Event | Frozen Yoghurtjes eten bij Yogen Früz!


Onderstaande foto’s hebben bijna geen verdere uitleg nodig. Alleen bij het zien van deze foto’s snap je al wat ik bedoel. YOGEN FRÜZ IS GOD-DE-LIJK. Donderdagavond  nam ik voor het eerst een kijkje in de eerste Nederlandse Yogen Früz, een geweldig zaakje dat Frozen Yoghurts verkoopt. Dit is al langere tijd een rage in Nederland en ik – als echte food liefhebber – had dit nog niet eens geprobeerd.  Shame on me, I know. Ik was dan ook razend benieuwd en kon niet wachten om eindelijk deze frozen yoghurts te proeven!Bij binnenkomst kregen we eerst een koptelefoon. Je zult wel denken: Uuh, frozen yoghurt en een koptelefoon? Ik zal het je uitleggen: het was namelijk niet zomaar een event, maar een zogenaamde Silent Disco. Het idee is dat iedereen met een koptelefoon op loopt en daar de muziek door hoort. Ook dit had ik nog nooit in levende lijve ervaren, onwijs tof!

Daarna kregen we uitleg over het concept en het bleek dus dat je helemaal zelf je frozen yoghurt samen mocht stellen. Dat maakte mij nog blijer en ik voelde me echt als een klein kind in een reuzen snoepwinkel. Als eerste kies je een smaakje frozen yoghurt. Volgens mij zijn er wel meer dan twintig combinaties, er zit voor iedereen dus wel wat tussen. Ik ging voor een combinatie van Mango en Tart. Daarna kon je kiezen uit een heleboel verschillende toppings: als eerste fruit, daarna snoepjes, vervolgens chocola en tot slot een sausje. Zoveel keuze, wat deden ze me aan? Uiteindelijk deed ik gewoon van alles in mijn bakje, geen idee of de combinatie lekker zou zijn. Maar gelukkig, het was echt heerlijk! Ik heb echt genoten van mijn frozen yoghurt en ik weet zeker dat ik er nog een keer terug ga.

De prijs? Voor 100 gram betaal je €2,00. Prima prijs, wat mij betreft!
Locatie? Regulierbreestraat 19 in Amsterdam.

Heb jij al wel eens Frozen Yoghurt gegeten? Wat vond je ervan?  

40 opmerkingen:

 1. Oee, het ziet er heerlijk uit! En de prijs valt mee:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er echt heel leuk uit!
  Kus!
  http://www.brieffashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf event! Frozen yoghurt is zoo lekker!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh ik ben zoo jaloers! dat wil ik echt mijn hele leven al proberen. Ik moet snel weer naar A'dam! Xx Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Frozen yoghurt is wel helemaal de bom de laatste tijd he? Je ziet het overal voorbij komen. De prijs is in dit geval wel heel aangenaam :) Wat is er ook veel keus voor toppings, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dit klinkt geweldig! Ik heb een keertje frozen yoghurt gehad in Berlijn, dat was zo lekker! Ik wil meeeer.
  Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah yumyum dat is echt leuk en lekker zeg! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het nog nooit op, maar het lijkt me zo lekker! Het ziet er heel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben al meerdere keren langs die winkel gelopen, maar nog nooit echt de kans gehad om naar binnen te gaan, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yummy, klinkt heerlijk. En de winkel ziet er echt gaaf uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh zo lekker! Ziet er echt heerlijk uit.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er zo heerlijk uit :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oehh wat een heerlijkheid! Ze moeten er ook eentje gaan openen hier in de buurt vind ik haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die vijfde foto, priceless. Ik vind het zooo jammer dat ik dit nog nooit heb gehad! Het lijkt me hemels.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuuk! Ik vind het echt heerlijk! Ik ben fan! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ohhh, zo lekker! Wat een tof event! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ahhh dit lijkt mij zo enorm lekker!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Ik vind frozen yoghurt zooo lekker. Mijn favoriet is nog steeds met frambozen en witte chocolade :)

  Liefs
  Antoinet www.everydaychic.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Als ik het zo hoor denk ik aan een swirl, is het zoiets?
  Maar verder vind ik de prijs echt heel laag! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb het nog nooit geprobeerd omdat ik niet zo'n yoghurt fan ben maar al die snoepjes maakt het toch wel erg verleidelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wauw dat klinkt overheerlijk!
  Hier in Gent hebben we dat ook, maar wel maar drie smaakjes, dus dat is best weinig!

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dit is echt wat voor mij denk ik, zo te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat ziet er lekker uit!! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 24. OOOOH wat lekker, al die snoepjes er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh mjummie lijkt me heerlijk! Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar aangezien het een hype is heb ik er wel al ontzettend veel over gehoord en er zijn foto's aan me voorbijgekomen waarvan het water me uit de mond liep. Wat leuk trouwens zo'n silent disco, dat hebben ze bij een discotheek hier in de buurt ook wel eens gedaan, super grappig concept.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hahaha ik moet altijd zo lachen bij een silent disco, ziet er zo grappig uit :p Maar die yoghjurtjes zien er heerlijk uit. Ik moet zeggen dat ik ze ook nog nooit geproefd heb! Leuke foto's heb je gemaakt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik heb dat nog noooit op! Ziet er heel lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hier MOET ik heen! Jammer dat ik niet in de buurt van Amsterdam woon...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ja, I love froyo! Grappig dat je hier zelf je toppings mag scheppen, al ben ik toch meer van vers fruit en chocola ipv die snoepjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Goh, wat een vervelend event haha ;-) Hopelijk komen er snel meer filialen in NL!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Aaaaah I LOVE FROYO! Heerlijk is het, vooral met fruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oeh jammie, erg lekker! Een aantal jaar geleden had ik dit ook op in Spanje en vond het zooooo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen