Received Mail - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Received Mail


In de maand december was mijn brievenbus weer goed gevuld dankzij jullie! Ik ontving kerstkaartjes en veel leuke brieven. Vandaag de post die ik in de laatste twee weken van december (en het begin van januari) ontving.
Translation: In december my mailbox was filled because of you! I received many christmas cards and nice letters. Today I show you the mail I received in the last two weeks of december (ad the beginning of january)

Received from Marlous - The Netherlands
Met Marlous deed ik een package swap, ik stuurde haar een paar weken geleden een pakketje en deze goedgevulde envelop kreeg ik terug! Er zaten 3 hele mooie zwart-wit polaroids foto's in die nu een plekje hebben gekregen in mijn kaartenrek. Ook zaten er stickers, een mooi papiertje, een label en een vintage airmailenvelop bij. Dank je wel Marlous voor je leuke pakketje!


 
Received from Tessa - Belgium:
Wat een vrolijk pakketje was dit van Tessa! Ze maakte de envelop zelf en stopte er veel leuke spulletjes in: een mooi papiertje, een zelfgemaakte tekening, stickers, kleine vlaggetjes, een strikje, twee lieveheersbeestjes en twee wasknijpertjes. In één van de wasknijpertjes zat zelfs nog een "geheime boodschap" verstopt, hoe leuk!
 
Received from Bregje - The Netherlands
Dit was de eerste brief die Bregje stuurde voor haar postproject en wel naar mij! Ik stuurde haar eerst een brief met wat tips over het postproject. Ze maakte een Donald Duck envelop en stopte daar allerlei leuke dingetjes in. Mijn favoriet is het kant dat ze erbij stopte, hier kan ik weer een leuke DIY van maken. Bregje is op zoek naar nog meer penvriendinnen. Dus lees jij dit en lijkt het je leuk om ook met Bregje te schrijven? Laat dan een reactie achter op haar blog of laat hieronder een comment achter!
 
Received from Romana - The Netherlands
Ik had mijn brief nog maar nét de deur uitgedaan of er lag alweer een brief van Romana bij mij op de deurmat. Ze schreef over haar nieuwe opleiding, ik vind het altijd zo leuk om verhalen over iemand anders school te horen! Ze stopte er een kaartje bij, een sticker en een zakje Espressokoffie van Nescafé. Dank je wel Romana!
 
Received from Linda - The Netherlands:
Ik was zeer verrast toen ik dit "Let's do the Penguin-kerstpakket" op mijn deurmat vond. Ook al was het al enkele dagen na kerst, dat mocht de pret niet drukken. Linda maakte er weer een heel kunstwerk van! Ze stopte er een zelfgemaakte kerstkaart in, een mooi zwart-wit kaartje, een label en postzegels. En het allermooiste: ik kreeg 28.567 konijnen. Het enige wat ik hoefde te doen is haar zelfgetekende konijn even onder het kopieerapparaat te leggen en tadaaa: daar waren mijn konijnen! Dank je wel lieve Linda! :)
 
Received from Yasmeen - USA:
Deze brief heeft er maar liefst anderhalve maand over gedaan om mij te bereiken, maar hij was er! Helemaal verregend alsof hij een stortvloed had doorstaan kwam de brief bij mij aan. Yasmeen is een kei in lange brieven schrijven, maar deze brief sloeg alles. Hij was maar liefst 13 kantjes lang. Ik heb hem lekker met een kopje thee gelezen. En nu nog de tijd vinden om zo'n gigantisch lange brief terug te schrijven! Dank je wel Yasmeen voor je brief met al je leuke verhalen :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

22 opmerkingen:

 1. Hé, die fotos van Marlous komen van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw, wat tof zeg! Echt heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee wat een leuke post !! Als het goed is hoor je vandaag een grote plof op je mat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn post is toch nog aan gekomen, leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw dat ziet allemaal weer leuk uit zeg! Ik snap alleen niet waar jij de tijd allemaal vandaan haalt om al die brieven te maken en sturen enzo.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem10.1.13

  Ik vind het er leuk uitzien! Alleen waar haal je de tijd en inspiratie vandaan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw hoe knap dat je 13 pagina's kunt schrijven! Zo leuk dit postproject. Ik denk dat ik maar een kijkje ga nemen op de blog van Bregje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk om te zien, zo'n post project is een erg leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt leuke brieven heb je weer geschreven! Die wasknijpertjes zijn echt super schattig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die Linda hè, die stuurt wel leuke pakketjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat krijg je toch leuke dingen met zo'n postproject, dan je heb je gewoon een hele collectie geweldige brieven en frutseltjes! Ahw, de wasknijper met de geheime boodschap vind ik wel heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Onwijjsss leuke brieven allemaal! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaaa, gevonden! Allereerst, super leuke blog! Ik volg je nu :) En nogmaals heel leuk om je te leren kennen. Liefs, Cherelle.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem11.1.13

  Yay, I'm so happy that you finally got my mail! I kept checking your blog and was so worried that it might not arrive because it took 6 weeks to get there. Such a long time, but at least now it has reached its destination :) Oh no, looks like my mail hit some rough spots though (got a bit damaged) :( I hope everything arrived safely! Hehe, I had a lot to write! :p

  P.S. I moved in December, so I will email you my new address tomorrow :) By the way, hope your 2013 is going well so far! Have fun...xoxo!

  littlepostaltravels.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Weer heel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijke post heb je weer in je overzicht staan.
  Krijg zo ook weer hele leuke ideetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuke brieven weer. Ik heb ook mijn eerste post verstuurd, én ontvangen. Jeeej.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. zooo leuk...
  ik ga binnekort ook mijn eerste brief sturen
  naar indonesie :O
  lijkt me zo superleuk om iets terugte krijgen...
  wat voor postzegels plakken jullie op je brieven/pakketje?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel gaaf om te zien dat het zo lekker bij jou loopt met brieven!
  Ik hou ook erg van brieven schrijven en er leuke dingetjes bij doen dus als ik tijd heb ga ik jou ook wat schrijven :)

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  misschien kunnen wij elkaar volgen .. zie je graag terug op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen