NEW IN | KRINGLOOP SHOPLOG


Het was alweer veel te lang geleden dat ik in de kringloop was geweest. Vroeger ging ik bijna elke week, maar nu was het alweer langer dan een maand geleden. De hoogste tijd dus om weer eens een bezoekje te brengen aan de kringloop in het centrum en ik scoorde een paar leuke dingetjes die ik vandaag aan jullie ga laten zien!

 Dit is eigenlijk meteen mijn favoriete aankoopje! Dit schattige, vintage portemonneetje kon ik echt niet laten liggen. Ik sjouw eigenlijk altijd mijn dikke portemonnee vol met bonnetjes, pasjes en geld natuurlijk (rich girl, duh!) mee, maar soms hoef je alleen wat muntgeld mee te nemen en dan is zo'n portemonneetje ideaal. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij is hij zelfs nog van echt leer. Hij kostte 50 eurocent.

Dit handige etuitje voor je lippenstift vond ik erg leuk! Het heeft een schattig bloemenprintje en ziet er nog super mooi uit. Mijn lippenstift gooi ik meestal los in mijn tas, waardoor ik hem altijd kwijt ben. Hopelijk zorgt dit etuitje ervoor dat ik hem niet zo snel meer kwijt raak. Hij kostte 25 eurocent.
 
Deze clipoorbellen zijn van de vrouw geweest bij wie ik ze kocht, super leuk! Ik moet zeggen dat ik ze vrij zwaar vind in mijn oren, maar misschien ga ik ze gebruiken om ze op een kraagje van een blouse te doen. Ik betaalde er 25 eurocent voor.

Deze ring is helaas niet van echt goud (balen, zeg). Wél vond ik hem erg mooi! Hij heeft een donkerblauw steentje en is bewerkt met kleine (nep) zilveren steentjes. Voor 1 euro mocht ik hem meenemen!

Ook vond ik nog twee mooie armbanden in een bakje met allerlei sieraden. Deze is een beetje goudachtig en vrij breed. Zoals je ziet is er een soort printje in gekrast wat ik echt heel tof vind! Ik betaalde 50 eurocent voor deze armband.

 Dit is de andere armband die ik uit het rommelbakje viste. Zoals je kunt zien is hij vrij vaak gedragen, maar ik vind dat "oude" effect juist wel tof! Ook deze kostte maar 50 eurocent.  
 
En dan alweer het laatste aankoopje! Ook deze is van de vrouw geweest bij wie ik het kocht. Wat het precies is, weet ik eigenlijk niet, maar volgens mij zijn het soort broches. Aan de achterkant zit namelijk zo'n soort speldje. Tussen de twee broches in zitten drie kettinkjes vastgemaakt waarvan er twee helaas kapot zijn. Maar ik met mijn technische talenten kan dat vast wel even fixen! Ik denk dat ik deze op een blouse ga spelden of net als de clipoorbellen ga gebruiken op een kraagje op een blouse. Deze kostte ook 50 eurocent.
 
Wat vind jij het leukste aankoopje? En shop jij zelf wel eens in de kringloop?

49 opmerkingen :

 1. Die laatste, is dat niet zo'n broche om pver je kraag te spannen. Zodat de ene kant een kant van je kraagje vasthoudt en de andere de andere? (Ok vreselijke uitleg maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat dacht ik ook ja! Hetzelfde effect als van die puntjes, alleen dan rond.

   Verwijderen
 2. Wat heb je gave dingen gekocht, zo iets vind je niet bij ons in de kringloop winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, dat lippenstiftdoosje. Die had m'n moeder vroeger ook altijd, en altijd lagen ze op mijn kamer. Geen idee hoe ze daar komen natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie aankopen! Ik shop nooit bij een kringloopwinkel..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh toffe dingen heb je geshopt! Dat lipsticketuitje herken ik nog wel, daar had ik er vroeger ook een paar van! Helaas geen idee meer waar die zijn gebleven haha. En die ring is ook prachtig zeg! Jammer dat het geen echt goud is, maar ach, hij is moooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuk aankopen! Ik shop wel eens bij de kringloop, maar ben al een tijdje niet meer geweest. Ga ik gauw weer eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze dingen zijn echt heel erg leuk! Leuk ook dat lipsticketuitje, die vind ik echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Ik hou er altijd wel van om te snuffelen in een kringloop.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke items zeg! Ik wou dat ik zo'n leuke kringloop had in mijn buurt :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw heel leuk! Ik ga eigenlijk nooit naar de kringloopwinkel, misschien binnenkort maar is een bezoekje brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke aankopen! Vooral dat lippenstift doosje, echt schattig en heel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die tweede armband ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw mooie portemonnee! Ik was vandaag toevallig ook in de kringloopwinkel, maar heb niks kunnen vinden. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. waauw heel erg leuk :)
  ik wist niet dat ze zulke leuke dingen hadden in een kringloop winkel !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie ring!

  Ik ga af en toe bij de kringloop langs maar vind bijna nooit iets. De laatste keer heb ik wel een bloesje gekocht met ronde kraag, wat ik al lang zocht. En het was zo'n mooi blauw, kon het niet laten liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke dingetjes heb je gekocht! Vooral de armbanden zijn mooi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je scoort altijd leuke dingen! Zo'n portemonneetje is erg handig & schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind je armbanden 't leukst :) Winkelen in de kringloop doe ik echt heel erg vaak en ik heb inmiddels al zoveel verzameld dat ik straks een extra huis nodig heb om alles in uit te kunnen stallen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oehhh super leuke dingen heb je gescoord :D.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuke post!

  Liefs, Jennifer

  New: Volg The Healthy Foodbook nu ook op Facebook

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is toch ook echt geen geld he? Die ring is toch geweldig voor 1 euro?! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze zijn echt heel mooi, ik verschiet er zelfs een beetje van! Je spoort me aan om zelf eens in de kringloopwinkel langs te gaan ;)
  -xxx- eline

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw wat een toffe spullen, had ik niet verwacht van een kringloopwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuke spulletjes, ik moet ook eens naar de kringloopwinkel, ben erg benieuwd of het echt zo'n walhallah is als iedereen altijd zegt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke en mooie dingetjes heb je gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke aankoopjes zeg! Je ring is echt prachtig :-)

  xo Anouk
  http://www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gaaf, en voor zo weinig allemaal! Ik zou graag eens naar de kringloop gaan maar ik heb geen idee waar ze hier in de regio zitten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat leuk allemaal en vooral die ring is echt prachtig! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke aankopen, ook iets wat niet iedereen heeft ;).
  Vind je ring, speld en clip oorbellen erg leuk, en handig zo'n chique lipstick etui.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ziet er leuk uit zeg! Ik houd echt van tweedehands :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Amazing jewels!!!
  Would you like to follow each other?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Nu ben ik wel heel benieuwd wat het adres is van die kringloop....

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Het etuitje voor de lipstick vind ik echt supercute. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een onwijs leuke aankopen. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Bij ons zie je eigenlijk nooit wat leuks liggen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 36. ooh leuke vondsten! Zo'n lippenstift dingetje zoek ik al zooo lang! Maar helaas nog nergens tegengekomen. Het bloemenprintje is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. De lipstickhouder heeft een leuk printje! De laatste aankoop is leuk, inderdaad leuk voor op de kraag van een blouse.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat super leuk! Ik moet ook echt weer eens gaan snuffelen bij onze kringloop. De onderste twee 'haakjes' met kettinkje zijn inderdaad om aan je blouse kraag te doen, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.