Nieuw! Guhl verfijnde haarolie


Oh, wat ben ik toch gek op haarolie! Sinds ik het ontdekt heb, heeft mijn haar er geen dag zonder gekund. Het maakt mijn haar heerlijk zacht, glad en ik heb nooit meer last van pluishaar! Inmiddels zijn er veel merken die met een eigen arganolie of een andere haarolie op de markt zijn gekomen. Ik vind het dan ook erg leuk om steeds weer een nieuwe uit te testen! Ook het bekende haarmerk Guhl komt nu met een nieuwe olie voor je haar, de Guhl verfijnde haar-olie met Monoi-olie. Dit nieuwe haarproduct is speciaal ontwikkeld voor een intensieve verzorging van breekbaar en beschadigd haar, iets waar ik erg veel last van heb. Eens kijken of het wat goeds doet voor mijn haar, ik ben benieuwd!


Wat mij meteen opviel, is dat er superveel olie in de verpakking zit, een groot pluspunt! De meeste haaroliën bevatten echt maar een paar milliliter waar je alsnog een euro of vijf, zes voor neertelt, maar in deze verpakking van Guhl zit maar liefst 100ml! De verpakking vind ik erg praktisch: het heeft een handige vorm en een heel fijn pompje. Je hoeft namelijk elke keer maar een mini klein beetje olie te gebruiken en als je niet zo'n pompje hebt, gebruik je al snel veel te veel. Ik gebruik ongeveer één à twee pompjes voor mijn hele haar. De meeste oliën zijn oranje-achtig van kleur, maar deze is doorzichtig, grappig! Je ziet het ook bijna niet op mijn hand zitten.


De olie voelt al fijn aan op mijn huid, niet te plakkerig zodat je haar er snel vet van wordt. Ik breng haarolie voornamelijk aan in de puntjes van mijn haar, daar is het ook voor bedoeld. Als je het ook bij je wortels aan brengt, wordt je haar al snel vet. Dat willen we natuurlijk niet hebben! Nadat ik de olie had aangebracht, werd mijn haar meteen zichtbaarder glad, stijl en glanzender. Dat zie je ook duidelijk op de foto's! Bovendien ruikt deze haarolie ook erg fijn.

EINDOORDEEL
Ja, de Guhl Verfijnde haar-olie overtreft al mijn verwachtingen! Hij maakt mijn haar zachter, steiler, glanzender en het product ruikt ook nog eens ontzettend lekker. De verpakking is erg handig en door het pompje is hij zuinig in gebruik. Haarolie is altijd erg duur, maar deze valt voor de hoeveelheid olie erg mee. Voor 100 ml betaal je €9,99.

Gebruik jij ook haarolie? Wat vind jij ervan? 

21 opmerkingen:

 1. Ik gebruik het zelf niet, maar het klinkt super fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik het zelf niet. Maar hij klikt erg goed! Ik denk dat ik hem toch een keertje ga aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik af en toe haarolie om het te verzorgen. Meestal gebruik ik dan Biosilk of Marroccon oil, maar deze klinkt ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heel fijn product! Ik gebruik zelf alleen zo'n serum van Gliss Kur na het douchen en 's ochtends doe ik er niks in!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wissel altijd af qua merken. Deze zal de volgende zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt me erg fijn! Want mijn haar is de laatste paar weekjes !@#$% en dat heb ik nooit (moet ook eerst even naar de kapper).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sta er elke keer weer versteld van hoeveel verschil een goed serum kan maken. Nu ik korter haar heb gebruik ik het wel veel minder, deels omdat het nu gezonder is aan de onderkant, maar ook omdat ik ook wel van de 'messy' look houd. Mooi en duidelijk artikel heb je ervan gemaakt!

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zou je volgende keer bij zo'n review ook een foto van de ingrediënten willen zetten? Want ik wil graag weten wat er inzit en ik denk dat ik niet de enige ben, haha.
  De olie geeft wel een geweldig resultaat moet ik zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit. Echt fijn om eindelijk een review te lezen, ik was namelijk erg benieuwd naar het product. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er mooi uit (: je ziet echt wel verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik zelf geen haarolie, maar het zou wel goed voor mijn haar zijn, haha! Mijn haar pluist soms nog wel, dus dit zou wel eens kunnen werken voor mij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die ziet er fijn uit! Dat komt goed uit, want die ik nu gebruik is bijna op haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt heel erg fijn! Ik gebruik ook graag haar serum/olie, misschien deze ook maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nice! Klinkt als iets dat ik goed kan gebruiken haha

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt heel goed en het resultaat is echter verbluffend! Zelf gebruik ik voor mijn natuurlijk haar en weave extensions Bonacure oil miracle van Schwarzkopf. en voor mijn natuurlijk (kroes)haar heb ik verschillende natuurlijke oliën pure arganolie- kokosolie en castor oil. Ik vind ze allemaal fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf een haarserum van John Frieda, ben ik ook erg tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen