Fashion Week | Elise Kim - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Fashion Week | Elise Kim


De laatste show die we zaterdagavond mochten bijwonen was de show van Elise Kim. Het merk bestaat nu nog geen drie jaar, maar ze is al heel succesvol en heeft al tijdens meerdere Fashion Weeks haar collecties geshowd. Vorig jaar werd ze zelfs gesponsord door Grazia en hóe leuk is het dat wij nu namens Grazia haar show mochten bekijken? En kijk even hierboven wie we nog gespot hadden: Mascha van Beautygloss.nl en Euvgenia Parakhina, bekend als jurylid van SYTYCD!

De show van Elise Kim bekeken Judith en ik vanaf de tweede rij. Ik zat precies op een hoekje zonder  ook maar één mens voor me waardoor ik de catwalk goed kon zien én dus goede foto's kon maken! De show begon met kledingstukken met zwarte en blauwe tinten, vrij somber dus. Halverwege kwam, zoals Fab-stylist Marrit heel treffend omschreef, "de zon op". De sombere kleuren maakten plaats voor de felle, zomerse kleuren oranje en rood. De show was prachtig en de modellen liepen onwijs goed! Op de terugweg spotten we zelfs nog één van de modellen in de bus, leuk om ook haar verhaal te horen.Voor Grazia ga ik nog een verslag maken van de shows die op Grazia.nl zal verschijnen. De vijf andere winnaars van de Bloggersmasterclass zullen dit ook doen en de twee beste verslagen mogen de Windows 8 Tablet (die we nu te leen hadden) écht houden! De verslagen zullen 30 januari online komen en dan kunnen jullie allemaal op mij stemmen! Zodra de verslagen online staan zal ik even een gil geven en dan hoop ik dat ik op jullie stem kan rekenen, want hoe tof zou het zijn als ik de Windows 8 Tablet mag houden?

Ik vond het geweldig dat ik de kans kreeg om de Fashion Week te bezoeken, het was onwijs tof om dit mee te maken. Ik zeg: volgend jaar weer!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

24 opmerkingen:

 1. Aaah, Nicole wat gaaf! Volgens mij heb jij er echt van genoten haha, ik hoop voor je dat je wint en of course ga ik lekker stemmen. (y). Mooie show ook, en ik vind je foto's nog goed gelukt. :o Zulke shows fotograferen is best pittig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf! Natuurlijk ga ik voor jou stemmen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk om te zien! Maar het lijkt net alsof de modellen helemaal als een oermens zo naar voren gebogen lopen ahahha
  Je foto's zijn trouwens goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede foto's! Lijkt me echt tof om een keer mee te maken. Ik zeg: volgend jaar ga ik met je mee! ;-) Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf, gaaf, gaaf! Hele mooie foto´s ook! Laat maar weten als het verslag online staat;).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat je dit mag doen joh! Ik zal op je stemmen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je daar naartoe bent geweest!
  Ik moest AFW deze keer ivm met mijn studie overslaan, zo jammer:(

  xx Laura

  P.S. You can win a $80 gift voucher from Msdressy on my blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf!!

  x

  chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem28.1.13

  Super leuke foto's! Jammer dat ik je niet gezien heb zeg.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vraag me af waar die 4 jongens toch de hele tijd op letten. Ze passen zo niet in het eerste rijtje als je het mij vraagt (en nee mochten het bekende mensen zijn, ik heb geen flauw idee wie het zijn). De collectie ziet er wel gaaf uit. En wat leuk dat je nog andere bekenden hebt gespot!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey, leuke foto's! Zag eruit als een leuke show.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geen belediging voor Mascha, maar ik vind jou er toch wel echt uitspringen op die foto!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha ik lees Suzanne haar comment en die jongens vielen mij ook al op! Super leuk dat je er bij kon zijn en ook nog zo'n goede plek! Ben benieuwd naar je verslag op Grazia.nl!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's, en ik stem sowieso op je! Liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo gaaf dat je dit allemaal mocht meemaken! En ik ga so-wie-so op je stemmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gaaf dat je met hen op de foto staat! En de show ziet er geweldig uit. Hopelijk win je en mag je het Tablet houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super vet!

  liefs, ellen
  www.ellenvanlentphotography.tumblr.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geef inderdaad maar een gil als we mogen stemmen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. heel leuk! hopelijk win je

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Supergaaf dat je erbij was! Enneh, op mijn stem kun je rekenen! ;)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ahh! wat super stoer! ;)
  Ik ga op je stemmen hoor :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk! en wat gaaf dat je met Mascha op de foto staat! :)

  BeantwoordenVerwijderen