Sent & Received Mail

Mijn brievenbus klapperde weer vrolijk de afgelopen weken, want ik ontving weer een heleboel mooie post vanuit alle uithoekjes van ons land en de rest van de wereld. En natuurlijk stuurde ik ook nog een aantal brieven. Nu de vakantie weer begonnen is, heb ik eindelijk weer écht de tijd om brieven te gaan schrijven, dus mensen die nog een brief van mij krijgen, je zult er snel één ontvangen!

Translation: I received a lot of beautiful mail lately from my own country and other countries all over the world. Of course I sent out a few letters too. Now the holidays have finallly started, I'll have more time to write letters. So the people who still expect a letter from me, you will receive one soon!

Sent to Trine Marie - Norway:

Received from LISA - The Netherlands:
Alweer de zoveelste brief van Lisa, van haar brieven en leuke schrijfstijl moet ik altijd lachen. Ze stuurde vier mooie foto's die een plekje hebben gekregen op mijn prikbord. Ook stuurde ze twee mooie papiertjes, kruidenthee en een envelopje met "levenslessen van Lisa" waar ik natuurlijk érg veel van geleerd heb! Als het goed is heeft Lisa alweer een brief terug gekregen van moi.

 
Received from Tine Katrine - Norway:
Deze brief kwam uit het verre Noorwegen en was alweer nummer 5 van mijn penvriendinnetje Tine Katrine. Ze typte haar brief op een typemachine wat ik altijd erg leuk vind om te zien. Ze stuurde ook een kaartje, een zakje met kleine versierseltjes en een droplolly mee. Ik wist helemaal niet dat ze ergens op de wereld drop hadden, behalve in Nederland dan. Grappig!
 
Received from Romana - The Netherlands:
Ik was bijna bang dat Romana mij vergeten was, maar gelukkig was dat niet zo, want deze brief viel na een aantal maanden niets van haar gehoord te hebben, toch op mijn mat. Ze maakte de envelop zelf uit een tijdschrift, stopte er drie dierenplaatjes bij en een mooi theezakjes. Een brief naar Romana is ook alweer aangekomen en ik heb zelfs alwéér een brief van haar teruggekregen!
 
Received from Elodie - Belgium
En ook van Elodie had ik al maanden niets meer gehoord. Aangezien ze verhuisd is, denken we dat er misschien wat fout is gegaan. Maar hier was toch weer een leuke brief van Elodie! Haar brief zat in een zelfgemaakte sinterklaas-envelop en ze stopte kerststickers in de envelop. En zie je die postzegels op de foto? Dat zijn niet zomaar postzegels, maar magneetjes! Elodie heeft stukjes magneet aan de achterkant geplakt waardoor ik ze nu als magneet kan gebruiken. Hoe leuk? :)
 
Received from Janne - The Netherlands:
Woehoe, eindelijk weer een teken van leven van mijn penpal Janne! Ze stuurde deze airmail envelop vol moois na een maand niets van haar gehoord te hebben. In deze envelop zat een lange brief, een leuk vintage kaartje, 3 kaartjes uit een kwartet (jeugdsentiment kwam naar boven!) en een theezakje met mijn favoriete smaak bosvruchten! Thanks Janne :) Als het goed is heb je mijn brief terug alweer ontvangen!
 
Received from Lisa - The Netherlands
Lisa is inmiddels mijn 4e Lisa-penpal. Maar dat maakt het niet minder leuk om haar mooie post te ontvangen! Ze stuurde haar brief en goodies in een gigantische envelop waar ze mijn naam zo mooi had opgeschreven! Ik heb er volgens mij wel een kwartier naar gestaard hoe ze dat toch gedaan had. In haar envelop stopte ze een heleboel leuke spulletjes, waaronder twee mooie tekeningen. Het kaartje met "It's a good day to have a good day" heeft ze zelf getekend, zo knap! Dank je wel Lisa voor je mooie brief, ik heb je al wat teruggestuurd!
 
Received from Mariza - The Netherlands:
Deze brief heb ik al een tijdje geleden gekregen van Mariza, maar ik vergat hem steeds op mijn blog te zetten. Maar hier is tie dan! De envelop zat vol met leuke spulletjes, een vintage kaartje, 4 oude pasjes, monopoly geld, letters die mijn naam vormen, mooi papier én een hele gave magneet met een typemachine erop. Die heb ik meteen gebruikt voor op mijn magneetbord. Dank je wel Mariza, ook jij hebt als het goed is al weer wat ontvangen van mij :)

22 opmerkingen:

 1. WhoO! Wat ene werk gaat daar wel niet in zitten! Wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, wat een geweldige post !!!!!
  En nu kunnen wij jou ook allemaal post sturen, want we weten je adres haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me echt onwijs leuk om brieven vanuit heel de wereld te ontvangen! Jouw brieven zien er altijd onwijs mooi uit, ik zou willen dat ik zo creatief was (: hihi.

  Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf om brieven uit de hele wereld te ontvangen, echt een mega leuk project. De brieven zien er alleen al fijn uit<3!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een opluchting dat mijn brief aangekomen is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou echt van dit soort artikels! Wat een super leuke dingen verstuur je en krijg je toegestuurd zeg, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en mooie brieven weer! :) Ik heb echt al heel lang 3 brieven liggen die ik nog moet beantwoorden (shame on me) ik ga denk ik morgen weer terugschrijven. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waauw, ziet er super mooi uit! erg creatief! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben altijd verbaasd hoe creatief veel mensen zijn! Ik vind postcrossing zelf ook heel leuk, maar ik ben wel een beetje minder creatief dan jij! ;)
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is zooooo leuk! Ik krijg meteen zin om ook zo'n pakketje te gaan maken! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er weer super uit. Ik vind die foto's die Lisa bij haar brief heeft gestopt echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit lijkt me zo leuk om te krijgen, super om te zien ook! Een vriendin doet dit ook echt met mensen uit Amerika enzo, echt super tof;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allemaal kleine kunstwerkjes! Dit is wel een erg leuk idee, hoe ben je er zo op gekomen om dit te gaan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een kunstwerken zeg! Ze zien er echt stuk voor stuk prachtig uit! Ik zou er het geduld niet voor hebben, haha. Maar echt waar, het ziet er super uit. Het lijkt me hartstikke leuk om dit te doen, maar ik heb er de tijd echt niet voor. Wel mail ik af en toe met een meisje, maar dit is gewoon via Hotmail. Heerlijk om iemand te hebben, waar je gewoon alles aan kwijt kunt. Maar even on topic; de brieven zijn prachtig!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O wauw. Echt zo superleuk!
  Vraagje, wat doe je eigenlijk met alle goodies die bij de brieven zitten? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie post allemaal weer heerlijk zeg

  BeantwoordenVerwijderen