Inspiration: My new room - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Inspiration: My new room


Sinds september vorig jaar ben ik een echte student. En ja, studenten gaan op kamers. Maar aangezien ik in dezelfde stad woon als waar ik studeer en mijn budget op mezelf wonen niet echt toestaat, blijf ik gewoon lekker makkelijk bij mijn ouders wonen. Wel ben ik een beetje klaar met mijn kamer die ik al sinds groep 7 heb. Hoog tijd voor een nieuwe kamer, al zeg ik het zelf! Ik heb een collage gemaakt en een plattegrond die laat zien hoe ik mijn kamer wil hebben. Why not share it with you?

Translation: I'm a student since september last year. I would love to have my own room in a student's house, but since I live in the same city as I study in and I don't really have the money to live on my own, I will just stay with my parents. I have had my bedroom for 8 years now and I really want a new one. I made a collage and a map which show you how I want my room to look like. So, why not share it with you?
Dit is de plattegrond van de kamer. Ik heb best een grote kamer, ongeveer 14 vierkante meter én ik heb een eigen wastafel: erg handig! Ik wil graag al mijn muren wit, dat ziet er een stuk ruimer uit. Het liefst zou ik een mooie lichte, houten vloer willen met een lekker kleed erop. Turquoise en mintgroene kleuren vind ik erg mooi en die zou ik graag willen laten terugkomen in mijn kamer. In plaats van een bureau wil ik een tafel met twee of vier stoelen, zodat ik daar ook lekker met vriendinnen kan zitten.
Zoiets zou ik geweldig vinden boven mijn bureau/tafeltje. Vooral dat kaartenrek dat je rechts op de foto ziet lijkt me tof! 
Toen ik deze zag werd ik op slag verliefd: een vintage, turquoise broodtrommel. Het lijkt me leuk om hier mijn brieven of sieraden in te stoppen. Ik liet deze foto aan mijn moeder zien en ze zei: "Oh, die heeft oma nog wel!" Dus ik ga binnenkort mijn oma eens even heeeel lief aankijken!
Geen nachtkastje meer voor mij, ik wil een leuk krukje bij mijn bed. Zo'n vintage wekker wil ik ook graag, ook al zal hij het hoogstwaarschijnlijk niet meer doen.
 
Voor de rest wil ik gewoon lekker kringloopwinkels induiken op zoek naar mooie schatten! Ik wil graag zo'n hele oude, retro telefoon, een oude weegschaal en ik hoop een leuk klein kastje te vinden, mooie vaasjes, potjes en blikjes.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

33 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit allemaal! De Hema heeft trouwens nu in de folder zo'n kaartenrek staan geloof ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet erg erg leuk uit! En inderdaad, bij de Hema zijn nu kaartenrekken etc te koop in verschillende soorten en maten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah lijkt me heerlijk om al die vintage winkels en kringloopwinkel af te gaan! Ben benieuwd ho het uiteindelijke resultaat eruit gaat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel leuk uit! Als je kamer af is, laat je hem dan zien? x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je hebt echt een grote kamer! Superleuk om te zien! Ik ben benieuwd als ie af is! Laat je hem dan wel even aan ons zien? :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk laat ik hem zien als hij af is! Maar dat gaat denk ik nog wel een paar maanden duren, haha.

   Verwijderen
 6. Dat ziet er al heel leuk uit. Turquoise is ook helemaal mijn kleur, lekker fris (zeker met witte muren). Hopelijk ga je mooie spulletjes bij de kringloop vinden, eigenlijk moet je ze niet vinden maar er tegenaan lopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien! Moet erg gezellig worden zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke dingetjes! Ik zit ook thuis op kamers. Eigenlijk ook wel heel erg fijn! Mijn kamer is vorig jaar helemaal gepimpt en ik heb nu ook een kamer met mint & lila/roze kleuren :) Ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Ik wil ook een grote kamer, haha.

  http://fashionchocolate-esra.blogspot.nl/

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat onwijs leuk zo'n plattegrond, ook leuk dat je hem met ons deelt! Ben erg benieuwd hoe je kamer eruit gaat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke ideeën! Ben benieuwd naar het eindresultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk leuk! Ik ben ook lekker aan het rondkijken voor nieuwe tweedehands meubels die ik wil opschuren en licht wil verven. En ik wil een tweepersoons bed, maar die matrassen zijn zó duur! Echt om te huilen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de ikea hebben ze goedkope matrassen! En ze slapen nog lekker ook :)

   Verwijderen
 13. Wauw-wauw-wauw, jouw blog is leuk! :) Die foto's! ♥ Ik heb je meteen even gevolgd op Bloglovin'. Ik ben helemaal fan, haha. Ik zou het hartstikke leuk vinden als je (als je tijd hebt natuurlijk) ook een kijkje op de mijne kon nemen.

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk bedacht van die tafel in je kamer, dat is weer eens wat anders. Mijn droom is nog altijd om een bank in mijn kamer te hebben, maar dat past helaas niet meer denk ik zo haha.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk! Ik ben benieuwd! Ik heb ook gewoon een tafel met drie stoelen als 'bureau' en ik moet zeggen dat 't me heel goed bevalt! Succes met opknappen!

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk, ben echt heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke inspiratie! Ik heb het niet meer nodig, want heb dus net mijn kamer veranderd zoals je hebt gezien ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leukk! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zoveel mooie inspiratie! Veel succes met de "verbouwing" ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo'n kaarten rek is zo leuk! Je hebt dit echt leuk gemaakt. En ik kringloop winkels hebben ze meestal ook leuke dingen inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuk, ik had ooit zo'n vintage wekker die het deed, maar nu niet meer en heb nog wel zo'n nieuwe met marilyn monrou :) Leuk ontwerp in iedergeval. x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er echt allemaal heel leuk uit! Succes ermee! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ben benieuwd!
  Naar welke kringloop winkels ga je meestal?

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga meestal naar de kringloopwinkels die bij mij in de stad (Ede) zitten, daar zitten best een paar leuke! En als ik in grote steden zoals Amsterdam of Utrecht ben, neem ik er ook wel eens een kijkje. Op vakantie duik ik als ik de kans heb ook altijd een kringloop in :)

   Verwijderen
 24. Ziet er leuk uit! Ik zelf zou veel met wit werken en de kleuren met accessoires doen. Maakt alles groter!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke collage en handig zo'n plattegrond van je slaapkamer. Ga ik ook maar eens doen, aangezien ik mijn meubels wil verplaatsen in mijn slaapkamer. Oh, en ik vind mint ook een leuke kleur voor bijvoorbeeld accessoires :)!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Erg leuke inspiratie collage heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen