10 LAST WEEK'S FAVOURITES - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10 LAST WEEK'S FAVOURITES


Deze blogpost is geïnspireerd op één van de artikelen die Esmay van de leuke blog à la Esmay regelmatig plaatst: haar favoriete lifestyle items. Normaal laat zij er 5 zijn, ik laat vandaag 10 spulletjes/dingen/voorwerpen zien die ik veel heb gebruikt afgelopen week en absoluut favoriet waren.

Translation: This blogpost is inpired by one of Esmay's articles which she posts on her lovely blog à la Esmay: her favourite lifestyle items. Normally she places 5, and today I show you 10 items which I used a lot the last week and were my absolute favourite!
Shampoo | Andrélon Care & Repair. Dit is zo'n ontzettend fijne shampoo! Hij maakt mijn haar heerlijk zacht en glanzend. Ik kocht 'm pas toen de 2 + 2 gratis actie gold op alle Andrélon producten, dus hij kostte me nog maar iets meer dan een euro.

Boek | Joël van Carry Slee. Ik heb dit boek al eens eerder gelezen, maar hij leest zo lekker weg dat ik van de week weer ben begonnen om hem voor de tweede keer te lezen. Het is een mooi en spannend verhaal met een verrassende ontknoping. Tenminste, dat vond ik, en aangezien ik de ontknoping van elk boek verrassend vind, zegt dat niet zoveel denk ik.
Parfum | Christina Aguilera. Dit is zo'n lekker, bloemachtig geurtje! Je blijft hem goed ruiken gedurende de hele dag. Hiernaast draag ik ook vaak een luchtje van Replay, dat zijn mijn absolute twee favorieten.
Lippen | Ginger Sparke Lipbalsem van The Body Shop. Afgelopen week was het zo koud, dat ik het gevoel had dat mijn lippen er af vroren. Ik had heel veel last van droge lippen en losse velletjes. Deze lippenbalsem is daar ideaal voor én hij smaakt ook nog eens heel lekker!
Drankje | Stella-Maris water. Afgelopen week heb ik bijna alleen maar water gedronken. Soms heb je van die periodes. Ik vind het ontwerp van dit flesje heel mooi, ik weet ook niet waarom eigenlijk...
Notebook | Foam notebook. Ik houd van de kleur, de stevige kaft en de mooie lijntjes. Do I need to say more?
Zeep | Etos 80 gram zeep. Mijn handen zijn een geval apart. De bovenkant van mijn handen is super droog en mijn handpalmen zijn klam. Internet en beautyblogs hebben niet echt een goede oplossing voor klamme/zweterig handjes, maar deze zeep helpt wel een beetje. Ik heb de vloeibare zeep nu voor een tijdje afgezworen, eens kijken of dat helpt. Hebben jullie nog tips voor klamme/zweterige handen?
Haar | Andrélon Oil & Care arganolie. Ik kocht dit een paar weken geleden en echt, ik ben verliefd! Het maakt mijn haar zacht, glanzend en het blijft zo mooi in  model zitten. Het enige nadeel is dat mijn haar wat sneller vet wordt, maar ach, dat moet je er dan maar voor over hebben!
Sieraden | H&M oorbellen. Ik ben niet zo van de gigantisch grote en opvallende oorbellen, het liefst draag ik gewoon knopjes, maar die mogen wel lekker groot zijn. Aangezien ik bijna altijd zilveren sieraden draag, zijn zilveren oorbellen ook favoriet bij mij. Deze van de H&M kocht ik in een setje met nog een stuk of 10 andere paren oorbellen. Ze passen gewoon overal bij, zo makkelijk!

App | Instagram. Geloof het of niet, maar Nicole heeft Instagram. Ik loop meestal een paar maanden achter in vergelijking met de rest van smartphone-Nederland, maar ik besloot om eindelijk ook eens Instragram te downloaden. En ik geef het toe, het is best wel leuk! Je kunt mij vinden onder naam nicolevanroekel. Ik post vooral foto's van eten, dan weet je dat ook weer.

Follow Coco Gold
 

 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. Haha. Leuk om te zien wat je favoriete lifestyle dingen zijn! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! De lippenbalsem van The Body Shop lijkt me echt fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AH NICOLE! JE FOTO'S! Zooooo een vooruitgang haha, die lipbalsem van TBS ziet er cute uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post! En je hebt echt een super leuke blog, ik heb spijt dat ik hem
  niet eerder heb ontdekt! ;)
  xxx Adinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's. De meesten favorieten kende ik nog niet eens. Goeie tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Dat boek wil ik ook altijd nog eens lezen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah leuk om te zien, dit vind ik bij Esmay ook altijd zo'n leuk artikel :). Ik dacht dat ik alles van Carry Slee had gelezen, maar dit boek kende ik helemaal nog niet! Snel naar de bieb dus haha. En je hebt er zometeen een nieuwe volger bij op Instagram, want foto's van eten zijn natuurlijk altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het notitieboekje is leuk! Ik ben benieuwd naar dat boek van Carry Slee, heb al jaren geen boek meer van haar gelezen. Leuk zo'n artikel, vind het ook altijd leuk om bij Esmay te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die shampoo is ook mijn favoriete! Vind ook de conditioner en het masker van die lijn fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had je al gespot op Instagram! Ben wel heel benieuwd naar het boek, vind haar boeken altijd fijn weglezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk om te zien! Dat boek van Carry Slee heb ik volgens mij ook al 2 keer gelezen, en ik vind het echt een super leuk en spannend boek. :) Die parfum van Christina Aguilera heb ik ook, ruikt echt heerlijk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, ik had nog een nieuw boek nodig, die ziet er erg leuk uit! Thanx voor de tip :).
  En ach, iedereen plaats grotendeels foto's van eten op Instagram. Soms zie ik zelfs mensen in een restaurant eerst hun mobieltje pakken om een foto te maken, voordat ze aanvallen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb bijna heel mijn leven Andrélon gebruikt tot ik er een paar jaar terug ontzettende jeuk van kreeg. :( Dat boek ken ik helemaal niet van Carry Slee. Misschien eens opzoeken. ;) En Instagram vind ik ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem13.2.13

  Super leuk blogbericht, dat Christina Aguilera luchtje is echt mijn favoriet!
  xliefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind dat luchtje van Christina Aquilera ook echt heerlijk en Instagram is gewoon verslavend ;) xx


  ENTER MY GIVEAWAY
  www.creativityandchocolate.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. die lippenbalsem van the bodyshop lijkt me heel lekker! Ik ga je trouwen svolgen op instagram :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die oil&care en instagram zijn zeker fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat boek heb ik ook gelezen, heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke lijst en leuk dat je nu ook instagram hebt, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. yeahhh! we moeten instagram buddies worden~
  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem13.2.13

  Leuk dat je Instagram hebt! Bij de kruidvat was weer een 3 voor de prijs van 2 actie van andrelon, dus ik heb flink ingeslagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke favourites! Het geurtje van Christina Aguilera vindt ik ook altijd heerlijk, heb hem al een paar keer gekocht! De Andrelon Oil & Care helpt die ook een beetje tegen pluizend haar want het is verschrikkelijk met dit weer haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem13.2.13

  het boek joel vind ik ook zo mooi,echt een heftig boek maar ik vind hem prachtig !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat geurtje heb ik ook heel lang gebruikt. Lekker is 'ie! :D Leuk artikel om te lezen. Yay voor Instagram! :)

  BeantwoordenVerwijderen