MY FAVOURITE BLOGS

Ik vond het leuk om voor jullie mijn favoriete blogs op een rijtje te zetten! Wie weet kun je weer wat leuke blogs aan je volglijst toevoegen.
__________________________________________________________________________________

1. Last Days of Spring van Marlous. Zoals haar onderschrift al zegt een blog over DIY, reizen, eten, snailmail, interieur, fotografie, inspiratie en meer! Een blog met voor ieder wat wils dus, vol met mooie foto's en ook veel leuke give-aways. Ze heeft ook een andere blog waar ze, net als ik, een postproject heeft: A Flood of Memories.


2. Let's do the Penguin van Linda. Linda is (volgens haar profiel) een 17-jarig meisje met een obsessie voor pinguïns (Ooh, vandaar die blognaam!), geel en broodjes ei. Ook kom je verdacht vaak iets met een snor tegen op haar blog. Ze schrijft over haar dagelijks leven, post die ze ontvangt en verstuurd en plaatst ook mooie foto's.

3. Laura Denkt van Laura. Laura plaatst elke dag een nieuwe blogpost en ik vraag me nog steeds af hoe ze toch steeds weer aan al die inspiratie komt. Waar Laura over schrijft? Je kunt beter vragen waar  Laura niet over schrijft. Brieven die ze aan bedrijven schrijft met nieuwsgierige vragen, waarom ze blij is dat ze geen WhatsApp heeft, het feit dat ze nu een BN'er is doordat haar haar in de krant stond en ze geeft regelmatig tips om het leven nét een beetje beter te maken.


4. Dat Schrijvende Meisje van Karlijn. Karlijn is nog maar 14 (bijna 15) met een ontzettend goede schrijfstijl voor haar leeftijd. Ik dacht altijd dat er minstens een 20-jarige achter deze blog moest zitten, dus ik was verbaasd toen ik erachter kwam dat Karlijn nog in de bloei van haar leven is. Zo heeft ze een post geschreven met hilarische foto's over hoe ze met man en macht haar lay-out probeert te veranderen, maakt ze de wereld nét een beetje mooier door steentjes met geverfde hartjes te verspreiden en herkende ik me heel erg in de post over de Taarten van Abel, een jeugddroom van haar die ik zeker met haar deel.
5. Britt-a-licious van Britt. Britt is een Nederlands meisje, maar ze woont in Zweden. Haar posts zijn dan ook soms in het Zweeds (wat ik niet echt spreek, eigenlijk gewoon echt niet) maar de posts die in het Nederlands zijn (dat spreek ik dan weer wel) vind ik altijd leuk om te lezen! Ze schrijft over haar dagelijks leven enaf en toe verschijnt er ook een beauty/fashion-gerelateerd artikeltje. Ik ben vooral fan van de mooie foto's die ze plaatst!

16 opmerkingen :

 1. Ah, dank, dank, dank! Wat lief! Ik hoor wel vaker dat er Nederlandse mensen zijn die geen Zweeds praten, dat vind ik zó raar! ;-) Misschien moet ik toch maar meer vertalen.
  Even kijken op de blogs van Karlijn en Laura, want die ken ik nog niet. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blogs, volgens mij ken ik niet iedereen! Ik ga ze eens even bekijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuke blogs zijn dat zeg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, dus hier kwam mijn nieuwe follower vandaan. Dank je wel, dat had ik echt niet verwacht! En haha, bijna 15 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke lijst! Laura Denkt bezoek ik ook vaak, en sinds kort volg ik Let's do the penguin! De andere blogs ga ik ook eens bekijken! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow leuke blogs zeg ! Ik volg ze vanaf nu ook allemaal ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke blogs lijken me dat! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaaah wat superlief zeg, heel erg bedankt :D En om je antwoord te geven op het dagelijks bloggen: ik heb gewoon een te grote fantasie en dat moet ik ergens kwijt :P Oh en discipline is ook wel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke blogs! En paar kende ik al, maar leuk om weer nieuwe te ontdekken. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende sommige al. En laat dat nou net óók mijn favorieten zijn. :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk !
  http://www.muzaiki.blogspot.com/
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.