NEW IN | SHOPLOG TURKIJE

Ja ja, daar is Nicole weer met een shoplog. Het lijkt wel alsof ik geld teveel heb, jammer genoeg is dat niet zo. Mijn portemonnee vindt mij dan ook steeds minder leuk, omdat ik geld blijf uitgeven dat ik eigenlijk stiekem niet heb. Maar toen ik in Turkije op vakantie was, vergaf ik het mezelf voor één keer en liet ik het geld lekker rollen. En alles is zo goedkoop in Turkije, dan kan ik me toch ook niet inhouden? Lees snel verder op mijn cheape maar o-zo-leuke aankoopjes te zien!

Aan het begin van het artikel zag je stiekem al mijn favoriete aankoop: witte All Stars! Over het feit dat ze compleet fake zijn, praten we niet. Ze lopen echt ontzettend lekker en ze kostten me uiteindelijk 16 euro. De beste marktman vroeg eerst meer dan 30 euro voor deze witte schatjes, maar dat vond ik natuurlijk veel te veel. Het is me gelukt om tot 16 euro af te dingen, op één voorwaarde: als ik met hem op de foto ging. Ach, everything for the shoes, right?

Aan het einde van het marktje waar ik heen was gegaan, was een gigantisch grote kraam met allemaal make-upproducten voor één Turkse Lira. Je leest het goed ja: één Turkse Lira! Dit komt neer op ongeveer €0,45 per artikel. Ik kocht deze twee mooie poeders die me dus nog geen eens één euro kostten.
 
Ook dit handige blushkwastje kocht ik bij dat kraampje voor 1 Turkse Lira. Hij is ongeveer zo groot als mijn middelvinger en dus kun je hem makkelijk meenemen in je tas.

En ook dit oogpotlood was - verrassend genoeg - maar één Turkse Lira. Jammer genoeg werkt hij voor geen meter, maar het was het uitproberen waard.
 
Dit Double Colour oogpotlood was 3,50 TL wat ongeveer €1,50 is. Je kunt hier heel mooi een lijntje mee zetten onder je ogen of boven je ogen.
 
Met deze twee beauties ben ik ook heel blij! Mijn oude zwarte horloge was nét voordat ik op vakantie was gegaan compleet kapot gegaan en helaas zat er geen garantie meer op. Dit horloge zagen mijn zusje en ik bij een schattig winkeltje in het centrum en kostte maar €4,50. Daar kun je in Nederland geen horloge voor kopen!
 
Het armbandje met mijn favoriete kleur kraaltjes kostte ongeveer 2 euro. Ik kocht hem in een winkeltje waar een Nederlands sprekende vrouw werkte die familie had in een stad dichtbij mijn woonplaats. Hoe toevallig is dat?!
 

 Dit armbandje kocht ik al op de eerste dag dat we in Turkije waren. Ik plaatste er een foto van op Twitter en werd direct ondergespamd met "IK WIL HEM OOK!" reacties. Uiteindelijk heb ik ook nog 4 armbandjes voor Marieke meegenomen en 2 voor Suzanne. Ze kostten maar €1,25 per stuk!

En ook hier ben ik heel erg blij mee: een mooie, grote zware tas! Op de markt kwamen we langs een grote kraam waar ze 3 tassen voor 25 euro verkochten. Uh hello, dat is bijna gratis dus! Mijn moeder kocht twee tassen en mijn zusje ook één en uiteindelijk kregen we ze voor 8 euro per stuk mee. Wat een koopje!
 
Als ik in de zomer weer recreatiewerk ga doen op een camping, is het verplicht om broekjes te dragen die minstens tot je knie komen - of sportbroekjes. Daarom was één van mijn missies in Turkije een sportbroekje scoren. En die heb ik zeker gescoord! Ik kocht dit Adidas broekje voor ongeveer 6 euro. Daar kun je in Nederland écht geen broekje voor kopen!
 
Dit standaard, zwarte hemdje kocht ik voor maar 2 euro in een kledingwinkel die me verdacht veel aan de Only of Vero Moda deed denken. Hij zit perfect en het is natuurlijk altijd handig om zo'n zwart hemdje in je kast te hebben hangen!

