SENT & RECEIVED MAIL

Niet zoveel post als anders, maar ik zit nog midden in mijn examens dus ik had niet zoveel tijd om iedereen terug te schrijven. Maar wees niet gevreesd, ik zal zo snel mogelijk weer wat terug sturen! Wel kreeg ik afgelopen week weer veel leuke brieven!

Received from JANNE - The Netherlands :
Wat een geweldige brief was dit! Zie je dat leuke effect van het papier? Janne had het geweekt in sterke thee en dit was het resultaat. Ook maak je me altijd blij met zelfgemaakte envelopjes en postzegels!

Received from SANNE - The Netherlands :
Een hele volle envelop met leuke kaartjes, een lekker theesmaakje en mooie papiertjes!
Received from SENNE - The Netherlands:
Weer een leuke brief van Senne, met een gelukspoppetje, 2 mooie spreuken en een theezakje!

 Received from HILLERY - The Netherlands:
Dit was alweer de tweede brief van Hillery. Ze had zelf een receptenboekje met smoothies gemaakt, hoe origineel :) Het theezakje dat erbij zat was ook erg grappig: Goede nachtrust thee. Misschien dat het nog van pas komt tijdens mijn examens, het ruikt erg lekker in ieder geval!

Received from VEERE - The Netherlands :
Dit ontzettend schattige kleine envelopje kreeg ik van Veere. Ik was altijd benieuwd hoe klein je enveloppen maximaal mochten zijn, maar deze heeft het overleefd. Weet ik dat ook weer! Wat ik erg leuk vond was dat ze een To-do-list voor mij had gemaakt, hier kan ik opschrijven wat ik allemaal nog op de planning heb staan.

Sent to MARLOU - The Netherlands
Deze week maar één zielig briefje op de post gedaan. Naar Marlou, die op dit moment nog in Frankrijk zit, dus waarschijnlijk zal ze de brief pas later lezen!

24 opmerkingen :

 1. Ahw, wauw ziet er heel leuk uit allemaal! Ik krijg er schrijfkriebels van haha. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt heel erg leuk. Ik heb laatst van die oude bruine enveloppen gekocht, en heel veel stickers, en glitterpennen. Maar ik kan ze niet gebruiken want niemand schrijft me terug en anders ben ik zo'n briefstalker :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er echt ontzettend leuk uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien 'r leuke brieven uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh heel leuk! En wat grappig van die eerste brief, dat heb ik ook gedaan alleen dan in koffie :) Ik doe je brief vandaag op de post. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat heb jij een leuke blog!!
  ik ben je nieuwste volgster, volg je mij terug?
  liefsX
  www.littlewriterwrote.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wordt altijd zo vrolijk van die posts met brieven! : )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke brieven!! De uil die je naar Marlou hebt gestuurd is ZALIG!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. sv: haha, once again i forgot to translate. but yes, the pictures are from our national day. now i'm gonna go translate!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heee!
  Superleuk weer, haha :). Vind je het oke als ik een paar van je foto's als voorbeelden gebruik voor mijn blog? Ik zoek namelijk penvriendinnen voor deze zomer, als ik op kamers ga. Uiteraard zet ik je blognaam erbij!
  Zit je trouwens echt vol met penvriendinnen? Het lijkt me namelijk superleuk om met jou te schrijven..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. erg leuk, zoals altijd; erg creatief! xloves.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een prachtige brieven weer zeg! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, supermooi! Wou dat ik zo creatief was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een leuke to do list! en hiiii brief :D ik ben benieuwd.
  over kleine enveloppen gesproken: elk formaat mag worden verstuurd, en in principe in alle soorten en maten (zolang het maar door de brievenbus kan), maar zoveel te kleiner zoveel te meer kans dat het kwijtraakt tussen andere poststukken. groetjes ex-postsorteerster89, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk leuk! En je lay out is ook weer super! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk, ik ga ook met Senne schrijven. Als het goed is, krijg ik haar brieven deze week. Ik ben benieuwd. Ik wil wel graag met meerdere mensen schrijven. Misschien als jij met nog iemand wil schrijven...? :D

  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat ontzettend leuk! je boft maar met zoveel leuke brieven! :)

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.