SENT & RECEIVED MAIL

De afgelopen week heb ik weer post naar KELLY gestuurd. Het zal nog wel even duren voordat die aankomt, aangezien hij helemaal naar Japan moet! Wat ik erg leuk vind is dat Kelly de kleine kaartjes die aan theezakjes hangen spaart, erg origineel! Dus ik heb verplicht thee gedronken en de kaartjes voor haar bewaard.
Vandaag kreeg ik een hele leuke brief binnen van JANNE. Zij is onlangs ook begonnen met een postprojectje (dus als je het leuk vindt om post te sturen moet je zeker haar blog eens bezoeken), en ik was de eerste naar wie ze een brief heeft gestuurd. Ook zij heeft mijn enveloppen DIY gebruikt en een hele mooie Londen-envelop gemaakt.

If you like writing letters with me as well, you can always send me an e-mail! KLIK

Translation: I sent out mail to KELLY which is travelling all the way to Japan. I really like that Kelly collects the tags of tea-bags, so I sent a few to her as well. Today I received a lovely letter from JANNE. She recently started a letter writing project as well and I was the first lucky one to receive a letter. She also used my DIY to make a lovely London-envelope.

Received from JANNE :16 opmerkingen :

 1. o, Diddl papier!!!!! dat is echt al jaren geleden dat ik dat heb gezien zeg <3 zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingetjes en briefjes!
  - Ik zou wel even je adres wegkrassen op de 6e foto, dat kan iedereen nu makkelijk lezen :) -

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig weer :). Ik had de post van Janne idd gezien :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeh zo leuk! i loveeeee je nieuwe+headermenu knoppen. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig is alles goed aangekomen! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind van die letter-writing-projects zo leuk! En wat origineel dat ze tags van theezakjes spaart, dat hoor je ook niet vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoe krijg je in godsnaam deze superleuke post door de post? Ik dacht dat ze superstreng waren met gewicht en waar je het adres schrijft en dat er zeker geen extratjes aan mogen hangen. Vertel me je post geheim ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor! Zo lang je maar genoeg postzegels er op plakt komt de post gewoon goed aan. Je mag er net zoveel in stoppen als je wilt! Bij deze mijn post geheim, haha.

   Verwijderen
 8. Wat een leuke post! Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat je ontvangt en stuurt.
  En wat heb je een mooie nieuwe lay-out! Erg mooie header!
  Vraagje: Hoe doe je dat zo leuk met die menuknoppen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik gedaan met behulp van de tutorial op http://letsdothepenguin.blogspot.com!

   Verwijderen
 9. Wat leuk! Het lijkt me echt geweldig om zoiets binnen te krijgen. Echt heel erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om elke keer de post te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aaah wat leuk ! old school brieven schrijven is nog steeds zo leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke post heb je gekregen en gestuurd ♥ Wat cool dat je trouwens een nieuwe header hebt, erg mooi. Je menu knoppen zijn mooi geworden (geheheheh) xxx

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.