Filmpje | Valentine's DIY

Al weken zit ik erover na te denken: zal ik ook filmpjes gaan maken voor op mijn blog? En eindelijk, na me dood geërgerd te hebben aan mijn stem op camera, heb ik toch mijn eerste filmpje opgenomen én ook daadwerkelijk online gezet.
Er kan nog veel aan verbeterd worden qua belichting en scherpstellen, ik weet het, so don't be too hard on me. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ben van plan om meer filmpjes te maken. In dit filmpje laat ik een Valentijns DIY zien: een envelopje met een love message voor jouw Valentijn. Veel plezier met kijken en ik ben benieuwd naar jullie reacties! Willen jullie vaker filmpjes zien?

 
KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.
 
 
Follow Coco Gold


 

37 opmerkingen:

 1. Ah wat ben je leuk op film! Tof dat je bent begonnen met filmpjes opnemen. Ik twijfel er ook al een tijdje over, maar ik heb er altijd zo'n hekel aan om mezelf op camera te zien (en te horen! M'n stem klinkt zó vervelend haha.)
  Anyway, hele leuke DIY. Tof dat je een echte typemachine hebt gebruikt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Nu alleen nog een typemachine vinden (en een valentijn haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het echt 3000% met Emilia eens, ze zegt alles wat ik wildr zeggen. Amen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk filmpje! :) Ik zou er zeker meer willen zien. Wat leuk zo'n typmachine, ik zou er ook wel een willen haha! Jij ook alvast een fijne valentijnsdag. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat iedereen zijn stem heel vervelend vind klinken haha daar ben je echt niet de enige in,wat mij betreft mogen er meer filmpjes komen hoor :) ik kijk die altijd met veel plezier
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah, ik wil ook een typmachine. Super leuk filmpje trouwens! En ja ik zou wel vaker een filmpje willen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Het is zo anders om iemand te horen praten dan dat je stukjes leest van diegene,en bij DIY's is het handig! ik ben benieuwd naar meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, tegelijk ons eerste filmpje! Hij is leuk Nicole :)

  Maar eerst moeten we nog even een valentijn zoeken, én ik een typemachine haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gedaan zeg! Zo'n simpel kaartjes krijgt meteen een leuke vintagelook door die typemachine letters! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhh wat een schattig idee. :D Maar het is een leuk filmpje hoor! En je hebt helemaal geen stomme stem haha. Enneh, ga jij die brief aan jouw valentijn geven? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt juist een hele prettige stem voor filmpjes, good job!
  Ook echt een hele leuke DIY.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg leuk gedaan! Je mag vaker filmpjes maken hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tof gedaan! Nog een kleine tip: de audio eraf halen aangezien je tijdens de tutorial zelf toch een achtergrondmuziekje gebruikt en je enkel geritsel van papier hoort. En ik vind jouw stem net superleuk klinken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar was ik zelf ook al achter gekomen ja, ik heb uitgevonden hoe dat moet, dus ga dat in het vervolg zeker doen. Toch bedankt voor de tip ;)

   Verwijderen
 14. Super leuk gedaan zo'n DIY filmpje en je stem is helemaal niet vervelend. Juist fijn om naar te luisteren

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw super leuk! De muziek vind ik ook erg goed gekozen...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk gedaan Nicole! Ik vind je stem echt fijn om naar te luisteren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je stem is prima hoor! En keileuk filmpje. Heb me direct geabonneerd en een duimpje gegeven ! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind dit echt een hele leuke DIY, ik zit nu te overwegen om dit ook voor mijn vriend te gaan doen. Eigenlijk veel leuker dan een gekocht valentijnskaartje vind ik. Ook super leuk dat je voor het eerst een filmpje hebt opgenomen! Ik vind het heel geslaagd. Misschien is het een leuk idee om vaker een DIY via zo'n manier op te nemen!? Liefs Romana

  BeantwoordenVerwijderen
 19. haha ik moest lachen om het eerste stukje! het is inderdaad altijd raar om jezelf terug te horen maar je hebt een erg prettige stem om naar te luisteren dus ik zeg meer video's maken! je woont niet heel ver weg van mijn woonplaats dus ik hoor wel een toontje hoe ik ook praatje haha. jij ook een hele fijne valentijn! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een heel leuk en vrolijk filmpje! Je doet het echt goed voor een eerste keer hoor. En ik vind je typemachine echt heel cool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuk filmpje! Goed dat je het toch online hebt gezet, ik zou het denk niet durven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk filmpje! Ik maakte ooit, lang geleden ook filmpjes, maar vond het toch niets haha.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Superleuk gedaan, zo'n filmpje! Je filmstijl is nu al erg mooi!
  Ben benieuwd wat je in de toekomst voor ons in petto hebt ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Haha leuk en spontaan filmpje en leuke DIY! En jaloers op je typmachine!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk gedaan zeg! Ik zou mezelf niet durven filmen.. Je bent een mooie meid dus keep on going met het filmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jaaaaaa, wat leuk joh dit filmpje! Ik vind het begin heel leuk haha. Heel leuk gedaan, ook met de hartjes en de tekst getypt op een typemachine. Superleuk joh :D

  BeantwoordenVerwijderen