RECEIVED MAIL

Vandaag kreeg ik weer twee leuke brieven!

De eerste was van ELODIE, uit België. Ik heb al eens eerder een brief van haar ontvangen, en ook deze keer had ze er weer een recept bijgedaan, van tiramisu met rode vruchten. Hmmm.. Ook had ze er nog kruiden bijgedaan "Bruschetta mix" wat je samen met water en olijfolie op je toast kunt doen. Klinkt lekker!

Translation: Today I received another two letters! The first one came from ELODIE from Belgium. I received one letter from her before, and this time she added a recipe again! She also put some verbes in the envelope "bruschetta mix" which you can put on your toast. Sounds lovely!
De tweede brief kwam van LIESELOTTE, die al heel snel wat had teruggestuurd! Ik heb wel een kwartier met mijn neus in de envelop gezeten, want het rook zo lekker! Ook deze envelop zat weer vol met leuke spulletjes, vooral het vintagekaartje van een stel op de fiets vond ik erg leuk. En er zat nog een klein cadeautje bij, zo'n leuk Babushkapoppetje (ik sta versteld van mezelf dat ik weet hoe dat heet...)

Translation: The second letter came from LIESELOTTE, who sent something back real quick! The letter smelled lovely, I bet it's perfume. She put a cute vintagecard in the envelope, and a little present: the so-called "Babushkadoll".
16 opmerkingen :

 1. wooow wat leuk zeg. jammer dat je mijn kaartje nog niet heb gehad! ik blijf nog maar even hopen dat je hem krijgt! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ik vroeg net aan mijn moeder ofdat dat kaartje nog zou aankomen alleen ze zei van niet. jammer want ik had er echt super leuke spulletjes in gedaan. maarja! ik ga snel een nieuwe brief schrijven. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk!:) xx
  je post komt er ook weer snel aan ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is snel! ik hoop dat je 'm leuk vond. ;-)
  liefs lieselot

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zit bij drive garant! ik heb les van Ayse, ze is wel oké! maar heb pas twee lessen gehad. ik kan al sturen en remmen en gassen... :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha! nou ik heb toevallig net een nieuwe geschreven en anders heb je er 2. :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er weer heel leuk uit! Het kaartje is echt heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is zó leuk! Al die spulletjes in de brief, heerlijk om zo'n pakketje op je deurmat te krijgen. Die bruschetta mix lijkt me echt heaven, haha. :) Heel erg leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke brieven heb je gekregen! Ik ken die kruiden ook en het is echt heerlijk! Ik rooster vaak een broodje met wat kruiden erop haha.
  Nou eigenlijk lette ik helemaal niet op de mensen om me heen. Soms merkte ik wel dat mensen keken, maar dat gaf me juist wel een leuk gevoel :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. love it!!

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha bij de AH vandaan ja. toen we weg liepen zag ik het hangen en ik MOEST het wel mee-nemen. ik ga hem zo op de post doen als ik naar school ga.:) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk!
  Weet niet of je ook zin hebt om het met mij te doen?
  Je kan mailennaar: jetje94@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.