BLOG & PERSONAL UPDATE - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

BLOG & PERSONAL UPDATE


Het is weer de hoogste tijd voor een persoonlijk kletspraatje! De afgelopen tijd zijn er weer een heleboel dingen gebeurd in mijn o-zo-spannende leventje waarvan ik jullie weer even op de hoogte moet stellen. Ook gaan er wat dingetjes veranderen aan mijn blog. Lees snel verder!

1. Where to begin? Laat ik met het leukste persoonlijke nieuwtje beginnen, al zeg ik het zelf!
Ik ga namelijk stage lopen bij Simply PR, een super leuk PR-bureau in hartje Amsterdam! Ik studeer Communicatie en vanaf september 2013 is het de bedoeling dat ik vijf maanden fulltime stage ga lopen. Dat betekent ruim veertig uur per week keihard ploeteren, geen sociaal leven en de eerste paar weken doodmoe thuis komen. Dit klinkt misschien niet echt als een ideaal leventje, maar toch kan ik niet wachten om aan de slag te gaan! Ik heb het geluk dat ik door mijn blog al bij veel verschillende PR-bureaus heb mogen snuffelen. Simply PR vond ik meteen al een erg gezellig PR-bureau. Ik stuurde een sollicitatie, mocht op gesprek komen en werd direct aangenomen. Hoe tof is dat?

Mede-blogger en vriendin Marieke is ook bezig met het regelen van een stage in Amsterdam in de PR-sector. Ze heeft net twee sollicitatiegesprekken achter de rug en als ze wordt aangenomen willen we met z'n tweetjes in Amsterdam gaan wonen. Daarom zijn we hard op zoek naar een leuk (en betaalbaar!) appartement in Amsterdam. Ik ben echt benieuwd hoe dat gaat worden, Nicole die op zichtzelf woont. Volgens mij wordt het de eerste paar weken één grote chaos, maar ik wil het zeker mee gaan maken. Dus, mocht je nog een leuk appartementje weten in Amsterdam, die ook nog binnen ons studentenbudget valt, let me know!


2. Nieuwtje nummero 2: ik ga een boek schrijven over bloggen! Het is niet een echt, tastbaar boek, maar een klein eBook. Dit boek ga ik schrijven voor een marketingbureau in Veenendaal, maar het zal voor iedereen toegankelijk zijn en dus ook voor jullie! Het boek zal vooral gericht zijn op zakelijk bloggen, maar ook jij als lifestyle-, beauty- of fashionblogger zal er zeker wat aan hebben. Ik ben nu nog druk bezig met het schrijven ervan, maar zodra het online staat zal ik het natuurlijk even laten weten. Je kunt het boek namelijk gratis downloaden!

3. En dan alweer de laatste update, deze gaat over mijn blog in het bijzonder. Ik heb de laatste tijd erg na zitten denken over waar ik nu heen wil met mijn blog. Ik noem mijn blog een lifestyleblog en dat is natuurlijk heel breed, maar ik heb het idee dat mijn blog de afgelopen tijd een beetje te breed werd. Over veel verschillende dingen schrijven is iets wat ik leuk vind, maar het is ook wel fijn om een bepaalde focus te hebben. En na lang wikken en wegen heb ik die focus nu bepaald. Eigenlijk was dat stiekem altijd al de focus, zonder dat ik het doorhad. Ik ben namelijk een ontzettende koopjesjager! En daarom wil ik me op Coco Gold meer gaan richten op budget make-up, fashion, hotspots, sites en foodies. Zo kan ik nog steeds over een miljoen dingen schrijven, maar heeft het wel een rode draad.

Bovendien heb ik mijn lay-out een beetje aangepast en ga ik gebruik maken van groter beeldmateriaal. De breedte van mijn blog is aangepast en ook de grootte van de foto's. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden en mocht je nog tips hebben over wat je graag zou willen zien op Coco Gold, laat het weten!


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

45 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat ze word aangenomen! :D Wat gaaf als je dan naar Adam kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf om bij een PR stage te lopen, dat lijkt mij ook heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe gaaf dat je een eboek mag schrijven!! Ik ben er heel erg benieuwd naar Nicole, ik kan niet wachten om het te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke nieuwtjes! Je hebt echt geluk met zo`n leuke stage plaats!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke nieuwtjes allemaal :) En wat tof dat je bent aangenomen bij Simply PR :D Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ahh supercool! Gezellig dat we dan een soort van verre PR-collega's worden! En als Marieke niet wordt aangenomen, kan ze een mailtje sturen naar Petra op ons info-mailadres! Wij hebben binnenkort nog iemand nodig, dus wie weet? ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Cool! Klinkt als een super leuke stage.... haha en dat beeld dat je schets van 40 uur werken moet ik een beetje om lachen: ik werk sinds 2009 fulltime en het is wel te doen hoor! Ik heb weken van 45 uur gemaakt (nu niet meer hoor) maar het lukt prima om nog te sporten, te bloggen een sociaal leven op na te houden (okay, soms moet je keuzes maken!) Ik merk juist dat sinds ik niet meer studeer mijn weekenden ECHT vrij zijn (behalve als je een of andere deadline hebt en moet doorwerken, ik ben nl projectmanager, dus dan heb je weinig keus) maar je vrije tijd waardeer je meer, en geniet je meer van. Anyhow: veel succes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie update, erg leuk nieuws allemaal! Heel veel succes en plezier bij je stageplek, maar dat gaat vast lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw heel leuk! Veel succes met je stage en het zoeken naar een huisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een toffe tijd ga je tegemoet!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke nieuwtjes allemaal zeg! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk Nicole! Ik ben mega jaloers op je Amsterdam vooruitzicht :-)

    Liefs Judith
    www.myownvogueworld.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat gaaf dat je daar gaat stage lopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo leuk allemaal! En wat gaaaaaaf van je stage. Whoop, whoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ziet er leuk uit, en wat slim om een rode draad te hebben in je blog! Dat schrijft vast fijner :) Ik ben super benieuwd naar hoe je stage gaat worden. Maar aan het enthousiasme waarmee je schrijft te zien gaat dat helemaal goed komen. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  16. is echt supergaaf! het is wel hard werken, maar zolang dat jij het leuk vind, kan het geen kwaad natuurlijk;)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat gaaf van je stage! lijkt me een toffe plek!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk om te horen, bezig met goede dingen!
    Keep up the good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw wat een gave update Nicole, alle drie de punten zijn geweldig. Heel veel succes met het zoeken van een kamer, ik hoop dat je vriendin ook wordt aangenomen :) En dat e-book ga ik sowieso lezen! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Toffe update! Ik vind de veranderingen aan de lay-out echt heel leuk, en wat gaaf dat je een boek over bloggen gaat schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat leuk wat er allemaal staat te gebeuren in je leven, en super leuk dat je een boek gaat schrijven over zakelijk bloggen daar ben ik zeker heel nieuwsgierig naar en hou je blog dan ook goed in de gaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een leuke ideeën zeg! Echt heel tof. Succes met het vinden van een kamer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Super tof zeg, ben erg benieuwd naar je boek ook! Lijkt me heerlijk om in hartje Amsterdam te wonen, hopen dat je een mooi appartement vind :)

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Tof dat je in amsterdam stage mag lopen en misschien nog op kamers gaat! Ik zou dat nu nog niet aankunnen denk ik, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Super toffe dingen allemaal! Ik ben super benieuwd naar je boek!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat gaaf dat je bij Simply PR mag stage lopen en dat je nu waarschijnlijk op kamers gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat ontzettend gaaf van je stage! Ik wil precies hetzelfde doen, namelijk ook Communicatie en stage lopen bij een PR bedrijf. Helaas woon ik in het noorden, maar daarom wil ik ook graag richting het westen om te gaan studeren.. Wat gaaf ook dat je een boek gaat schrijven! Goodluck en ik ga het zeker lezen! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Superleuk dat je een boek gaat schrijven, ik ben benieuwd! En ik hoop voor je dat je een leuke, niet al te dure kamer vindt in Amsterdam, want het is volgens mij echt een leuke stad om te wonen/studeren. Succes! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Tof dat je een boek gaat schrijven en hoe leuk dat je misschien in A'dam gaat wonen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gaaf dat je een boek gaat schrijven en leuk dat je een stageplek hebt gevonden. 40u per week valt best wel mee hoor, ik werk 24u in de week naast mijn fulltime studie Communicatiewetenschap aan de UvA, dat is ook prima te combineren!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Die stage klinkt echt enorm leuk! Veel succes en plezier alvast. Ben benieuwd naar je boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Je stage klinkt echt heel gaaf en ik ben benieuwd naar wat je nog meer van plan bent met je lay-out ;) xx

    www.creativityandchocolate.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuke update//heel veel succes met alles!!

    New blogpost: how to wear

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauw wat gaaf dat je een boek gaat schrijven! En gefeliciteerd met je baan. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat ontzettend gaaf dat je bij Simply PR gaat stage lopen! Wie weet kom ik je daar nog eens tegen! Succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Gefeliciteerd dat je daar aangenomen bent bij Simply PR. Hopelijk wordt je vriendin ook aangenomen in A'dam. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hi, I just met your blog and I love, your photographs are beautiful! so I'm following you!, good luck in your projects and lots of kisses and hugs! I invite you to stop by my blog if you fancy following me!
    http://siempremisspetula.blogspot.com.es/

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ontzettend gaaf dat je een boek gaat uitbrengen, ben echt heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Gefeliciteerd met je stage! Ik zou zelf net iets buiten A'dam gaan wonen, die appartementen daar zijn vaak een stuk goedkoper. Echt tof ook dat je gewoon je eigen boek gaat uitbrengen :D.

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anoniem17.5.13

    Wat leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Lijkt met geweldig om stage te doen bij een PR bureau, ben ik volgend jaar misschien ook van plan :)
    En ik kijk uit naar je ebook!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een leuke nieuwtjes allemaal! Super tof :D Ik ben heel benieuwd naar je boek!

    BeantwoordenVerwijderen