BLUE MERMAID NAILS

Ik ben trots op mezelf, want ik ben eindelijk gestopt met nagelbijten. Ik probeer nu steeds mijn nagels gelakt te hebben, want ik heb uitgevonden dat zodra er nagellak op mijn nagels zit ik geen nagels bijt. En dat moeten we hebben! Vandaag draag ik twee verschillende nagellakjes. De één van Sally Hansen en de ander van Rimmel London. Ik vind het allebei ontzettend mooie kleurtjes en ik bedacht dat ze eigenlijk prima bij elkaar pasten! Vandaag dus een nagellak-look met twee verschillende lakjes.

De eerste is de 712 Rhythm & Blues van de Salon Pro lijn van Rimmel Londen. In deze nieuwe lijn zitten elf lakjes waarvan er ook een paar zijn geselecteerd door Kate Moss herself. Deze nieuwe nagellak is een basecoat, strengthener, growth, colour, topcoat, gel shine finish en anti-chip (wow, hele mond vol!) in één. Dat zijn nogal veel functies, maar ontzettend handig. De Rythm & Blues is eendiep, donkerblauw lakje die al dekt na twee laagjes. Helemaal top, want ik heb nul komma nul geduld als ik nagellak opdoe. Deze nieuwe Salon Pro lijn van Rimmel Londen is vanaf mei verkrijgbaar in de winkels en kost €6,99 per lakje.
 

En hier heb ik één laagje van de 675 Mermaid's Tale van de  Complete Salon Manicure lijn van Sally Hansen aangebracht. Sally Hansen is een steeds bekender wordend merk met prachtige, aparte lakjes in de collectie. Net als de Salon Pro lakjes van Rimmel, hebben ook de lakjes van Sally Hansen een 7-in-1-formule. Er zijn in totaal tien nieuwe Sally Hansen nagellakjes.Vooral dit glitterlakje, die me inderdaad aan zeemerminnen doet denken, vind ik prachtig!
 
Deze nagellak heeft van zichzelf al een donkerblauwe kleur, maar doe je enkel dit lakje op, dan heb je wel een laagje of vijf nodig voordat het goed dekt. En dat vind ik teveel moeite! Daarom bracht ik eerst een laagje van het Rimmellakje op, waardoor het een goede basis heeft. Ik had slechts één laagje nodig van het Sally Hansen lakje om het een mooi effect te geven. De lakjes van Sally Hansen zijn wel wat duurder, ze kosten namelijk €11,99 en zijn te koop bij Ici Paris XL.
 
Wat vind jij van deze nagellakjes?

23 opmerkingen :

 1. Ik vind Sally Hansen echt heel fijn! Mooie lakjes en goede kwaliteit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt prachtig uit deze combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van Sally Hansen is echt wauw! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie combi! En goed dat je bent gestopt met nagelbijten, keep on going :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke combinatie. Knap dat je gestopt bent met nagels bijten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super tof dat je bent gestopt met nagelbijten! Mooie nagellakjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die laatste is echt mooi, ik wil hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, supermooi!

  En heel goed dat je bent gestopt met nagelbijten, you go girl!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit echt zo'n mooie nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.