Room Tour | Mijn kamer in Koog a/d Zaan - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Room Tour | Mijn kamer in Koog a/d Zaan


Daar is hij dan ein-de-lijk: de langverwachte room tour van mijn nieuwe kamer in Koog aan de Zaan! Ik woon er al sinds 1 juli, maar ik vergat steeds foto's te maken van mijn kamer (dom, dom, dom). Sinds vorige week maandag woon ik er écht full time, morgen begin ik met mijn stage bij Simply PR en ik heb er echt ontzettend veel zin in! Ik ben heel erg benieuwd hoe het op mezelf wonen gaat bevallen, tot nu toe vind ik het heerlijk. Kijk je snel mee naar mijn kamer?Mijn kamer is vijftien vierkante meter en bevindt zich op de zolder van een twee-onder-één-kapwoning in een gezellige woonwijk. Ik woon er samen met nog zes andere huisgenoten (vijf meiden, twee jongens). Helaas is er geen gemeenschappelijke woonkamer, daar wonen namelijk ook twee studenten. De zolder is ook verdeeld in twee kamers en ik slaap in de linkerkamer.


Dit is de deur van mijn kamer. Toen ik de kamer kreeg, zat deze lange spiegel er al op. Super handig, dus die heb ik gewoon laten hangen!


Tadaaa: welcome in my room! Als je binnenkomt, vind je aan je rechterhand mijn wastafel. Ik ben zo blij dat er een wastafel in deze kamer zit! In mijn kamer in het huis van mijn ouders had ik ook een wastafel en dat is toch wel een luxe die ik niet zou willen missen. Onder de wastafel zit een handig kastje waar ik mijn handdoeken en back up producten bewaar.


De zolderkamer bestond eerst uit twee schuine kanten, maar aan één kant is er een dakkapel gebouwd met drie grote ramen waarvan er twee open kunnen. In de vensterbank staan mijn twee weckpotten van de kringloop, mijn twee kandelaren (ook van de kringloop) en de etagère die ook al op mijn oude kamer stond met alle make-up, parfums en verzorgingsproducten die ik dagelijks gebruik.


Onder de dakkapel zat nog een ruimte waarvan ik dacht dat ik er toch niets mee kon: het liep schuin af en het was nogal klein. Maar toen mijn tante een foto stuurde van dit kastje met de vraag of ik die misschien wilde hebben, kreeg ik ineens een geniaal idee: deze zou precies in die opening passen! En jawel, hij paste perfect. Hier heb ik nog een aantal leuke dingetjes opgezet en ik ben van plan om mijn schoenen er in te bewaren.


Dit koffertje is één van mijn favoriete kamer items. Ik kocht hem afgelopen week in de kringloop in Koog aan de Zaan voor maar 3 euro! Hij ziet er echt nog super mooi uit. Ik denk dat ik hier mijn make-up of sieraden in ga bewaren.


En dit is mijn bureau / eettafel. Ik vond hem via Marktplaats en ik heb hem uiteindelijk meegenomen voor maar €17,50! Het is dat ik maar een half jaar in deze kamer blijf, anders had ik hem denk ik wit geschilderd. Het is echt een hele fijne tafel die groot genoeg is om als bureau en als eettafel te gebruiken. Er staan twee stoeltjes voor die ik voor een tientje per stuk uit de kringloop mee nam. Ik vind ze eigenlijk niet zo heel leuk, maar ze zitten heerlijk.


Boven mijn tafel hangt mijn grote trots: mijn zwart-witte fotomuur. Ik ben gek op vintage zwart-wit kaartjes en foto's en ik heb er door de jaren heen dan ook een heel aantal verzameld op rommelmarktjes en door mijn postproject. Mijn doel is om deze muur helemaal vol te krijgen met zwart-wit foto's en andere vintage afbeeldingen. Ik ben al aardig op weg!


En dan mijn bed! Ik kreeg deze van mijn tante en heb mijn heerlijke matras erin gelegd. Ik kan hier uren doorbrengen, hihi. Boven mijn bed zit dit schattige raampje. Als je de ramen tegenover elkaar openzet, kan het heerlijk doorwaaien. Op de zijkant van mijn kledingkast heb ik allerlei foto's geplakt van vrienden en familie. Zo zijn ze een klein beetje bij me, hoe ver van huis ik ook ben!


En dan ziet u hier nog mijn kledingkast! Niet erg bijzonder, I know, maar ik moest een vrij kleine kledingkast hebben omdat hij er anders niet in zou passen. Deze paste in eerste instantie ook niet, maar toen ik de knoppen van mijn bed heb afgezaagd (ja, het is echt waar) paste hij er precies tussen. Hij heeft een hele grote hangruimte en één legplank. In de laatjes aan de onderkant kan ik ook nog heel veel kleding kwijt. Bovendien was deze kast echt een koopje: ik mocht hem meenemen voor 40 euro.


En dan hier nog even het uitzicht door het kleine raampje en de grote ramen. Een gezellige, rustige woonwijk. Ik denk dat ik het hier prima ga volhouden dat half jaartje en stiekem denk ik dat ik niet meer weg wil!

Wat vind jij van mijn kamer? 


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

51 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien! Je hebt het leuk ingericht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ingericht! Dat heb je goed gedaan :) Succes bij je stage!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heel leuk uit!
  Die cremekleurige stoel is wel echt super vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit Nicole, lekker licht !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit! Vooral die zwart-witte fotomuur vind ik echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kamer is zo leuk, mooi ingericht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je het leuk ingericht, je fotomuur is echt super mooi! En wat kun jij goed 'kringlopen' zeg! Succes deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk joh, argh nu krijg ik ook kriebels door al die kamerupdates op blogs. Jouw zwart-witte fotomuur vind ik heel tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kamer, je hebt het ook erg mooi ingericht!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kamer heb je zeg, echt heel gezellig! Veel succes met je stage!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet het er leuk uit Nicole! Je hebt het echt heel leuk ingericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ontzettend leuk om te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem25.8.13

  Je hebt een superleuke kamer, leuk ingericht :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke kamer!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet erg gezellig uit hoor! En wat een leuke straat :)

  xoxo Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 16. leuk hoor! je moet met zo'n kamer alles praktisch en nog leuk-ogend inrichten. Is je goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat super leuk ingericht! Die zwart-wit foto's en dat koffertje zijn echt heel tof. Ik vind de stoelen er eigenlijk heel goed bij passen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het altijd leuk om andere mensen hun kamers te zien, je hebt het heel mooi ingericht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een leuke kamer! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuk Nicole! Lijkt me een heerlijke wijk om te wonen. Maar een half jaartje in zo'n leuke kamer, ik zou daarna niet meer weg willen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem25.8.13

  Super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel leuk inricht, zo fijn dat je een wastafel hebt in je eigen kamer! Zou ik graag ook nog willen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Echt heel leuk! Je vintage kaartjesmuur vind ik heel mooi staan :) Ik ben ook net verhuisd en zoek nog wat inspiratie om te decoreren, dus dit komt wel van pas! x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je kamer ziet er heel leuk uit en je vintage muur vind ik echt heel tof! Erg leuk ingericht! Echt heel fijn dat je een eigen wastafel hebt, lijkt me echt ideaal!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jouw kamer ziet er heel gezellig uit :) Klein maar fijn zeggen ze altijd, maar dat komt bij jou wel goed. En die wastafel is ideaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oeh wat leuk dat het gewoon in een woonwijk is :) Meestal hoor je dat mensen op kamers gaan in van die grote studenten complexen, maar dit is heel anders. Ik heb een tijdje een kennisje in de buurt gehad van Koog aan de Zaan en ik weet hoe ontzettend gezellig en leuk het daar is dus je gaat er vast een hele leuke tijd hebben!
  liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat heb je een leuk kamertje en ook nog eens geweldig ingericht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heb je echt mooi ingericht! Veel succes op stage!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk! ik hoop dat het je heel erg bevalt zo op jezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Aaah ziet er leuk uit Nicole! Gelukkig hang ik minstens 10 keer in jouw kamer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem25.8.13

  Ziet er leuk uit, je hebt goed alle ruimte benut :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat heb je een gezellig en knus kamertje zeg heerlijk! :) Echt super leuk ingericht ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ziet er mooi uit! Ik vind vooral de collage boven je bed/bureau/eettafel erg mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dat ziet er heel leuk uit! Wat een fijne kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat ontzettend leuk en gezellig ingericht! Dat wastafeltje is echt schattig en trouwens ook handig! :) Veel plezier met daar wonen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Anoniem25.8.13

  Leuke kamer! Je hebt het al mooi ingericht. x

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat heb je je kamer mooi ingericht! Nu we zo dichtbij elkaar in de buurt wonen, moeten we echt eens af spreken om wat te gaan drinken/shoppen ofzo! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Toffe kamer, dat ziet er nog ruim uit! :) Mooi ingericht, en zeker goedkoop ook al die spulletjes di eje hebt kunnen op de kop tikken! :)

  Neem deel aan de give-away op mijn blog voor het één jarig bestaan, indien je zin hebt.
  http://leenphilips.blogspot.be/2013/08/give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ziet er heel leuk en gezellig uit! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een gezellige kamer !

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ziet er echt gezellig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een mooie kamer! Het licht is zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Tof die photo wall! Mooie kamer heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Leuke kamer! En schattig straatje :D

  BeantwoordenVerwijderen