RECEIVED MAIL

Voor het geval jullie je het afvroegen: ja, ik leef nog. Het feit dat ik zo lang niets meer heb gepost heeft iets te maken met drie weken werken in Zeeland, uitrusten, nog meer werken en een computer met elf virussen. Gelukkig heb ik nu eindelijk de tijd en een computer om weer wat te posten. In die drie weken dat ik weg ben geweest heeft de postbode in ieder geval niet stilgezeten, toen ik thuiskwam lagen er namelijk een heleboel leuke brieven op mij te wachten!


Received from TRINE MARIE - Norway:
Alweer een geweldige brief van Trine Marie vanuit Noorwegen, met nog steeds een handschrift waar iedereen jaloers op kan zijn. In de envelop zaten veel leuke verrassingen, een Moomin-kaart, een theezakje uit Estland, stickers en het allerleukste: een set vintage-kaarten! Er is ook alweer een brief op de terugweg naar Noorwegen.


Received from DENISE - The Netherlands:
Alweer de derde (of zelfs vierde?) brief van Denise. Haar post maakt me altijd blij! Deze keer had ze haar brief op allemaal verschillende kleurtjes papier getypt en het duurde even voordat ik ze in de goede volgorde had. En kijk naar de tekening die ze heeft gemaakt van mij. Bijna niet van de echte Nicole te onderscheiden..

Received from LINDA - The Netherlands:
Mijn allereerste échte pakketje van mijn vaste schrijfbuddy Linda. Wat werd ik hier blij van :) Het pakketje zat vol met leuke spulletjes: natuurlijk een brief, vrolijk gekleurde servetjes, een notitieboekje, mooie zelfgemaakte foto's en thee. De brief naar Linda terug is inmiddels alweer aangekomen.
Received from ELODIE - Belgium:
Dit was ook alweer de 5e brief van Elodie die ik kreeg: een kleine, schattige envelop met vrolijke stippelvlaggetjes erin, een lange brief en geweldige Belgische postzegels. Met postzegels maak je mij altijd blij! :)

 Received from SANNE - The Netherlands:
De tweede brief van Sanne die ik kreeg, met een hele leuke envelop een een goodiebag vol met leuke goodies: een armbandje, postzegels en poezieplaatjes.

Received from LISA - The Netherlands:
Deze envelop vond ik echt heel leuk, net als het briefpapier! Ook zaten er leuke houten lieveheersbestjes bij, een theezakje en een zakje met confetti. En kijk naar die drie vintage kaartjes, I like! :)


Received from JANNE - The Netherlands:
Deze brief met leuke boodschap voor de postbode (zie tweede foto) kreeg ik van Janne. Ze had allemaal kleine goodiebags erin gedaan waar leuke dingetjes inzaten: thee, atlasknipsels en postzegels. Ook zat er nog een leuk kaartje bij. Dank je wel Janne!
Received from ROMANA - The Netherlands:
Deze brief met allemaal leuke washi-tapes en vlaggetjes op de envelop kreeg ik van Romana! Ook zat er thee bij, een kaartje en mooie foto's uit tijdschriften.

 Received from MI-LOU - The Netherlands
Dit leuke kaartje kreeg ik van Mi-lou toen ze op vakantie was in Frankrijk. Een echte verrassing omdat ik eerst nog een brief naar haar moest sturen! Ik werd meteen verliefd op de auto op de voorkant, zo één wil ik ook!

Received from ILSE - The Netherlands:
Deze brief kreeg ik al ruim een maand geleden van Ilse. (voor de rest loop ik helemaal niet achter hoor) Er zaten maar liefst drie theezakjes in, een leuke vintage kaart en wat postzegels. En kijk hoe mooi ze mijn naam heeft geschreven op de brief, dat wil ik ook kunnen!

18 opmerkingen :

 1. Ik vind dit altijd 1 van de leukste posten !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingetjes weer allemaal, de leuke brieven en de kaartjes :) en super veel ook! leuk omn te zien en te lezen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow..! Wat heb je weer ontzettend veel geweldige post gekregen. Blij dat je mijn post ook leuk vond :)! Dat pakketje van Linda is ook gaaf zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke brieven! Hoop dat je een leuke tijd gehad heb in zeeland!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke brieven! Hoop dat je een leuke tijd gehad heb in zeeland!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk zeg en blij dat je mijn kaartje ook leuk vond.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent flink verwend zo te zien haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh wat fijn zo'n gigantische update Nicole! Jouw brievenbus werd vast weer helemaal vrolijk van al die mooie post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie, vrolijke en lieve post heeft iedereen toch weer gestuurd!
  Lijkt me super om dat telkens weer te mogen openmaken.De tekening van Denise is vet leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om terug te zien :) Je hebt errrrrug leuke dingen ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat je weer kunt bloggen! :) Ik vroeg me wel af waar je bleef. Hoe was het werken in Zeeland? (Dichtbij het Veerse meer toch?) Hele leuke post heb je ontvangen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat autootje op de kaart van Mi-Lou is zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er allemaal super uit! Wat leuk dat je met een meisje uit het buitenland correspondeert!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben blij dat alles goed is aangekomen bij je, en vooral dat de vlaggetjes nog op de envelop zaten! :) Liefs Romana

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk! Ik zou ook nog een x mee willen doen aan zo'n mailproject, en heb via die oproepjes op jou site een mailtje gestuurd, maar krijg nooit wat terug! :( echt jammer.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.