Received Mail

Vergeet niet mee te doen aan de winactie: een waardebon van €20,- bij Groupon.nl! KLIK
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Eergisteren zagen jullie al mijn verstuurde post, en vandaag TADAAAA: de post die ik ontvangen heb! :)
 
Received from LINDA | The Netherlands
Brief nummero six alweer van mijn penpalbuddy Linda! Het is alweer eeeeeuwen geleden dat ik deze ontvangen heb! Ze stuurde haar brief in een hele leuke lieveheersbeestjesenvelop en er zat een mooie quote bij. En zie je dat plaatje op de brief? Dat is een zeekoe, voor de mensen die dat niet weten. Ze vroeg mij namelijk om een zeekoe te tekenen, dus ik tekende een koe in de zee. Helaas was Linda het daar niet mee eens en liet ze mij even zien hoe een zeekoe er nou écht uitziet. Bedankt :)Received from MARIZA | The Netherlands:
Weer een leuk pakketje van Mariza. De vorige keer stuurde ze ook al twee airmailenveloppen mee en omdat ik ze zo leuk vond stuurde ze deze keer er nóg twee mee! Me is happy! :)

 
Received from EVA | Begium:
Deze goedgevulde envelop kreeg ik van Eva uit België. Er zat een leuk kaartje, mooie quote, hartjes, dierenkaartjes, gedroogde bloemetjes en kaarten uit een oud kaartspel bij. Dankjewel Eva! :)
 
Received from SAANA | Finland
Dit is mijn eerste penpal uit Finland! Altijd leuk om weer een nieuw land aan mijn penvriendlijst (is dat een woord?) toe te voegen. Ze stuurde foto's mee van haarzelf en vriendinnen, erg leuk! Ook zat er nog een theezakje bij en een vintage kaartje. De brief terug voor Saana is alweer op de post!

 
Received from JANNE | The Netherlands:
Weer een leuke brief van Janne in een landkaartenvelop! Ze stuurde twee leuke kaartjes mee, een lekker theezakje en vintage postzegels wat ik altijd erg leuk vind :) Dankjewel Janne, ik schrijf je zo snel mogelijk terug.
 
Received from LISA | The Netherlands :
Weer een leuke brief van Lisa! Ze stuurde twee leuke kaartjes mee, confetti, twee stripplaatjes en een craftpapierzakje met kruidenthee erin. Thanks a lot, Lisa! :)


9 opmerkingen :

 1. Zo leuk om post te krijgen! ik heb afgelopen week ook heel wat kaartjes ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige post heb je ontvangen zeg...Zo wil ik ook wel elke dag post krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke post is dat zeg. En zo creatief wat iedereen meestuurt! Doe je dat via een bepaald programma, of heb je zelf je penpalls gezocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke post. Lijkt me iedere keer weer een feestje bij de brievenbus wanneer je zoiets ontvangt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer leuk om dit te zien! Iets klopt trouwens niet bij de foto van mijn brief naar jou haha, dat kaartje van de Moomins heb ik er niet gedaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, dat is veel..! En echt allemaal heél erg mooi gedaan, echte kunstwerkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke brieven! Wat ik wel merk is dat de brieven die je aankrijgt precies altijd redelijk kort zijn. Ikzelf schrijf namelijk altijd wel meerdere velletjes vol :p

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.