NEW IN | MOLESKINE 18 MONTHS AGENDA

 Als ik zeg dat een Moleskine boekje al jaren op mijn wishlist sta, overdrijf ik niet. Ik ben sowieso een enorme fan van notitieboekjes, waar je een paar maanden geleden al alles over kon lezen in een artikel. Een Moleskine boekje is toch wel hét boekje onder de notitieboekjes en daarom besloot ik dat het de hoogste tijd was om er nu echt één aan te schaffen. En dit is hem geworden: de 18 months agenda, die ik bestelde bij Fonq.

Dit is de eerste pagina van de agenda. Deze pagina komt voor mij (ik ben echt een gigantische sloddervos) heel goed van pas! Ik ben mijn vorige agenda's zo vaak kwijtgeraakt, dat zo'n pagina erin wel super handig is. Over de beloning moet ik nog even na gaan denken...

Er is ook een hele pagina waar je je rooster in kunt vullen. Nu heb ik elke week een ander rooster en ga ik straks full time stage lopen, dus voor mij is het niet echt nodig. Maar mocht je wél een normaal en vast rooster hebben, dan is zo'n speciale pagina natuurlijk onwijs handig!

En dit is waarom ik de agenda zo geweldig vind:  hij is super overzichtelijk! In mijn hoofd is het altijd al chaotisch genoeg en daarom vind ik het heerlijk om in mijn agenda al mijn afspraken en planningen op te schrijven. Het is een weekagenda zodat je meteen een duidelijk overzicht hebt van de hele week. Op de rechterpagina is nog voldoende ruimte om aantekeningen te maken of om wat krabbeltjes erbij te zetten. Wat ook zo handig is aan deze agenda: het is een 18 maanden agenda. Normale agenda's stoppen na een jaar, maar deze duurt anderhalf jaar.


Ja, ik ben echt helemaal verliefd op mijn nieuwe agenda, die dus ook nog eens 18 maanden lang te gebruiken is! Ik weet zeker dat ik er super veel plezier van ga hebben. Wil jij nu ook zo'n super handige 18 maanden agenda van Moleskine bestellen? Je vindt 'm HIER voor €17,50. (En pssst, ik kan alvast verklappen dat er een hele leuke Moleskine winactie aan komt!)

Heb jij al een boekje van Moleskine in je bezit?

33 opmerkingen :

 1. Tof! Haha, heb zelf ook een Moleskine boekje, maar dan zo'n fashion boekje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg leuk! Staat ook al tijden op mijn wishlist, maar omdat hij zo prijzig is, is het er nog niet van gekomen. Maar, ooit gaat hij er komen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en ik ben er zo blij mee! Ook al issie voor 18 maanden, ik gebruik hem nog steeds maar een jaar maximaal haha, dan wil ik weer een nieuwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is echt heel handig en ik hou ook echt van Moleskine! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig 18 maanden! Mijn schoolagenda is bijna weer op, dus dit is misschien wel een mooie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat handig! Ik ben alleen niet zo van de agenda's bij houden.. ik moet dat toch echt maar eens goed leren hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat hij 18 maanden is! Dat is echt handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ontzettend handig dat deze agenda voor 18 maanden is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou echt heel erg van Moleskine boekjes. Heb er zelf twee, maar stiekem zou ik er nog wel een willen. Ze zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem ook een paar keer gehad, erg fijne agenda :).

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb sinds dit jaar ook de 18 maanden agenda van Moleskine en ik ben fan! Ze werken heel fijn en zijn inderdaad erg overzichtelijk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helaas hebik nog geen moleskine in mijn bezit maar ben echt nieuwsgierig naar de notitie boekjes. Lijken me heel fijn werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk! Ik heb zelf eigenlijk geen Moleskine boekje, maar ondanks dat lijken ze me wel echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb al veel over deze boekjes gehoord, ze lijken me zo handig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze agenda lijkt me echt heel erg fijn! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat handig! Hij ziet er erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het moleskine design blijft echt prachtig, ga binnekort een notitieblokje kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Is die ook handig om te gebruiken als schoolagenda??

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hihi Handig, ik heb hem van de week gekregen en een artikel erover gemaakt, en toevallig de kleine versie vandaag in winactie gedaan op mijn blog. Vind het jammer dat ik die van mij pas in Juli kan gaan gebruiken, wil nu al!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nee nog niet, maar ik twijfel al een tijdje om eens zo'n MS aan te schaffen voor mijn ideetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Moleskine-boekjes vind ik zo gaaf! Helaas heb ik er nog geen (goede rede om met de winactie mee te doen? :D). Deze lijkt me heel fijn en handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. 18 maanden is ideaal!! Ik vind de boekjes van Moleskine erg duur, maar heeeeel erg fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ja eindelijk weer een 18 maanden agenda :D Ik heb 'm ook direct besteld, alleen de kleine versie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze wil ik ook nog! Mijn agenda is al sinds januari verlopen (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er goed uit! Ik wil er ook eigenlijk nog een hele goeie voor volgend jaar, waar je lekker veel in op kan schrijven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik wil zo graag deze moleskine agenda, maar dan in het wit. Die is er alleen helaas nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik zweer echt bij mijn Moleskine!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Super handig! Die moet ik ook halen. :)

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.