WELEDA NATUURLIJKE HUIDCRÈME

De lente zou eigenlijk al lang begonnen moeten zijn, maar het is jammer genoeg nog steeds ijskoud buiten! En met dat koude weer is het erg belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen. Ik heb altijd last van erg droge en ruwe handen, zelfs zo erg dat ik er kloven van krijg. Daarom loop ik vaak de hele dag te smeren met allerlei smeerseltjes die ervoor zorgen dat mijn handen niet zo ruw worden. Weleda komt nu met een nieuwe huidcrème die perfect geschikt is voor een droge en ruwe huid. Deze crème is in tegenstelling tot de normale handcrèmes, niet alleen geschikt voor je handen maar ook voor de rest van je lichaam én je gezicht. Dat moest ik uittesten natuurlijk!


De crème zit in een groene tube die 75 ml bevat. Een ideaal formaat voor in je tas! De producten van Weleda zijn allemaal natuurlijk en dierproefvrij en ook deze huidcrème is helemaal vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Ondanks dat er geen geurstoffen aan zijn toegevoegd, heeft de crème toch een aangenaamd en fris geurtje, een beetje citrusachtig en ergens doe het me aan zonnebrandcrème denken (dat is stiekem heel lekker vind ruiken!)

De crème heeft een geelachtige kleur en je hebt maar een klein beetje nodig om je huid in te smeren. Ik testte het uit op mijn handen. Voordat ik de crème op mijn huid smeerde, waren mijn handen droog en erg ruw. Ik liet de crème een aantal minuten in werken en het voelde meteen fijn aan. Mijn huid was opzienbarend zachter geworden en het zag er minder droog uit. Ik gebruik hem nu een paar dagen en ik ben erg te spreken over deze crème! Hij doet wat hij belooft en voelt heerlijk aan op de huid.

Dus, om de laatste paar koude dagen nog goed verzorgd door te komen, is deze huidcrème een absolute aanrader!


De Weleda huidcrème kost €9,99 en is te vinden in drogisterijen en verschillende webshops.

19 opmerkingen:

 1. Ik hou van de producten van Weleda. De crème lijkt me erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt ook erg lekker. Als ze deze de volgende winter nog hebben ga ik hem zeker aanschaffen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd van Weleda :-) Ik vind de tube een erg frisse, groene kleur hebben. Leuk! De inhoud lijkt me heerlijk! Fijne review :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi zonnebrand creme kan stiekem heel lekker ruiken ja, maar het leukste eraan vind ik dat wanneer je het op doet in de winter/lente je meteen terug denkt aan die vakantie in spanje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! :)Zonnebrandcreme ruikt inderdaad stieken erg lekker. Mijn droge handjes kunnen ook wel wat gebruiken. Trek straks mijn handcreme ook maar weer eens uit de kast want de winter is nog lange niet voorbij..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een goed product! Ik hou ook van de geur van zonnebrandcreme hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem erg fijn. Hij helpt ook erg goed bij wondjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben nog niet bekend met Weleda. Maar dit is helemaal makkelijk als je een weekend weg gaat. Je hebt een hand en body creme in 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van Weleda! En deze crème vind ik ook heel fijn! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja Nicole! koop snel wat bij de forever21!!
  leuke review, de creme ziet er fijn uit. Ik heb er nog nooit van gehoord. misschien als ik door mijn cremepjes door heb (ik heb er echt teveel) dan ga ik er wel een naar zoeken, haha
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hey, u've have such a nice&inspirin' blog,let's follow each other?
  http://www.helendushko.com/

  Helen
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt echt als een fijn product! Met dit weer is het inderdaad echt belangrijk om je huid goed te verzorgen. Droge huid is zo vervelend.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb daar dus ook last van, en kloven zijn mij ook niet onbekend, zo vervelend! Misschien moet ik deze crème maar eens aanschaffen, goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ken de crème, en hij is echt heel fijn!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik heb vaak droge handen, deze creme lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen