: de Miss Sporty Perfect Colour lipsticks. Deze lipsticks bestaan al een tijdje, maar er zijn weer wat nieuwe kleurtjes aan het assortiment toegevoegd én de verpakking is veranderd. Niet alleen de  kleurtjes zijn superleuk, deze lipsticks hebben ook nog eens een heerlijk smaakje. Als je de lipstick opdoet, proef je namelijk watermeloen! Kijk snel verder wat ik van deze Miss Sporty lipsticks vind.


In totaal zijn er maar liefst 17 verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarvan testte ik er drie. Van links naar rechts: 022 BB Nude, 009 Innocence en 053 On Fire!

Mijn eerste indruk is goed! Ook al vind ik de verpakking er een beetje cheap uit zien, de kleurtjes vind ik erg tof! Vooral de 009 Innocence lijkt me erg mooi, een lekker fel en opvallend kleurtje. Als je de dop van de lipstick afhaalt, ruik je meteen een heerlijke meloengeur. Ik vind het een erg leuk idee om lipsticks zo'n fruitgeur te geven! 

En ook de swatches stellen me niet teleur. 022 BB Nude valt niet heel erg op, maar deze lipstick heeft niet voor niets de term "nude" in haar naam. 009 Innocence vind ik geswatcht heel mooi, ik ben benieuwd hoe hij op mijn lippen staat! 

022 BB Nude

Als eerste deed ik de lichtste lipstick van de drie op, de 022 BB Nude. Zoals de naam al doet vermoeden, zal hij je lippen een nude effect geven. En dat doet hij bij mij ook. Ik heb van mezelf vrij donkere lippen en door deze nude lipstick worden ze iets lichter. Ik vind het resultaat niet heel bijzonder, je ziet niet direct dat ik lipstick op heb. 

009 Innocence

En dan de 009 Innocene. Oei, wat een heftig kleurtje! Ergens vind ik hem wel leuk, maar stiekem voelde ik me toch een beetje een Barbie. Jammer, want ik vind het een heel leuk kleurtje! Misschien dat hij bij een andere tint huidskleur en een andere kleur haar wel leuk staat, want het is een heel bijzondere kleur vind ik zelf!

053 On Fire!

En tot slot de 053 On Fire! Ik ben dol op classic red lips. Het is dat ik het vaak iets té opvallend vind, anders zou ik iedere dag mijn lippen rood stiften. Meestal gebruik ik een rode lipstick die wat donkerder is, deze is vrij licht en een beetje transparant. Ook wel eens een keer grappig! Hij geeft mijn lippen een mooi effect en ik vind hem niet té opvallend.

Van deze drie lipsticks is de 053 On Fire! mijn absolute favoriet. Een prachtig rood kleurtje, die mijn lippen een mooi effect geeft. De andere twee kleuren vind ik oké, maar niet geweldig. Gelukkig zijn er nog 14 andere kleuren. Als ik ze in de winkel zie liggen, ga ik zeker nog eens een andere kleur uitproberen. De lipsticks kosten namelijk maar €2,50, goedkopere (en goede!) lipsticks zijn er bijna niet te vinden.

De Miss Sporty Perfect Colour lipsticks zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos.

Wat vind jij van de Miss Sporty Perfect Colour lipsticks?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

33 opmerkingen:

 1. On Fire vind ik echt een heel mooi kleurtje! Die staat je ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like! Mooi! Staat je geod!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die Innocence je juist heel erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rozige vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die laatste is echt super mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie! Vooral de laatste springt er echt uit! Hoe gaat het met de 10 euro? Al op? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ze zien er mooi uit, die laatste staat je echt super mooi, Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh watermeloen! Gimme!
  Vind de laatste t mooist

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij de tweede full face foto maakte ik ook gelijk de link met Barbie, jammer, want het lijkt me inderdaad een heel fijn kleurtje! Denk dat hij net iets te licht voor je is :) Verder wel mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Watermeloen?! Jammie..! On Fire staat je ontzettend goed :-) Leuk om te zien dat Miss Sporty de hulsen heeft aangepast en deze wat luxer ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de laatste twee zijn erg mooi.!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem14.9.13

  Die rode is zo mooi :)! Weet je misschien waar Miss Sporty in Ede te koop is? Ik zoek hem al een tijdje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de Etos in Ede is Miss Sporty volgens mij ook gewoon te koop! Nu ben ik wel heel benieuwd van wie deze reactie is, haha!

   Verwijderen
 13. Wat een mooie kleuren (: Je site ziet er ook weer prachtig uit Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke lipstickjes, voor die prijs kan ik ze niet laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. prachtige kleuren, ze staan je goed!

  xx Mounia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De rode staat je erg mooi, mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die rode ziet er heel mooi uit! En wat een fijn prijsje! Die ga ik na mijn Hema rode lippenstift zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. zelf heb ik de kleur innocence!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de 2e kleur je juist prachtig staan! :) Erg mooi! En de rode staat je ook erg god.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die roze vind ik mooi bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie kleuren en voor die prijs is het echt goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze zien er mooi uit!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Goede review, ik vind de nieuwe verpakkingen erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooie kleuren, vooral nude staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen