Review | Sally Hansen Fuzzy coat - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Review | Sally Hansen Fuzzy coat


Sinds ik (bijna) gestopt ben met nagels bijten, begin ik nagellak steeds leuker te vinden! Ik droeg het vroeger wel eens, maar aangezien mijn nagels altijd tot op mijn vel waren afgebeten, vond ik het er eigenlijk niet mooi uitzien. Nu mijn nagels eindelijk wat steviger beginnen te worden en ook steeds langer, ben ik weer helemaal into de nagellak. Een ingewikkelde nailart vind ik erg leuk, maar veel te veel moeite. Toch vind ik het leuk om nét iets meer te doen met mijn nagels dan een normaal, simpel kleurtje. Toen ik deze nieuwe Fuzzy Coat nagellakjes van Sally Hansen in mijn brievenbus vond, was ik meteen enthousiast! Deze topcoats zorgen namelijk voor een ontzettend leuk effect op je nagels. Kijk snel verder!

Van links naar rechts: 300 Peach Fuzz - 400 Tight Knit - 600 Fuzzy Fantasy - 800 Tweedy

Zoals de naam Fuzzy Coat al doet vermoeden, zitten er allemaal kleine haartjes in het lakje. Ik gebruikte eerst één laagje van een Miss Sporty lakje en deed daarna de Fuzzy Coat van Sally Hansen erop. Je kunt ook alleen de Fuzzy Coat gebruiken, maar dan moet je best veel laagjes aanbrengen voordat het volledig dekt. Bovendien vind ik het er veel leuker uitzien met een vrolijk kleurtje eronder! Ik gebruikte nr. 300 Peach Fuzz en toen ik hem op mijn nagels aanbracht, deed het me meteen denken aan vruchtenhagel, vind je ook niet? Ik vind het effect echt super leuk!

De nagellak brengt erg fijn aan. Voor het resultaat zoals het er op de foto's uitziet, hoefde ik maar één laagje te gebruiken: ideaal! Het lijkt me ook grappig om mijn nagels eens helemaal te bedekken met deze Fuzzy Coat, maar ik denk dat je dan wel eventjes bezig bent. De nagellak droogt vrij snel en het blijft erg goed zitten. Op het moment dat ik dit typ, zit de nagellak er al drie dagen op en het ziet er nog steeds prima uit.


Ja, ik ben erg enthousiast over deze leuke topcoats! De Fuzzy Coat nagellak van Sally Hansen is vanaf halverwege augustus verkrijgbaar in 8 kleuren bij o.a. Ici Paris XL. Eén lakje kost €9,99.

Wat vind jij van de Sally Hansen Fuzzy coat lakjes? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

29 opmerkingen:

 1. Lovely! Ik vind Tight Knit (blauw-wit) erg mooi! Deze heb ik ook :-) Afgelopen week een review over geschreven op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke kleurtjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem30.8.13

  Ik vind ze zo schattig! Zels heb ik Fuzz-Sea de blauwgele :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er leuk uit1
  x fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze er erg schattig uit zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm niet zo heel erg mijn ding denk ik maar het zit er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben geen enorme fan van glitterende topcoats, maar het ziet er mooi uit. xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem30.8.13

  Vind ze in het potje eigenlijk het leukste, ziet er zo leuk uit zo! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem30.8.13

  Deze lakjes zien er zo mooi uit, het effect is gewoon zo leuk :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk! En goed dat je gestopt bent met nagelbijten!
  Liefs, Paula
  www.ifiwarg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem30.8.13

  Dat is echt leuk, ik heb het nog nooit gezien! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het niet zo mooi, maar het is wel een leuke combi zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha het doet mij ook denken aan vruchtenhagelslag :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, echt hele toffe lakjes! Supermooie kleurtjes ook! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk en mooi effect! Wel duur voor 1 nagellakje, maar ik heb het er misschien wel voor over. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er weer erg leuk uit!
  en wat is je blog onwijs gegroeid .. super!

  blijf maar nog meer leuke berichten posten!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben niet zo'n fan van zulke topcoats maar deze kleurtjes zijn wel echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ahh superleuk! In Albufeira hadden ze dit soort nagellak voor 1 euro per potje en ik had al spijt dat ik er geen had meegenomen, maar nu helemaal!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow! Super leuk zeg!
  En helemaal leuk dat ze verschillende kleurtjes er van hebben.

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Supertof! X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er grappig uit, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat zijn ze apart, maar wel super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ze zien er super leuk uit de lakjes, net als jouw blog. Ik vind je blog echt super mooi!!!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen