MY FAVOURITE FOODIES - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

MY FAVOURITE FOODIES


Als je mij ook maar een beetje kent, weet je dat ik dol ben op eten. En niet zo'n klein beetje, het liefst eet ik de hele dag door. Jammer genoeg kan ik niet zoals sommige mensen onbeperkt eten, voordat ik het weet zitten er bij mij weer vetjes aan. Het leek me leuk om mijn favoriete foodies met jullie te delen. En ik moet zeggen, het was moeilijk om een rijtje te maken met mijn allerlekkerste gerechtjes. Want ja, eigenlijk vind ik alles gewoon lekker!
Schnitzel, sla met komkommer en tomaat en gefrituurde aardappelbolletjes. Dit is echt genieten!
Sinds ik bij het Chinese restaurant werk, ben ik verslaafd aan alles wat van de grill komt. Vooral de kipsaté en de gegrilde champignons vind ik erg lekker.

Ik zeg altijd: hoe buitenlandser, hoe beter. Van Hollandse pot moet ik niks hebben. Vooral van lekker pittig eten, zoals de kip-kerrie hierboven, kan ik echt genieten.
Kip met crême fraiche, perzik, kruidenkaas en prei. Beetje rijst erbij en eten maar. Echt heerlijk!
Ik eet liever twee toetjes en geen voorgerecht. Echt, ik ben verzot op alles op het gebied van nagerechten! Dit aten we pas een keer op zondag: een bekertje vanille-ijs, en een koekschelp met vers fruit en slagroom. Zalig!
Churros. Ze worden gefrituurd en vervolgens met poedersuiker bestrooid. Moeilijk om uit te leggen hoe het smaakt en daarom zeker het proberen waard, want het is heerlijk!Kersenmonchou taart is één van mijn favoriete taarten.   

Meer fruit en ijs. Do I need to say more?
Als het kan, eet ik dit het liefst elke dag als ontbijt: yoghurt met appel, rozijnen, kaneel en suiker.
Met hapjes maak je mij altijd blij, vooral met rookvlees met ei of kipfilet met monchou.
Ook al ben ik in mijn hele leven (ja, het is heus) nog maar één keer bij de Starbucks geweest, de thee die ik daar dronk was echt super lekker! Het was Vanilla Rooibos en ik hoop nu al dat mijn portemonnee mij snel weer toestat om even langs de Starbucks te gaan!

Zo, dat was een aardig lijstje. En wat is jouw favoriete foodie?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

35 opmerkingen:

 1. haha wij zouden familie kunnen zijn. Ik ben ook dol op eten en mijn familie zegt altijd dat ik eigenlijk in het buitenland geboren had moeten zijn, want gekookte aardappelen die gaan er bij mij echt niet in haha
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuke post!
  Ik ben wel benieuwd naar het recept van kip, prei en creme fresh!
  Met uit eten neem ik het liefts een voorafje en een een grand dessert!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, dit eten is precies wat ik ook superlekker vind! Ik eet liever ook geen voorgerecht zodat er extra plek is voor een dessert :). En laatst heb ik weer kersenmonchou-taart gemaakt en dat is zo lekker! Ik eet het liefst twee stukjes per dag, haha! Heerlijk om te zien op de vroege ochtend, alleen krijg ik nu wel enorme trek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lekker! Ik vind salades heerlijk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten erg lekkere dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, hele leuke post! Ik moet zeggen... dit had allemaal op mijn lijstje kunnen staan. Niet direct mijn favo's, maar lekker is het zeker:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammie ziet er allemaal zo lekker uit heb gelijk honger! Leuk artikel!

  fashionchocolate-esra.blogspot.com

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Churros vond ik vroeger altijd heel lekker, maar nu kan ik ze niet meer aan. Vooral die dikke, heb je die wel eens gehad? Met van die dikke chocoladesaus...brr :')

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh heerlijk al die toetjes! Ik vind zelf de Spaanse keuken echt het alles lekkerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik hou ook echt van eten :)

  Helaas geen schnitzels meer voor mij...

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oehh wat een lekkere dingen allemaal! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lekker hoor, grappig om te zien dat je zo van 'exotisch' eten houdt, dat heb ik zelf ook. De Nederlandse pot is niet zo voor mij weggelegd. En Churro's, jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihi, etennn! Jumjum. Alleen de Churro's eet ik nooit meer; ik kocht ze vorig jaar in Kopenhagen en ben toen op de terugweg zó misselijk geweest! (kan ook aan die pizza liggen, of aan het ijs, of de milkshake of het broodje dat we toen hebben gegeten, maar evengoed... ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die zalm rolletjes zijn echt super lekker!

  fashionate

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oh fantastic pictures- i'm hungry now :)
  kisses
  maren anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit is te erg om naar te kijken haha ik krijg echt honger.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. CHURROS OHMIJNGOD ZOVEEL LIEFDE DAARVOOR <3. Ik ga dit jaar naar Pinkpop en vrienden zeiden laatst dat er ook een churros kraam is, ik flipte helemaal. Ik zal dus meer bij de churros kraam zitten dan bij de podia haha!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeh allemaal heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem26.2.13

  Wat lekker allemaal! Ik hou ook van churros, zó lekker is dat! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha mee eens, ik eet ook liever geen voorgerecht en dan meer toetjes. Ik hou van zoet.
  En ik ben ook echt geen fan van de Hollandse pot. Altijd aardappels en groente, en helemaal geen kruiden... Zo saai!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een lekkere dingetjes! Ik eet ook bijna geen Hollands eten, gaat zo snel vervelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Schnitzel en grill, hmm jammie! Dit is echt een leuke posts, we all luv food <3 Kersenmonchou is een favoriete taart van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jouw favoriete ontbijtje staat morgen ochtend bij mij op het menu! Mijn favoriete avondmaaltje is Surinaamse rotti, dat is echt de hemel. Alleen een beetje lastig eten, want dat lukt niet zo best met mes en vork... Churros ziet er trouwens spannend uit, het proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Met Aziatisch eten kun je mij HEEL blij maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Aaaah ik krijg nu echt honger! Ik ben vooral dol op toetjes! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Kersenmonchou is zooo lekker! Voor de rest vind ik Chai tea latte, kip cordonbleu, harricotvert (hoe je dat ook schrijft), kellogs chocolade achtige repen en nog veeeel meer dingen heel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nicole! ik krijg spontaan honger van je!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hmm, ziet er heerlijk uit allemaal (:

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Schnitzel, goed idee om te gaan eten vandaag ! De kip met perzik en prei ziet er ook lekker uit trouwens, ga ik ook een keertje proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jammie jammie,ziet er heerlijk uit!ik hou niet van aardappels,ik ben gek op
  salades,en eigenlijk ben ik meer een brood eter!
  bedankt voor je lieve reactie op mijn blog!XX

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat was een lange lijst en ik ben er dan ook snel langs gegaan, aangezien ik anders weer onwijs trek krijg in slechte dingen, haha! Die kilootjes moeten wat minderen, helaas. Ik vind die aardappelbolletjes, onwijs lekker oh en toetjes ... daar kan ik nooit genoeg van krijgen! Echt nooit. Net zoals ijs, nooit genoeg! Om te genieten is je artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oh that just Looks so delicious.

  XX,
  Jenny

  BeantwoordenVerwijderen