BUDGETBEAUTY | MISS SPORTY MASCARA & EYELINER - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

BUDGETBEAUTY | MISS SPORTY MASCARA & EYELINER


De laatste tijd ben ik weer helemaal into eyeliner en mascara is iets waar ik de afgelopen zeven jaar bijna geen dag zonder heb geleefd. Ik heb dan ook al veel verschillende mascara's en eyeliners uitgetest en tot nu toe zijn de Maybelline mascara's en de eyeliner van Essence favoriet bij mij. Toch heb ik over deze mascara en eyeliner van Miss Sporty al heel veel goede verhalen gehoord. Benieuwd of dit ook een nieuwe favoriet is voor mij?
Laten we beginnen met de mascara! Zoals je ziet is het weer een vrij groot borsteltje waar ik over het algemeen niet erg fan van ben. Maar wat me wel meteen opviel, is dat dit mascaraborsteltje wel hele fijne en dunne haartjes heeft! Ondanks dat het weer zo'n grote borstel was, was ik toch al een stuk optimistischer over de mascara vanwege de dunnere haartjes.En de eyeliner, wat ziet die er goed uit! Ik swatchte hem op mijn hand en merkte meteen dat je er heel gemakkelijk strakke lijntjes mee kan zetten, me like! Ik werk normaal met een eyelinerpencil en moest er wel aan wennen dat dit een kwastje is, maar hij werkt heel fijn!


En dit is het resultaat! Op de bovenste foto's heb ik geen mascara of eyeliner op en op de onderste foto heb ik de Miss Sporty Pump up Booster mascara en eyeliner aangebracht. Allereerst ben ik erg tevreden over de mascara! Hij klontert veel minder erg dan ik had verwacht en zoals je ziet maakt hij mijn wimpers echt langer en zwarter. Ook de eyeliner is heel fijn, je kunt er zo makkelijk een strak lijntje mee zetten boven je ogen. Ideaal voor de klunzen onder ons (count me in!)EINDOORDEEL:
Wat een budgettopper is dit zeg! De eyeliner en mascara werken ontzettend goed, geen klontjes en gekke, scheve lijntjes boven je oog. Beide producten zijn ook nog eens waterproof waardoor ze de hele dag goed op je oog blijven zitten. Eén nadeel: je bent wel heel lang aan het boenen met make-upremover voordat je de producten eraf hebt gehaald.

De Miss Sporty Pump up Booster waterproof mascara kost €4,49 en de Miss Sporty Pump up Booster waterproof liquid eyeliner kost €3,49. Beide producten zijn verkrijgbaar bij Etos en DA.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. De eyeliner ziet er goed uit! Die wil ik ook nog wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De mascara ben ik niet zo van na het lezen van de reviews, maar de eyeliner lijkt me wel top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eyeliner lijkt me heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik zelf ook altijd budget mascara's :) misschien is deze wel een goede voor mij! Ik gebruikte zelf nooit eyeliner maar heb laatst toch een bruine gekocht op aanraden van mijn tante, ben er achteraf heel blij mee.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh ik ben ook zo slecht met die eyeliners, heb meestal dat dunne opdraai potloodje van essence. En mascara maybelline of de essence mascara met megavolume (heeft ook een hele dikke borstel maar werkt toch wel okee).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. deze eyeliner gebruik ik ook, werkt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem12.7.13

  Ziet er goed uit! Hopelijk blijft het ook lang goed zitten.

  Liefs! Estella

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn deze review. Ik ben net toe aan een nieuwe mascara. Ik ben alleen altijd zo'n kluns met eyeliner. Deze ziet er wel goed uit, misschien moet ik het toch maar weer eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De mascara vond ik in de winkel niet zo speciaal. Ik heb dan de Incrediball van Miss Sporty meegenomen. Maar van de eyeliner heb ik toch wel wat spijt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De eyeliner ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De eyeliner ziet er echt goed uit! momenteel gebruik ik ook z'n pencil.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem12.7.13

  Ik gebruik zelf altijd de mascara van NYC die heeft een groot borsteltje, wat ik zelf erg fijn vind. Maar dit is ook een erg goede budget tip!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem12.7.13

  Ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind zulke grote borsteltjes juist heel fijn! Mijn all-time favorite is de i love extreme mascara van essence, dat is echt een toppertje haha! Deze producten zien er allebei heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik moet die eyeliner ook maar eens halen! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De eyeliner lijkt me erg fijn, ziet er goed uit! De mascara vind ik niet zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem12.7.13

  Ziet er allebei erg fijn uit :) Jammergenoeg vind ik in België geen enkele winkel die Miss Sporty verkoopt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Beide producten zien er erg goed uit! Ik gebruik alleen zelf nooit waterproof make-up juist omdat het er moeilijker af te krijgen is en mijn oogleden heel weinig kunnen hebben als het om de make-up eraf halen gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is dat ik laatst in Amsterdam twee nieuwe mascara's heb gekocht, maar anders ging ik deze direct uitproberen!

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. mooi! ik had eerst veel eyeliner op, maar nu heb ik eigenlijk vaak alleen maar mascara op

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De eyeliner lijkt mij wel erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Vind t effect van de mascara behoorlijk meevallen tbh.. Maar eyeliner lijkt me een topper

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind zelf de eyeliner wel super!

  BeantwoordenVerwijderen