RIMMEL 9-IN-1 BB CREAM

Tegenwoordig heeft bijna elk beautymerk wel een BB cream in hun assortiment. BB staat voor Beauty Balm (daar kwam ik zelf ook pas achter) en is een verzorgende dagcrème en foundation in één. Ik gebruik al een tijdje de BB cream van Garnier, die me prima bevalt. Maar ook was ik wel erg nieuwsgierig naar de nieuwe BB cream van Rimmel London, die maar liefst negen functies in één bevat. Het maakt je huid onder andere egaal, mat, verminderd poriën en het werkt beschermend. Ik testte de BB cream van Rimmel uit, lees snel verder om het resultaat te zien!

Rimmel komt met twee kleuren: light en medium/dark. De medium/dark was echt veel te donker voor mij dus pakte ik de lichte die precies goed was voor mijn huid.
 
Zoals je ziet is deze BB cream al gekleurd, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de BB cream van L'Oréal die zich aanpast aan de kleur van je huid als je hem opbrengt. Op de rechter foto heb ik de BB cream uitgesmeerd op mijn hand. Zoals je ziet, is de kleur nét iets te donker voor op mijn hand.
 
Ik testte de BB cream 's ochtends vroeg uit. Ik had toen nog helemaal geen make-up op. Op de foto hierboven zie je mijn "naakte" gezicht. Zoals je ziet heb ik wat sproetjes, moedervlekjes en rode vlekjes op mijn huid.
 
En hier het resultaat met de BB cream. Geen rode vlekjes, maar een perfect egale huid. De BB cream ruikt ook nog eens lekker en voelt fijn op je huid. Ik ben erg tevreden met het resultaat, een nieuwe aanwinst is het zeker! 

De adviesprijs van de Rimmel BB cream is €9,99 en is te koop bij diverse drogisterijen.

16 opmerkingen:

 1. Ziet er best goed uit! Je hebt sowieso al een mooie egale huid , vind ik:) Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie dekking! Ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, mooie lichte kleur ook! Ga ik zeker eens proberen! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Ik heb zelf nog geen BB Cream, maar ik denk dat ik er binnenkort wel eentje aan ga schaffen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Ik maak eerst mijn van Garnier op, daarna ga ik deze misschien eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem erg fijn, maar pak toch elke keer mijn foundation weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik BB-cream als een basis, vind hem erg fijn werken als primer. Maar dan neem ik liever een goedkopere!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er erg mooi uit, maar wat heb je al een prachtige huid van jezelf! Om jaloers van te worden zeg! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm, klinkt goed. Maar ik denk toch dat ik bij mijn BB cream van Garnier blijf :P
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem ook en ben er ook erg tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er goed uit, vooral het voor en na effect van de roodheid zie je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen