Fashion Week | Maidenform & Nata Ryzh - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Fashion Week | Maidenform & Nata Ryzh


Gisteren bezocht ik drie onwijs gave shows van de Amsterdam Fashion Week. Twee waren geregeld door Grazia en toen we daar toch waren, bleek dat je vrij makkelijk kaartjes kon krijgen voor nóg een show, de show van Nata Ryzh. In deze post de verslagen van de show van Maidenform en die van Nata Ryzh. Morgen het verslag van de show van Elise Kim, die mijn absolute favoriet was. Dus houd Coco Gold in de gaten :)

Translation: Yesterday I visited three awesome shows of the Amsterdam Fashion Week. Two were arranged by Grazia, but when we got there it appeared that it was quite easy to get tickets for another show as well, the show from Nata Ryzh. In this blogpost the reports of the Maidenform and Nata Ryzh shows. Tomorrow the report of the show from Elise Kim, my absolute favourite. So stay tuned at Coco Gold! :)

 
Natuurlijk maakten Raya, Judith en ik volop foto's bij de Amsterdam Fashion Week sponsorwall, ik voelde me echt zo'n Hollywood celebrity!

 
Bij de show van Maidenform zaten we op de vierde rij. Dat was een prima plekje, want we zaten dichtbij de opening waar de modellen de catwalk opliepen. Bovendien zaten aan de overkant onder andere Fred van Leer én Mariana Verkerk (catwalkcoach) en die konden we zo heel goed in de gaten houden. Ik moest vooral lachen om Mariana die verschillende keren met haar hoofd schudde en wanhoopskreten uitsloeg als de modellen niet bepaald goed liepen.
 
Om stipt half acht begon de show van Maidenform. Dit merk ontwerpt al sinds 1922 de mooiste lingerie voor vrouwen. Ook in deze show lieten ze hun nieuwe collectie lingerie zien, The Art of Form. Zoals ze zelf omschrijven "een sexy, nieuw merk die de kunst en schoonheid van de vrouwelijke vormen  benadrukken". En dat was zeker duidelijk! Ze liepen in de strakste korsetten waardoor de vrouwelijke rondingen goed te zien waren. Voordat de modellen de catwalk opliepen stonden ze achter een wit scherm met een felle lamp erop waardoor je hun schaduwen al zag. Dit gaf een erg tof effect! Met onze tablets konden we live bloggen, bekijk HIER het live verslag van de show van Maidenform van gisteravond. Het was absoluut een prachtige show!

Tot slot nam ik natuurlijk ook nog even plaats op de catwalk om te poseren bij het bord van Maidenform. Voor twee seconden voelde ik me ook model. Oké, droom lekker verder, Nicole.

Om half negen was er nog een show waar we in eerste instantie geen kaartjes voor hadden. Maar wat bleek, er waren nog genoeg kaartjes over! Dus zo kwam het dat we ineens van het één op het andere moment op de tweede rij bij de show van Nata Ryzh zaten! Haar collectie heet "Rooted Heart" en vertegenwoordigt de verbinding met een plaats of traditie waar iemand vandaan komt. Dit is namelijk een plaats waar je jezelf kunt zijn, waar je je zelf kunt ontwikkelen. In haar collectie kwamen sterke invloeden terug uit traditionele culturen uit Japan. Alle modellen hadden hun haar op dezelfde manier opgestoken en een flinke winged eyeliner. Erg tof om het werk van zo'n young professional te mogen zien!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Ah tof die foto's voor de sponsorwall, ik snap wel dat je je even een Hollywood celebrity voelde hihi! En die andere foto's zien er ook heeel gaaf uit, zo leuk dat je bij die shows mocht zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow- wonderful pictures. and i also like your look.
  looks very interesting. have fun.
  lovely greets
  maren anita

  GIVEAWAY:

  Daniel Wellington watch

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste foto is leuk zeg bij zo'n sponsorwall! :D Erg gaaf dat je gewoon daar nog gemakkelijk een kaartje kon krijgen voor een andere show zeg :o! Erg leuke verslag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LEuke foto's en stiekem best jaloers. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeel gaaf zulke foto's met de sponsorwall! Lijkt me echt heel leuk. liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend gave ervaring lijkt me dat! Ooit hoop ik er ook bij te mogen zijn! Wie wil dat nou niet! Jij kunt hem in ieder geval vast toevoegen! Prachtige foto's! En blij dat je zo genoten hebt! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat onwijs gaaf dat je daar bent geweest! Mijn hele twitter stond al vol. ben echt jaloers haahah :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je er bij mocht zijn! Ik hoop dat ik er de volgende keer ook naartoe kan/mag. Lijkt me zo gaaf om erbij te zijn!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Súpergaaf Nicole! Echt leuk dat je dit hebt meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf, ziet er allemaal goed uit! And you look great :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, je hebt ook een hele mooi blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw heel erg gaaf! Lijkt me heel erg leuk om een keer naar een show te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's! Ziet er heel leuk uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem27.1.13

  Wauw, wat een super leuke avond moet dat zijn geweest! En wat een leuke foto's ook :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat tof dat je daar was! Goede duidelijke foto's en een leuk verslag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Leuke foto´s ook

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw Nicole, wat een ervaring! Heel leuk om te lezen en zien en je zag er zelf ook leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw wat supervet om een keer mee te maken! Echt, geweldig :) Zo leuk dat je het naar je zin had en alles, ik hoop dat je wint en de tablet mag houden!

  Liefs,
  theseasarestormy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Onwijs gaaf dat je daar aanwezig kon zijn! En wat heb je een pracht outfit aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem28.1.13

  Ik ben afgelopen zaterdag ook naar de show van maidenform geweest die overigens om 18.45 begon.
  De lingerie die getoont wordt is absoluut niet sexy, het merk toont juist corrigerende lingerie in huidskleur en zwart. Om het geheel wat smaak te geven waren hier en daar wat accessoires toegevoegd. De vrouwelijke vormen van de modellen heb ik ook niet kunnen ontdekken want wat mij juist opviel was dat het merendeel van de modellen juist ondergewicht heeft.

  BeantwoordenVerwijderen