Received Mail - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Received Mail


Ik kreeg weer een stapeltje leuke brieven de afgelopen weken. Dus ik dacht: laat ik die eens even aan jullie zien! Al deze brieven wachten nog op een antwoord, ik moet écht weer even de tijd gaan vinden om er écht voor te gaan zitten en leuke brieven te schrijven. Ik vind het belangrijk dat ik er tijd in kan stoppen en dat ik brieven niet af hoef te raffelen. Dus lieve penvriendinnetjes, blijf geduldig en jullie zullen binnenkort een brief terugkrijgen!

Translation: I received a couple of lovely letters the last few weeks. So I thought, let's show them to you! All those letters still need to be answered, I really need to find the time to write letters. I think it's important to really put effort in the letters. So my dear penpals, stay patient and you'll receive a letter soon!

PS. Vergeet niet te stemmen op mijn verslag van de AFW op Grazia.nl. KLIK HIER om het verslag te lezen en KLIK HIER om te stemmen!Received from Lisa - The Netherlands
 
Deze brief kreeg ik van Lisa. Dit was toch een échte snailmail-envelop, kijk maar naar de leuke stempel achterop de envelop. Ze stuurde veel leuke spulletjes mee zoals kruidenthee, vintage plaatjes, labels én: Levenslessen van Lisa nummero 2. Aan haar vorige levenslessen (iets met kaassoufflés) heb ik echt super veel gehad en ook van deze editie (iets met jongens zijn stom) heb ik natuurlijk weer veel kunnen leren. Dank je wel Lisa voor je altijd vrolijke brieven! :)
 
Received from Suzanne - The Netherlands
Suzanne is nog maar net begonnen met haar postproject en was geïnspireerd door die van mij. Dat vind ik altijd leuk om te horen! Op haar blog te zien heeft ze al veel leuke post gekregen en ja, ik weet als geen ander hoe blij post je kan maken! (Ik heb namelijk al meer dan 140 brieven gekregen..) Ze stuurde twee heerlijke theezakjes mee, lekker winterse smaakjes die prima van pas komen met dit regenachtige en koude weer! Ook schreef ze een heerlijk recept Candy Cane Hot Chocolate en stopte ze er - hoe kan het ook anders - een candy cane bij. Het leukste van haar pakketje vond ik het buisje met Breakfast tea, dat had ik nog nooit gezien! Dank je wel voor je brief, Suzanne!

 
Received from Romana - The Netherlands
Deze brief kreeg ik vorig jaar nog (wat klinkt dat lang geleden hè?) van Romana. De vorige keer schreef ze pas maaaanden later terug, maar om het nu goed te maken schreef ze bijna meteen terug! Ze maakte de envelop zelf van een tijdschrift en stopte er twee leuke kaartjes bij. Ze schreef over wat haar op het moment allemaal bezighoudt: haar opleiding, haar leven op kamers en over haar kerst. Wat is het leuk dat je door een brief zoveel te weten komt over iemand! (Oké, nu lijk ik net een stalker...)

 
Received from Jowita - Poland
 
Deze brief kwam helemaal uit Polen, van Jowita. Ik had al eens eerder een brief naar haar gestuurd, maar ik was bang dat ze die nooit had gekregen. Maar gelukkig was dat niet zo en stuurde ze me uiteindelijk tóch nog deze brief. Ze stopte er veel leuke spulletjes bij. Het leukste vond ik het Poolse bioscoopkaartje. Zo grappig om dat uit een ander land te krijgen! Ook stopte ze er een mooie zwart wit kaart bij, poststempels en kaartjes. Dank je wel Jowita!

Received from Janne - The Netherlands
 
En last but zeker not least (dat was echt mijn mooiste Engels), kreeg ik deze brief van Janne. Ik schrijf al zo'n lange tijd met Janne, ik zou niet meer weten hoeveel brieven we al naar elkaar hebben gestuurd. Dit kan best al wel eens nummer 10 zijn! Maar haar brieven blijven leuk om te lezen. Dit keer schreef ze haar brief op mooi blauw papier en stopte dat in een airmailenvelop (and I looove airmail!) Ook stuurde ze vintage postzegels en hele toffe vintage muntjes mee uit een vreemd land. En zie je dat theezakje daar? Dat is nu mijn favoriete smaakje: bosvruchten. En ja, dat wist Janne, dus daar maakte ze me heel blij mee!  


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

27 opmerkingen:

 1. Lijkt me zo leuk om te doen! :) hoe ben je op het idee gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem30.1.13

  Lijkt me heel leuk om te doen, had vroeger altijd veel pen vriendinnen.. Maar hoe begin je zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te ontvangen! Vroeger heb ik veel 'gepend' met meiden, maar toen was ik een jaar of 10. Grappig om te zien dat het nu weer steeds populairder wordt. Lijkt mij ook erg leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er elke keer echt leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wat heerlijk zoveel post !!! ik mag zelf ook niet klagen trouwens, daar kun je zo blij van worden hè. Vandaag ga ik ook weer een brief pennen, te leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk al dat post. Die laatste vind ik leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah leuk om te zien, wat krijg je toch altijd gave brieven. Je adres is trouwens wel duidelijk leesbaar op een aantal foto's, vind je dat niet erg? Ik vind het altijd een beetje eng om dat soort gegevens zo op internet te zetten hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk om te zien, wat zitten er weer leuke spulletjes bij! Vooral die van Lisa ziet er interessant uit; heel cool dat ze levenslessen deelt haha. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! Ik zou er ook echt blij van worden om zoveel leuke brieven te mogen ontvangen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het erg leuk om te schrijven en natuurlijk te ontvangen. Soms krijg je ook spontaan wat op de mat, zo leuk! Inmiddels ben ik al wat gevorderder en zal je tzt nog eens een pakketje doen! Ik vind het namelijk zo leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk zeg al die post en ik dacht meteen, wat jammer dat je geen tijd hebt om vlug te reageren. Maar toen ik zag dat jij ook maanden op sommige brieven hebt moeten wachten, ach dan is het niet erg meer :-). Ik vind het super om te snailmailen. Echt kleine cadeautjes voor elkaar.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die stempel, hoe grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te zien, zoals altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt echt weer hele leuke brieven ontvangen! Ziet er weer super uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geweldig weer om te zien! Ik kan me echt verheugen op zo'n artikel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind dit echt zo'n leuk idee!! Lijkt me heel leuk om allemaal van die dingetjes binnen te krijgen :D
  Liefs, Paula
  www.ifiwarg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. dat lijkt mij echt heeeel erg leuk om te doen! maar kost wel veel tijd .
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt weer leuke dingen gekregen! Volgens mij waren die muntjes uit een vreemd lang gewoon guldens haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit soort brieven zijn altijd echte mini-kunstwerkjes, ik vind het zó leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hele leuke en artistieke brieven! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Door jou ben ik ook geïnspireerd geraakt mijn eerste brief heb ik ook binnen gekregen en ik werd er helemaal happy van!

  Als je een brief van mij wilt ontvangen zou je dan je adres in een mailtje naar mij willen sturen ? rachel.rk@live.nl

  Ik heb tot nu toe altijd nog wel tijd voor een brief en ik word er relaxed van lekker dingen van je afschrijven!

  ben jaloers op je 140 brieven haha http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  liefs RK.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk idee!
  x. Margriet

  www.letsthinkaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jij krijgt altijd hele mooie post thuis gestuurd, zo leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen