POSTPAPIERENZO - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

POSTPAPIERENZO


Ik was weer hard toe aan nieuwe spulletjes voor mijn postproject! De laatste tijd schrijf ik steeds vaker meerdere brieven naar eenzelfde persoon en dan is het soms nog wel eens lastig wat ik nú toch weer bij de brief moet stoppen. Vandaar dat ik besloot om maar weer eens wat nieuwe spulletjes te bestellen bij de webshop POSTPAPIERENZO. Ik had hier nog nooit eerder wat besteld, maar nadat ik op de blog van MARLOUS een kortingscode zag (15% korting met de code "stationery") besloot ik dat deze webshop mijn slachtoffer werd (of ik hun slachtoffer...) Als het goed is krijg ik het pakketje vandaag binnen, maar ik kon niet wachten met het jullie te laten zien. Kijk snel verder!
Dit setje met 10 kleine airmail-envelopjes, 20 vintage kaartjes van Parijs, 12 stempels en een tag bestelde ik voor €8,95. Ik wilde al heeeeel lang zulk soort stempels en nu ik ze voorbij zag komen met die kaartjes en envelopjes dacht ik maar één ding: HEBBEN! Nu moet ik nog wel een goed stempelkussen, iemand tips waar ik dat kan halen?
Ook bestelde ik nog deze twee washi-tapes. Vooral de airmail-washitape vind ik erg leuk. Deze washi-tapes kosten €2,50 per stuk.

WETEN JULLIE NOG LEUKE WEBSHOPS VOOR STATIONERY STUFF? :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

15 opmerkingen:

 1. Aah wat een ontzettend leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he meid haal een goede stempel kussen bij de pipoos
  of bij kantoor boek handel.

  lief mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw.. dat ziet er allemaal te geweldig uit :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wauwie, ziet er super uit! Jaloers hoor! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er zo mooi uit allemaal! :) Wauw. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo wil je toch elke dag post krijgen met al die leuke spulletjes... Ben sinds kort weer bezig met brieven sturen en kaartjes... Maar heb nog niet veel vaste pen vriendinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha leuk! die eerste set is toevallig het eerste wat ik ooit bij postpapierenzo kocht (ruim 1,5 jaar geleden alweer!). al moet ik eerlijk zeggen dat de stempels me een beetje tegenvielen, maar de kaartjes waren evengoed leuk. Als je nog mooie poststempels zoekt kan ik je deze aanraden: http://www.postpapierenzo.nl/product/40067 echt geweldige stempels voor een goede prijs. Zelf heb ik set C maar die heeft ze blijkbaar niet meer. er waren echt 5 sets, je vindt ze vast nog wel op etsy!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaah heel leuk! Bij de euroland hebben ze volgens mij ook stempelkussens, nou weet ik niet of er zwart was.. Wel andere kleurtjes namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh leuke dingen! Bij mij is vandaag het pakketje met spullen van die webshop ook binnen gekomen, maar het mag pas open op mijn verjaardag. Ik zoek ook nog een stempkussen, kon je die niet daar ook bestellen? Anders misschien op vlinder is je buik?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze hebben echt zulke leuke washitape op de site, ik ga nog een keer iets bestellen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kan je misschien de link van het setje geven? Want voor zo weinig geld wil ik dat ook best bestellen!
  xxEva

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weetniet of je nog een stempel kussen nodig hebt, maar bij de Bruna heb ik er eentje gehaald. Je hebt veel verschillende kleuren en ze kosten €2,50 p/s. x

  BeantwoordenVerwijderen