DIY | FLOWERS IN A BOTTLE

Al een tijdje terug nam ik vanaf een event deze twee toffe, glazen flessen mee. Ik zag op andere blogs zoveel leuke inspiratie met glazen flessen en ik ook had zin om er wat mee te gaan doen. Het leek me leuk om er bloemetjes in te zetten en ze vervolgens op mijn kamer te zetten. Wat is er nu leuker dan bloemetjes in je huis in de lente? Maar het enige probleem was dat ik geen bloemetjes bij de hand had. En zo kwam het dat ze al weken op mijn bureau stonden en me aanstaarden. Toen voor ons huis eindelijk de bloesem begon te bloeien, wist ik ineens wat ik er mee wilde! In dit artikel laat ik zien hoe je zelf een leuk vaasje kunt maken van deze glazen flessen met behulp van washi-tape!

Wat heb je nodig voor deze DIY? Een glazen fles (deze vind je bij de kringloop, maar ook gewoon in de supermarkt met een fruitsapje erin), verschillende rolletjes washi-tape en bloemetjes. Ik plukte wat bloesem van de boom voor mijn huis.
De washi-tape kun je aanbrengen op de fles, net zoals je wilt! Ik maakte mijn vaasje in het airmail thema, wat ik heel tof vind. De washi-tape plakt het makkelijkst op rechte stukken, dus op de hals en aan de onderkant. Nadat je je fles op de gewenste manier hebt beplakt zet je er bloemetjes in. En voilà, je eigen vaasje is klaar!

Ga jij deze DIY ook maken?

32 opmerkingen:

 1. Ik heb je DIY's gemist, Nicole :) wanneer komt er nog eens een update van je postproject, of ben je daarmee gestopt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die washi tape is gaaf! :D Ik wil ook zo'n fles hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die flessen zijn heel tof! Leuk idee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Volgensmij kun je ook veel van zulke flesjes bij de xenos kopen. Ik ga deze DIY misschien wel uitvoeren :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ga bijna het zelfde doen voor tijdens de bruiloft. Alleen ga ik de flessen in het zwart rood en wit spuiten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk zo. Goed idee. Ik kwam er pas achter dat ik verse bloemen in mijn huis toch wel erg leuk vind (voorheen gaf ik daar niet zoveel om) em dit is een tip die ik zeker eens ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit :).

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele leuke DIY! En leuk dat je er bloesem in hebt gezet! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee! Dit doet mijn moeder altijd 's zomers in de tuin. Ze heeft een hele tijd Jillz flesjes gespaard omdat die ook zo mooi van glas zijn... en daar zet ze dan ook willekeurige takjes of bloemen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk idee; ik heb ook dit soort flessen, maar dan van de xenos en de ikea ;)
  Meestal zet ik er 1 bloem is; als ik toevallig een bos bloemen heb gekocht, zo komende bloemen op meerdere plekken in mijn huis terug :).
  Ik heb er geen tape op geplakt; das wel een leuk idee. Wist je trouwens dat ze een neppe variant van die washi tape verkopen bij de action? Die werkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leeuk en simpel idee! Echt eentje om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave DIY! Ik vind de flesjes die je hebt gebruikt ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk gedaan en met andere bloemen en tape heb je iedere keer nieuwe vaasjes :) xx


  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo leuk en zo simpel! En iedere keer andere bloempjes en tape maakt het weer heel anders.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er leuk uit zeg, vooral mooie tape!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een leuke DIY, denk dat ik zelf ook een poging ga wagen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk, ziet er super gezellig uit ! Zijn die flesjes van het event van Cream PR? :-) Ik herken die ene haha, kan zijn dat ik het mis heb :-P

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen