PENPAL CALL

Zoals jullie weten doe ik al een aantal maanden een letterwritingproject. Omdat het de laatste tijd wel heel erg druk wordt voor mij en ik nog steeds dagelijks nieuwe aanmelding krijg, leek het me wel een leuk idee om een pen pal call te doen, waarbij je een oproepje kunt plaatsen of andere mensen brieven met jou kunnen sturen. Zo hoef ik mensen toch niet teleur te stellen!
Wat moet je doen?


Stuur een e-mailtje naar nicole.vanroekel@hotmail.com en vermeld daarin het volgende:
- Je naam, leeftijd, woonplaats, land en als je een blog hebt ook je blog.
- Je e-mailadres
- Als je al eerder brieven hebt geschreven foto's van brieven die je verstuurd hebt.
- In welke taal je wilt schrijven
- Wat je hobby's/interesses zijn

Ik zal dan een speciale pagina aanmaken met daarop de pen pal calls en zo hoop ik iedereen weer een beetje tevreden te houden!

PS. Ik ben vandaag gezakt voor m'n theorie en voel me een loser.

Translation: As you all know, I've been doing the letterwritingproject for a few months now. It gets a little bit busy for me though and I still get new applications every day. That's why I think it's a good idea to start a pen pal call. You can place a call in which you ask others to write letters with you. In this way I don't have to disappoint anyone.
What do you have to do?


Send an e-mail to: nicole.vanroekel@hotmail.com and mention the following things:
- Your name, age, residence, country and if you have a blog, also mention your blog.
- Your e-mailaddress
- When you have written letters before, add some pictures of those letters.
- In which language you'd like to write
- What your hobbies/interests are.

I will make a special page with the pen pal calls and I hope everyone will be happy this way!

13 opmerkingen :

 1. Oh blijf je wel schrijven met diegene die je al schreef, zoals met mij bedoel ik dan. Leuk dat je dit doet voor diegene een prachtig idee en geloof me je bent echt geen loser!! Ik ben er voor je, je haalt het heus nog wel.xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je gezakt ben voor je theorie. Ik weet zeker dat het de volgende keer wel gaat lukken, ik wens je alvast succes! :)

  Wat een leuk idee trouwens, maar ik heb nu wel genoeg mensen om mee te schrijven hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! En geloof me: ik ben ook twee keer gezakt voor mijn theorie en heb er in totaal vier keer over moeten doen om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen. Ik rij nu als de beste en kan altijd achteruit inparkeren, beter dan mensen die het in 1 keer halen. Kortom: er is nog hoop, je kunt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bedacht van je ;). Ah meis, vervelend dat je je theorie niet hebt gehaald. Het is ook een lastige klus om dat in een keer te halen. Hopelijk lukt het je de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, leuk idee! En jeetje zo sneu dat je je theorie niet hebt gehaald. Ik gunde het je echt... ah maar heel veel mensen halen het niet in 1 keer. Je bent geen loser dus :') De tweede keer moet nu wel lukken toch? Ik duim voor je, x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hè wat naar dat je je theorie niet gehaald hebt.. Mijn advies is shop- of eettherapie, works everytime for me, haha! Volgende keer haal je 'm sowieso :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van je theorie! Dat project lijkt me echt we leuk, misschien meot ik binnenkort maar weer eens wat brieven schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer dat je bent gezakt, maar dat gaat zeker goed komen!
  Leuk idee, maar misschien later als ik meer tijd heb voor de brieven hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee! En seg, wat zegt ge nu!! Ge bent helemaal geen loser!! Volgende keer beter he, geef de moed niet op!! :) Je kan het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk! maar komt je adres dan niet op deze site te staan? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Paulien; nee, je adres komt hier niet te staan! Als er iemand met jou wil schrijven kan zij een mailtje naar jou sturen en zo kunnen jullie adressen uit wisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super idee, ik ga je ook mailen !

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.