The 100 Things Summer Challenge | Week 7 & 8 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

The 100 Things Summer Challenge | Week 7 & 8


Daar ben ik weer met een update over The 100 Things Summer Challenge. Wat is het ontzettend snel gegaan! Nog maar één weekje en dan is de challenge alweer voorbij. Zoals jullie al in mijn vorige update
 al konden lezen, was ik niet echt goed bezig geweest. Ik was zelf drie weken niet thuis en had me dus niet erg bezig kunnen houden met minimaliseren, maar ik kocht wel 21 spullen, whoops! 
Zoals ik toen al beloofde, ging ik snel weer aan de slag met minimaliseren en dat heb ik de afgelopen twee weken ook zeker gedaan! Ik ging mijn kastjes nog eens na en vond hier en daar nog spullen die weg konden. En afgelopen zaterdag stond ik op de rommelmarkt om heel veel van die oude zooi te verkopen. Benieuwd hoe dat is afgelopen? Lees snel verder!


Het afgelopen jaar hadden mijn zusje en ik dozen vol met oude spullen verzameld die we graag wilden verkopen. We laadden de hele auto vol (alleen de bestuurder paste er nog bij) en reden naar de rommelmarkt. Om 8 uur 's ochtends stonden we al paraat en ja, dat was vroeg! We hadden samen één grote kraam, maar deelden die in tweeën zodat we allebei onze eigen helft hadden. 


Voor 's ochtends heb ik veel verkocht. Dan komen natuurlijk alle diehard verzamelaars die tassen vol inslaan met spulletjes. Aan het eind van de dag was ik zeer tevreden: de opbrengst was meer dan 90 euro! Kaching! 

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet meer precies weet wat ik allemaal heb verkocht, ik heb het niet bijgehouden. Maar ik met mijn fantastische geheugen (ahum) heb geprobeerd het op een rijtje te zetten. 

Normaal kom ik zelf ook met tassen vol thuis van de rommelmarkt, maar hoe moeilijk het ook was, ik hield mezelf in! De enige spulletjes die ik kocht, waren twee borden (en die tellen niet mee!) en een DVD. Voor mijn blog kreeg ik nog wat spulletjes opgestuurd, waardoor de teller toch nog weer iets omhoog is geschoten. Ook toen ik nog in de laatste sale ging shoppen kon ik mezelf niet inhouden en kocht ik toch nog drie kledingstukken. 

Al met al hebben we de volgende eindstand na 8 weken:
54 spullen weggedaan/weggegeven: 3 paar schoenen, 2 paar laarzen, 7 armbandjes, 2 kettingen, 8 nagellakjes, 2 opbergdoosjes, opbergkastje, kaartenstandaard, 2 tasjes, CD-rekje, 2 dozen postzegels, bidon, 12 boeken, fotolijstje, 3 douchegels, 2 jasjes, trui, 2 T-shirts, broek. 
9 spullen gekregen/gekocht: 2 rokjes, 1 T-shirt, 1 armbandje, 1 ketting, 3 lipsticks, een DVD.

Daarmee komt de teller op 105 spullen weggedaan! Woehoe, dat betekent dat ik de challenge eigenlijk al heb voltooid. Maar we hebben nog steeds één week te gaan, ik moet me inhouden om deze week niet nog meer spullen te gaan kopen. En het geeft natuurlijk niets al gooi ik nog meer weg!
Voor meer informatie en updates over deze challenge kijk je op de Facebookpagina van The 100 Things Summer Challenge

Hoe gaat het bij jullie? Hebben jullie de 100 spullen al gehaald? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

14 opmerkingen:

 1. Netjes! Heb je ook het idee dat je na deze challenge niet alle spullen er weer snel bij zult hebben die je weg hebt gedaan? Dat lijkt mij namelijk best een valkuil van zo'n afgebakende periode.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor !! Met die challenge deed ik niet mee maar ik ben zelf wel heeeeeel erg goed aan het opruimen, de 100 heb ik allang gehaald denk ik. Hoewel er nog veel in m'n shopje staat dat wegmoet. Misschien moet ik ook eens naar een rommelmarkt, eigenlijk nooit aan gedacht tsssss.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke challenge!

  x fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk en gefeliciteerd! Goed gedaan! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gedaan! Ook fijn dat je geld krijgt voor de spullen die je hebt weggedaan, alleen nu is de kunst wel om er niet te veel nieuwe dingen van te kopen, haha. Ik ben eigenlijk compleet de tel kwijt maar ik denk dat ik rond de 200 weggedaan en 40 erbij zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke challenge (:

  lieefs,

  Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met het behalen van de Challenge alvast! ;)

  Ik moet dit ook maar eens gaan doen aangezien ik te veel troep heb..  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed bezig! Wat knap dat je het nu eigenlijk al hebt gehaald. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. waaa, je hebt het al gehaald! Nu even niks meer kopen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed bezig! Nog even volhouden hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed dat je de challenge al hebt behaald en succes met de laatste week! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed gedaan! Ik ga volgende week naar een yard sale van een vriendin, daar heb ik ook een kraampje :) Hopelijk verkoop ik daar een hoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ben je goed bezig zeg! Echt knap dat je 'm al gehaald hebt :) Het zou mij nooit lukken haha xo

  BeantwoordenVerwijderen