Sokkenproblemen, Wiskundehuiswerk en C&A-sale - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Sokkenproblemen, Wiskundehuiswerk en C&A-sale


Bij het zien van de titel van deze blog denk je vast: waar the **** gaat dit over?! Ik zal het jullie niet langer in spanning houden: het gaat over de uitslag van de enquête! Een paar weken geleden vroeg ik jullie deze in te vullen en maar liefst 64 mensen hebben hem ingevuld, bedankt daarvoor! Er kwamen hele leuke antwoorden uit die ik graag met jullie wil delen!

Van de mensen die mijn enquête hebben ingevuld wonen de meeste in Zuid-Holland. Slechts één persoon woont in Friesland, één in Flevoland en één in Limburg. Jullie gemiddelde leeftijd is 15 jaar, met uitschieters naar 11 jaar en 45 jaar.

Coco Gold heeft hele slimme volgers, de meesten doen HAVO of VWO. Er kwamen heel veel verschillende antwoorden voorbij bij de vraag “Omschrijf Coco Gold in 3 woorden”. De woorden “leuk”, “inspirerend” en “creatief” werden vaak genoemd, maar woorden zoals  “Chinees” en “knetter gaaf tof” kwamen wat minder vaak voorbij.
 
Op de vraag “Wat zouden jullie meer op Coco Gold willen zien?”antwoordde maar liefst 83% van jullie “DIY’s”. Ik heb de afgelopen weken veel meer DIY’s geplaatst en aan de reacties te zien vinden jullie dat inderdaad erg leuk! Ook wilden jullie meer persoonlijke columns en snailmail zien (allebei 35%). Daar wordt aan gewerkt!

De meesten van jullie (30%) wilden minder beauty en fashion zien. Dit neem ik zeker mee voor in de toekomst! 84% van jullie gaf ook aan dat ze mijn schrijfstijl leuk vinden. En dat is ook een groot compliment!

De meesten (76%) geven aan dat ze Coco Gold bezoeken om zichzelf te vermaken met de posts die ik schrijf. En laat dat nou nét het doel zijn van mijn blog: jullie vermaken! 39% heeft mijn blog al aan een vriendin aangeraden en 59% nog niet, maar zou het wel doen.

En dan één van de belangrijkste vragen: welke kleur sokken jullie op dat moment aanhadden.
33% is erg saai, en droeg zwarte sokken. (Ik val daar trouwens ook onder, niet door vertellen). Slechts één van jullie droeg rode sokken en twee van jullie gaven aan allergisch te zijn voor sokken (ik ben wel heel benieuwd wie dit zijn, lijkt me erg lastig namelijk…)
 
Tot slot konden jullie bij de laatste vraag jullie hart luchten en dat hebben jullie ook zeker gedaan. Ik zal een paar van de leukste “hartenkreten” aan jullie laten lezen:

Zo, ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om alle antwoorden van de enquête te lezen! Nogmaals wil ik jullie heel erg bedanken voor het invullen! Met jullie opbouwende kritiek kan ik veel, want ik wil natuurlijk dat jullie mijn blog met plezier blijven lezen. Met het invullen van deze enquête maakte je kans op een setje van 40 vintage postzegels. De winnares is: Romana, gefeliciteerd!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

22 opmerkingen:

 1. Met die uitschieter van 45 jaar voel ik me toch wel een beetje aangesproken hoor hahahahaha, maar ik voel me natuurlijk nog 18 (hoewel...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha die sokken vraag. Ik bezoek je blog nog niet zo lang, maar vind hem erg erg leuk! Hij is zo creatief, persoonlijk en gewoon super leuk! Ik heb de enquête toen denk ik niet gezien. Jammer want het was best een leuke vragenlijst zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha die sokkenvraag is echt geniaal, super leuke uitslag, veel positive reacties! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, heerlijk om terug te lezen en wat fijn dat je enquete zo goed is ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuk om dit te lezen! Mooi dat veel mensen het hebben ingevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk om te lezen! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben het eens met de mensen die het hebben ingevuld, jouw schrijfstijl en blog zijn gewoon leuk. De random vragen zijn ook geniaal haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is serieus heel grappig, vooral dat van die sokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig! Dit is echt super om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien! Ik had inderdaad ongeveer ingevuld wat steeds de meerderheid had :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hahaha die sokkenraadsel klopt echt, heb precies hetzelfde :O haha! leuk artikel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha, lachen :) leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha, super grappig om te lezen, vooral dat laatste gedeelte met die uitspraken! Ik heb je enquete gemist, anders had ik hem wel ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tof dat zoveel mensen je enquete hebben ingevuld! Erg leuk om de resultaten te lezen, vooral die hartenkreten haha, super grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Annemiek12.1.13

  Haha superleuk om te zien wat er allemaal uit is gekomen!
  En ondanks ik het al eens heb gezegd, je hebt echt een superleuke blog!

  Trouwens, woow, ik ben de enige in Flevoland..? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hahaha, die vraag over sokken, awesome. ;) Je hebt ook gewoon een erg leuke blog, fijn dat zoveel mensen hem hebben ingevuld. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb nu geen sokken aan, sorry!
  Die antwoorden waren wel lachen haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh god, dit is wel een beetje schamend... Maar de enquete vond ik zelf heel leuk om in te vullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha, jeej, ik sta bij de leukste hartekreten! :P En oef, ik voel me met mijn 22 nu wel een beetje oud ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha dan ben ik helemaal oud met mijn 24 jaar, sorry Sylvia, ik ben dan voor jou een beetje bejaard.

  BeantwoordenVerwijderen