SENT & RECEIVED MAIL

Gisteren heb ik lekker buiten in mijn tuin een brief geschreven naar CHRISTEL, van wie ik twee weken terug al een hele mooie brief heb ontvangen: KLIK.

Ook kreeg ik vandaag een brief uit het verre Noorwegen, van TINE KATRINE. Ik kreeg van haar een brief via mijn penpalcall op de blog van MARLOUS. Dit is mijn allereerste brief buiten Nederland, dus dat is altijd leuk! Ik vind vooral de envelop heel leuk gemaakt, en wat nog leuker is, is dat ze die via mijn DIY - ENVELOPPEN heeft gemaakt. Ook zaten er twee theezakjes bij met heerlijke smaken. Jammergenoeg waren de gedroogde bloemetjes die ze erbij had gedaan uit elkaar gevallen.

Translation: I sent out some mail to CHRISTEL yesterday, who had already sent me some lovely mail 2 weeks ago (click HERE)
I also received a letter from Norway today, sent by TINE KATRINE. I got her letter because I placed a penpal-call on the blog from MARLOUS. This was my first letter from another country than the Netherlands, so that's always fun! I really liked the envelope, and what's more, she made that envelope with the help of my DIY. She also put two teabags in the envelope with lovely flavours. Unfortunately, the dried flowers she sent me were totally damaged :(


Sent to CHRISTEL
Received from TINE:14 opmerkingen :

 1. Leuk dat iedereen zelf hun enveloppen maakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit, ik vind het altijd weer leuk om te zien wat je stuurt en binnenkrijgt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk dat je ook vanuit het buitenland wat krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige creatieve brieven/enveloppen (:
  Erg leuk om te zien. Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ik vind dit ook zo leuk om te doen he!
  Misschien kan je ook op mijn blog kijken, ik zoek ook nog iemand waarmee ik kan schrijven!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je oproepje zo'n mooie post heeft opgeleverd! En leuk tafelkleed, hebben wij ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er ontzettend gaaf uit! Dat moet onwijs leuk zijn om te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gaaf, die coca cola envelop!! en je zelfgemaakte briefpapier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent lekker bezig met al die post! Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee Nicole, dat papier waar je naar vroeg heet Kraft papier, je kunt het volgens mij wel vinden op ebay/etsy maar ik heb het gewoon in een hobbyzaak gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. very beautiful letters! I prefer them than emails definitely, but for work is easier the new era :) I'm following

  Check my blog and follow me if you like :)

  xx

  www.sickbytrend.com

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.