En tot slot, nog een souvenirtje voor mijn vriend (Ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen). Ik kocht dit T-shirt van Paul Smith met hele toffe print. En nu maar hopen dat hij hem net zo leuk vind als ik!
 
Ben jij wel eens in Turkije geweest? En heb je daar ook zo lekker veel geshopt?

48 opmerkingen :

 1. Leuk dingen!! Vooral die twee armbandjes :D Die tas is trouwens ook gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke dingen heb je gekocht (:!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zwarte armbandje is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen hoor! Wel een tip van mijn kant, het wil nog wel eens krimpen dus geen droger en max. 30 graden wassen :) xx


  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke aankopen!en goedkoop!!!:)een tip voor de oogpotlood.hou de punt een keer paar seconde onder een kaars/aansteker/gasfornuis.het wil wel een werken als die beetje zachter is geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de all-stars hier voor 13 euro! Wat een grap dat ze er eerst 30 voor vragen hé haha. Leuke spulletjes verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke aankoopjes! Ik wil ook al een lange tijd witte allstars, super leuk!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh heerlijk al die goedkope spulletjes, het ziet er heel leuk uit allemaal. Vooral die armbandjes en het horloge vind ik tof. En hahaha, bij bijna alles: 'daar kun je het in Nederland echt niet voor kopen' haha. Misschien moeten we hier ook maar eens proberen om af te dingen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om al die aankopen te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat afdingen is geniaal! Echt prachtige spulletjes voor zo goedkoop.. Heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke aankopen ! Voor weinig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw super leuk shoplog en leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeehhh die tas is zo leuk! Lekker goedkoop allemaal :)

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg leuk! Ik heb in Turkije eigenlijk heel erg weinig gekocht. Een schaaltje, een Turks thee setje en een paar armbandjes. Maar dat kwam ook doordat ik het opdringerige soms een beetje lastig vond..
  Wat leuk om te zien wat je hebt gekocht! Heerlijk budget ook :) Ik wil ook weer terug naar Turkije..!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke aankoopjes! Haha en wat grappig dat die man op de foto wilde:)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat zwarte armbandje is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk! Toevallig kocht ik vrijdag ook witte All Stars, maar dan de echte!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het lijkt me heel leuk om eens in Turkije lekker goedkoop te gaan shoppen, jammer genoeg ben ik er nog nooit geweest. En witte all-stars zijn echt leuk :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Volgens mij dacht je: YOLO, als ik die schoenen maar krijg hahahah. Leuke aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk! Vooral je all stars en dat zwarte armbandje :). Ik ben er nog nooit geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Superleuke dingetjes heb je gekocht! Wauw die armbandjes, zo goedkoop!
  En haha je verhaal over je schoenen, ach nou ja het heeft je wel 14 euro gescheeld! :D

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke spulletjes heb je geshopt! Fijne prijsjes ook. :) Ben er zelf nog niet geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke aankopen! Je schoenen zijn echt prachtig. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke aankoopjes! En zo goedkoop :)
  Liefs, Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Omggg schoenen voor 16 euro. Lucky you :D

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Aah dat verhaaltje van de all-stars is echt leuk hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh gaaaf! Zeg, hoe ding je eigenlijk af in het buitenland, wat zeg je dan zoal? Mij lukte het om maarliefst 50 hele centen van iets af te dingen, dus ik kan wel wat les gebruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een tof armbandje! Ik kwam er meteen achter dat ik je niet op Instagram volgde, gelijk maar even gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat heb je leuke spulletjes gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oeh wat een gave tas, en die allstars zijn zo leuk voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dat shirt voor je vriend is echt heel leuk, mijn vriend zou dat ook te gek vinden haha!

  liefs, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh wauw, dat is heerlijk goedkoop! En afdingen, altijd heel belangrijk daar! Je bent toerist, dus je betaalt meer - uh dacht het niet hé gheghe! Je witte schoentjes zijn dus ook echt perfectó en die tas, I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. erg leuk!
  xxx.
  p.s. neem ook een kijkje op mijn nieuwe blog!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.