STEM OP MIJN FASHION WEEK VERSLAG OP GRAZIA.NL

Een paar weken geleden mocht ik namens Grazia naar de Amsterdam Fashion Week, samen met twee andere bloggers. In totaal waren er zes bloggers die naar de Fashion Week mochten en slechts één daarvan kan de titel Fashion Blogger van 2013 winnen en ja, dat wil ik natuurlijk wel! Bovendien maak ik ook nog kans op een Windows 8 Device Tablet.

Om mij te helpen deze titel te winnen, kun je op mij stemmen. Dit is een laatste oproepje, want stemmen kan nog maar t/m donderdag 14 februari! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je op mij wil stemmen! KLIK HIER om mijn verslag te lezen. En KLIK HIER om op mij te stemmen. Stemmen doe je door op mijn foto (de eerste foto linksboven, voor de gene die niet weten hoe ik er uit zie) te klikken en je e-mailadres in te vullen. Stem dus met al je mogelijke e-mailadressen! :)

Super bedankt alvast!

Follow Coco Gold


 

14 opmerkingen:

 1. Ik heb net nog even op je gestemd, 3keer hihi.
  Succes :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met 3 e-mail adressen op je gestemd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb twee keer op je gestemd! Ik hoop echt dat je wint. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jaaaa alweer gestemd hihi!
  kan je eigenlijk zien wat de stand is? :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb met al mijn email adressen op je gestemd! (4 x dus;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook op je gestemd! Voorlopig maar met 1 e-mailadres, aangezien ik op vakantie ben en het internet ontzettend traag is, dus het duurt echt een eeuw voor het geladen is haha. Ik zal straks nog met een ander stemmen! Hopelijk win je (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb gestemd, hopen dat je wint! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb op je gestemd hoor, je verdiend het!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga NU stemmen :). Succes meis!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen