PINTEREST SNAILMAIL INSPIRATION

Ik vind het geweldig om op andere blogs brieven te zien die mensen ontvangen met hun posproject. De mooiste kunstwerken zitten hier tussen! Nu in sinds twee dagen op Pinterest zit (KLIK HIER om me te volgen), gaat er helemaal een wereld voor me open, want hier vind ik nog veel meer mooie plaatjes. In deze post van vandaag deel ik wat mooie brief inspiratie die ik tegenkwam op Pinterest. Misschien doe je zelf ook nog wel inspiratie op voor het versieren van je brief!

Translation: I absolutely love to see received letters on other blogs. The most beautiful pieces of art appear here. Since two days I started using Pinterest (Click here to follow me!) and a whole new world opened to me, cause here I can find more beautiful pictures! In this blogpost of today I show you some beautiful letter inspiration which I came across on Pinterest. Maybe you get some inspiration for decorating your letter yourself!

 

28 opmerkingen:

 1. Leuk he, Pinterest! :)
  Wat een mooie plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pas maar op want je gaat er ontzettend verslaafd aan worden, aan pinterest. Ik heb inmiddels zoveel boards (ook snailmail uiteraard haha). Ik ben je gaan volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh en je kunt zo een knop op je blog zetten hè, follow me on pinterest (volgens mij heb ik dat via pinterest gedaan,die geeft je die mogelijkheid)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke inspiratie zeg! Ik ga hier zeker ideetjes opdoen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's. Mooie inspiratie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah ziet er echt heeel leuk uit. Krijg meteen weer zin om te schrijven. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op pinterest heb je zo veel leuke inspiratie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat hebben ze echt heel leuk gedaan :)! Pinterest heb ik wel, maar ik kijk er nooit echt op. Ik snap het systeem op je iPod niet zo.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie inspiratie! Pinterest is echt onwijs tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. So cuuuuuuute!

  xo
  MariekeMaria.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inspiratie opdoen voor snail mail is altijd leuk... Zie nu overal dat er boekjes gemaakt worden met daar de goodies en brieven erin. Heb vandaag ook een poging gewaagd om te maken, en ben er zeer tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke inspiratie, pinterest is geweldig. :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo leuk allemaal. Vooral die huisjes gemaakt van de envelopjes vind ik erg schattig. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke plaatjes, wat voor schatten je allemaal niet op Pinterest kunt vinden. Ikzelf ben niet zo into brieven schrijven and such maar ik vind bijvoorbeeld die ene doos met brieven en washi tape echt mooi! Volgens mij kan je trouwens een button downloaden van Pinterest met 'Follow me' op, moest je geïnteresseerd zijn :D xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het zo'n leuk project; heerlijk creatief bezig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk! Ik wil ook meedoen aan het mailproject maar mijn ouders zullen het vast niet goed vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Snailmail is zo tof! Ben er helemaal gek op!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super mooie plaatjes! Ik zit ook al een tijdje op pinterest en ik vind het ongelooflijk verslavend.

  BeantwoordenVerwijderen